Νέα

Αίμα, Δάκρυα κι Ιδρώτας: Μια Διαφορετική Όψη του Σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 419
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
13+THE+PLASMATICS+-+MONKEY+SUIT+EP+%281980%29.jpg

Επισκέπτης
θα σε φτιαξω εγω, τωρα που η διευθυνση δηλωνει οτι ειδε το φως το αληθινο και μεα κουλπα φαση, θα στειλω αναφορες για αναδρομικη τιμωρια. θα σε πλυνω καλα εγω  :dancing:

ετσι αγαπη. Να σφιξουν οι κωλοι :grin:

γελαει ο βλαξ ενω πριν λιγο εκανε πως δε καταλαβε τι εννοω. συ εισαι περιπτωση, πιο ηλιθιος απο ενα λεπτο πριν και λιγοτερο ηλιθιος απο το επομενο λεπτο

εχεις υπερβολικα πολλες απαιτησεις. Ο καθενας , μεχρι εκει που τον βοηθαει :dunno:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.610
Πόντοι
2.637
γελαει ο βλαξ ενω πριν λιγο εκανε πως δε καταλαβε τι εννοω. συ εισαι περιπτωση, πιο ηλιθιος απο ενα λεπτο πριν και λιγοτερο ηλιθιος απο το επομενο λεπτο
Σκεψου τωρα εσυ ποσο ηλιθιος εισαι που ασχολησαι με ηλιθιους....

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
αχαχαχαχαχαχαχαχα και η ειρωνια σουτο δικο μου :2funny: :2funny: :2funny:

πες μου οτι το γελιο ηταν ρυθμικο να πεθανω επι τοπου :2funny: :2funny: :2funny:

εννοειτε ρυθμικο, δυνατο, διχως αυριο ..

self masturbation bondage.
1.τωρα που εβαλε κρυο κανουμε ζεστο μπανιο και βγαινουμε 4 το βραδυ μπαλκονι γυμνοι...μετα ξαπλωνουμε πανω σε μαρμαρο και αυνανιζομαστε
2.αυνανισμος με παγοκυστη
3.αυνανισμος με ζεστο γαντι κουζινας
4.αυνανισμος με σακουλα στο κεφαλι(βοηθαει και στην αποριψη της ιδιας της μαλακιας αν ειμαστε πολυ ασχημοι) για διακοπη της αναπνοης...μολις χυσουμε την βγαζουμε...αλλιος αυτοκτονουμε(για παραπερα ηδονη)
5.αυνανισμος ριχνοντας μπενταντιν η σαμπουαν μαλλιων  στο πουτσοκεφαλο φοβερο τσουξισμο.
6.αυνανισμος με αρχιδοβαριδια

Dino αδερφε, θελω τη βοηθεια σου. Με συμβουλεψαν να δεθω, και να αυνανιζομαι δινωντας ταυτοχρονα σκαμπιλα στον κωλο μου. Εχω μονο 2 χερια... Τι με συμβουλευεις γιατι νομιζω οτι η ρουφιανα η μουνιτσα με κοροιδευει και θα αναγκαστω να την ραπισω.

Επισκέπτης
Rita,Ritaki είσαι εδώ;;; :think:

Παιρνώ το μαστίγιο κ σε κυνηγώ... :grin:

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ναι , μόνο που στο τριαντάφυλλο κρατάς τα αγκάθια και τρυφερά την χαιδεύεις και μ' αυτά . Όπου σκαλώσει και εμφανισθεί σταγόνα αίματος την γλύφεις ...
Σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι και τόσο όμορφο το θέαμα..ούτε και η γεύση...(όχι στην γλώσσα...στην αίσθηση)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom