Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θα σε φτιαξω εγω, τωρα που η διευθυνση δηλωνει οτι ειδε το φως το αληθινο και μεα κουλπα φαση, θα στειλω αναφορες για αναδρομικη τιμωρια. θα σε πλυνω καλα εγω
γελαει ο βλαξ ενω πριν λιγο εκανε πως δε καταλαβε τι εννοω. συ εισαι περιπτωση, πιο ηλιθιος απο ενα λεπτο πριν και λιγοτερο ηλιθιος απο το επομενο λεπτο
Σκεψου τωρα εσυ ποσο ηλιθιος εισαι που ασχολησαι με ηλιθιους....γελαει ο βλαξ ενω πριν λιγο εκανε πως δε καταλαβε τι εννοω. συ εισαι περιπτωση, πιο ηλιθιος απο ενα λεπτο πριν και λιγοτερο ηλιθιος απο το επομενο λεπτο
Σκεψου τωρα εσυ ποσο ηλιθιος εισαι που ασχολησαι με ηλιθιους....
Ακριβως .... μην σου χαλαω την αισθητικη ....συ μη σκεφτεσαι. εισαι βλαξ.
αχαχαχαχαχαχαχαχα και η ειρωνια σουτο δικο μου
πες μου οτι το γελιο ηταν ρυθμικο να πεθανω επι τοπου
self masturbation bondage.
1.τωρα που εβαλε κρυο κανουμε ζεστο μπανιο και βγαινουμε 4 το βραδυ μπαλκονι γυμνοι...μετα ξαπλωνουμε πανω σε μαρμαρο και αυνανιζομαστε
2.αυνανισμος με παγοκυστη
3.αυνανισμος με ζεστο γαντι κουζινας
4.αυνανισμος με σακουλα στο κεφαλι(βοηθαει και στην αποριψη της ιδιας της μαλακιας αν ειμαστε πολυ ασχημοι) για διακοπη της αναπνοης...μολις χυσουμε την βγαζουμε...αλλιος αυτοκτονουμε(για παραπερα ηδονη)
5.αυνανισμος ριχνοντας μπενταντιν η σαμπουαν μαλλιων στο πουτσοκεφαλο φοβερο τσουξισμο.
6.αυνανισμος με αρχιδοβαριδια
Rita,Ritaki είσαι εδώ;;;
Παιρνώ το μαστίγιο κ σε κυνηγώ...
Εεε 50/την ημερα χτυπάω,γράφω με ρυθμούς πολυβόλου!!!Πότε πρόλαβες και πέρασες τα 800 μηνύματα μωρέ ? :o
άστο κάτω το μαστίγιο...απόψε θέλω τρυφεράδες...Rita,Ritaki είσαι εδώ;;;
Παιρνώ το μαστίγιο κ σε κυνηγώ...
Εεε 50/την ημερα χτυπάω,γράφω με ρυθμούς πολυβόλου!!!
Τριαντάφυλλο δηλαδή;;;άστο κάτω το μαστίγιο...απόψε θέλω τρυφεράδες...
Τα απομνημονευματά μιας διάννοιας!!!Πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι να τα συγκεντρώσεις όλα σε κάποιο τόμο ...
Γαρύφαλλο καλύτερα....ίσως και τουλίπα... 0Τριαντάφυλλο δηλαδή;;;
Για πιο τρυφερή δεν σε έχω!!!
άστο κάτω το μαστίγιο...απόψε θέλω τρυφεράδες...
Απόψε είναι...ένα γαρύφαλλο άκοπο...μυρωδάτο και όμορφο...Τι είναι οι τρυφεράδες για σένα ρίτα ?
Τριαντάφυλλο δηλαδή;;;
Θα σου δείξω τον κήπο μου κάποια στιγμή για να νιώσεις το άρωμα!!!Απόψε είναι...ένα γαρύφαλλο άκοπο...μυρωδάτο και όμορφο...
Σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι και τόσο όμορφο το θέαμα..ούτε και η γεύση...(όχι στην γλώσσα...στην αίσθηση)Ναι , μόνο που στο τριαντάφυλλο κρατάς τα αγκάθια και τρυφερά την χαιδεύεις και μ' αυτά . Όπου σκαλώσει και εμφανισθεί σταγόνα αίματος την γλύφεις ...
Ωωωωωωωωωω σε ευχαριστώ γλυκέ μου....Θα σου δείξω τον κήπο μου κάποια στιγμή για να νιώσεις το άρωμα!!!
Προς το παρόν έλα γλυκιά μου: