Νέα

Αίμα, Δάκρυα κι Ιδρώτας: Μια Διαφορετική Όψη του Σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 419
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
εμ εδώ ειναι η διαφορά..αυτό που εσύ έζησες ονομάζεται πάθος..με πάθος την δάγκωσες και το πάθος σου γεύτηκες...
Το άλλο καμία σχέση με πάθος...ή μάλλον πάθος είναι και αυτό όμως όχι τόσο γλυκό....μάλλον πολύ πικρό θα το έλεγα.

αντιλαμβάνομαι... δηλαδή να μην δοκιμάσω?

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
χαχαχα...  :2funny: :2funny: και πριν που σου είπα...δεν την δαγκωσα εγω... εκείνη με δάγκωσε...  :grin:
Έχει σημασία ποιος δάγκωσε ποιόν? Από πάθος δεν έγινε? Δεν το ευχαριστήθηκες είτε έτσι είτε αλλιώς? Το πάθος σου δεν γεύτηκες?

Υ.Γ. Δεν φαντάζομαι να εννοείς να στο κάνει αυτή με το τριαντάφυλλο..(κατ' ακρίβεια όλο το στόρι είναι να σε τρυπήσει με τα αγκάθια)..δεν λέει σου λέω...δεν λέει. Εκτός και αν............

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
εμ εδώ ειναι η διαφορά..αυτό που εσύ έζησες ονομάζεται πάθος..με πάθος την δάγκωσες και το πάθος σου γεύτηκες...
Το άλλο καμία σχέση με πάθος...ή μάλλον πάθος είναι και αυτό όμως όχι τόσο γλυκό....μάλλον πολύ πικρό θα το έλεγα.
Έχει σημασία ποιος δάγκωσε ποιόν? Από πάθος δεν έγινε? Δεν το ευχαριστήθηκες είτε έτσι είτε αλλιώς? Το πάθος σου δεν γεύτηκες?

Υ.Γ. Δεν φαντάζομαι να εννοείς να στο κάνει αυτή με το τριαντάφυλλο..(κατ' ακρίβεια όλο το στόρι είναι να σε τρυπήσει με τα αγκάθια)..δεν λέει σου λέω...δεν λέει. Εκτός και αν............
δεν κανω τώρα τέτοιο σπορ γιατί δεν λεει να κάνεις τετοια πράγματα με γυναίκες που δεν ξέρεις καλά και έχουν πολλούς πελάτες

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
δεν κανω τώρα τέτοιο σπορ γιατί δεν λεει να κάνεις τετοια πράγματα με γυναίκες που δεν ξέρεις καλά και είναι έχουν πολλούς πελάτες
Χρειάζεσαι ύπνο...για βγάλε μου νόημα από τις τελευταίες λέξεις γιατί εγώ δεν βγάζω...(άστο...το κατάλαβα τελικά).

Εννοείτε ότι αυτό αποκλείεται...αυτά τα κάνεις μόνο με γυναίκες που γνωρίζεις...όχι με άγνωστες... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: (χαίρομαι που είσαι καλό παιδάκι...)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Χρειάζεσαι ύπνο...για βγάλε μου νόημα από τις τελευταίες λέξεις γιατί εγώ δεν βγάζω...(άστο...το κατάλαβα τελικά).

Εννοείτε ότι αυτό αποκλείεται...αυτά τα κάνεις μόνο με γυναίκες που γνωρίζεις...όχι με άγνωστες... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: (χαίρομαι που είσαι καλό παιδάκι...)

το διορθωσα :grin:

θέλω ύπνο ναι με πονανε τα ποδια μου...

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
το διορθωσα :grin:

θέλω ύπνο ναι με πονανε τα ποδια μου...
Πόσο περπάτησες ε? Γιατί για να σε πονάν τα πόδια σου ποδαρόδρομο μυρίζομαι...
Και εγώ θέλω ύπνο...αλλά περιμένω την αυγή....

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Πόσο περπάτησες ε? Γιατί για να σε πονάν τα πόδια σου ποδαρόδρομο μυρίζομαι...
Και εγώ θέλω ύπνο...αλλά περιμένω την αυγή....

δεν θυμάμαι...
κανενα 600 μετρο αλλα εχει 3 μερες περπατω 2.5 χιλιομετρα καθημερινά
σημερα με πονουσαν τα ποδια και πηγα σε παρτυ και ειχε 5 ωρες να κάτσω...

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
δεν θυμάμαι...
κανενα 600 μετρο αλλα εχει 3 μερες περπατω 2.5 χιλιομετρα καθημερινά
σημερα με πονουσαν τα ποδια και πηγα σε παρτυ και ειχε 5 ωρες να κάτσω...
Και τι κάνουμε άμα πονάμε τα πόδια μας? Τι κάνουμε για να τα ξεκουράσουμε? Αλάρμη..ζεστή και βάλε τα μέσα για κανα 10λεπτο..θα ανακουφιστείς αμέσως στο εγγυούμαι..

Τζιε μεν παρπατάς τοσον πολλά..εν να πάσειν τα ποδκια σου...Νάκκον κράτιν..

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Και τι κάνουμε άμα πονάμε τα πόδια μας? Τι κάνουμε για να τα ξεκουράσουμε? Αλάρμη..ζεστή και βάλε τα μέσα για κανα 10λεπτο..θα ανακουφιστείς αμέσως στο εγγυούμαι..

Τζιε μεν παρπατάς τοσον πολλά..εν να πάσειν τα ποδκια σου...Νάκκον κράτιν..

θελω ασκηση και διαιτα....

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
θελω ασκηση και διαιτα....
Άσκηση και δίαιτα..οχι εφκαρμαν των ποθκιων σου.. ;)
Πιο χαλαρά...και πρόσεχε με τις δίαιτες ναι? Μην το παρακάνεις. Απλά σταθερές ώρες και συχνά μικρά γεύματα... :)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Άσκηση και δίαιτα..οχι εφκαρμαν των ποθκιων σου.. ;)
Πιο χαλαρά...και πρόσεχε με τις δίαιτες ναι? Μην το παρακάνεις. Απλά σταθερές ώρες και συχνά μικρά γεύματα... :)

προσεχω... σεξ καλυτερη ασκηση ομως φτανει και η παρτενερ σου να μη τεμπελιαζει...  :2funny:  

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
προσεχω... σεξ καλυτερη ασκηση ομως φτανει και η παρτενερ σου να μη τεμπελιαζει...  :2funny: 
Εμ...η καλύτερη γυμναστική...ξες πόσες θερμίδες χάνεις κάνοντας σεξ? Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Συμφωνώ...τα ακροβατικά βοηθούν... ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Εμ...η καλύτερη γυμναστική...ξες πόσες θερμίδες χάνεις κάνοντας σεξ? Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Συμφωνώ...τα ακροβατικά βοηθούν... ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

χεχε... μωρο καληνυχτα... θα παω για υπνο γιατι προγραμματισα μια ονειρωξη με ενα μωρο που ειδα με ενα δερματινο κολαν σημερα  :grin:

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
χεχε... μωρο καληνυχτα... θα παω για υπνο γιατι προγραμματισα μια ονειρωξη με ενα μωρο που ειδα με ενα δερματινο κολαν σημερα  :grin:
Καλό ξημέρωμα να έχεις...
Και καλό βόλι ναι?
Πολλά Κυπριακά φιλούθκια...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

king o kink 8six

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
χελοου μποισ εντ γκιερλς εχω μια εμβιρια να μιραστω μαζι σασ !
πριν απο λιγο καιρο ειμουνα με μια κοπελιτσα πολυ καλη κ γλικια κ γουσταρε πολυ ξιλο και αιμα... το ποσ φτασαμε στο αιμα ειναι μια αλλη ιστορια. το 8εμα ειναι οτι απο ενα σιμιο κ μετα ξεφιγαμε... αρχισαμε με ξυλο σφαλιαρεσ κ δεσιματα πιγαμε σε ασφι3ια 3υλο και αλλα πολα ωραια πραγματα που και οι διο απολαμβαναμε αν και εγω ειμουνα ποιο πισω σε σχεση με τν κοπελα . το θεμα ειναι οτι μετα απο καποια σταδια κ λιγο καιρο αρχισα να σκευτομε... μιποσ ειμαστε ανικανοι να απολαυσουμε τον απλο ερωτα η' ακομα κ το απλο γαμισι ρε παιδι μου ? μιποσ εχουμε ξεχασει να γουσταρουμε ο ενασ τον αλλον για το ποιοσ ειναι ? ενιγουει περασαμε ενα δεμονισμενο καλοκκαιρι κ ηταν τελεια. ακομα γουσταρω ξυλο και αγριαδεσ να δινω κιριοσ αλλα οταν τα πραγματα γινοντε τοο φρεακυ προτιμο να μιν ειναι με τον δεσμο μου.  :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom