Επισκέπτης
Ρε όλα τα έχεις δοκιμάσει πια;;;Σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι και τόσο όμορφο το θέαμα..ούτε και η γεύση...(όχι στην γλώσσα...στην αίσθηση)
Ζηλεύωωωωωωωωωω!!!
Ρε όλα τα έχεις δοκιμάσει πια;;;Σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι και τόσο όμορφο το θέαμα..ούτε και η γεύση...(όχι στην γλώσσα...στην αίσθηση)
Μην ζηλεύεις το συγκεκριμένο..ότι άλλο εκτός από αυτό....Ρε όλα τα έχεις δοκιμάσει πια;;;
Ζηλεύωωωωωωωωωω!!!
Ρε όλα τα έχεις δοκιμάσει πια;;;
Ζηλεύωωωωωωωωωω!!!
Έχω την εντύπωση ότι κάτι λείπει από αυτην την προτασούλα...τι όμως?Εσύ , τρώγε το φαΐ σου, αγάπα το κελί σου, διάβαζε πολύ ...
Kυρία Ρίτα,κυρία Ρίταααα!!!Έχω την εντύπωση ότι κάτι λείπει από αυτην την προτασούλα...τι όμως?
Υ.Γ. Όποιος το βρει έχει ένα φιλί...στο μάγουλο ναι?....μην πάει το μυαλό σας αλλού σας έφαγα....
Τσουκ...πάρτο αλλιώς...θα βρείς στο ταβάνι...πρόσεχε...Kυρία Ρίτα,κυρία Ρίταααα!!!
Oι αλυσίδες κ τα μαστίγια;;;
Mε χαλάσανε οι ''κακές'' παρέες,δεν πταίω!!!Τσουκ...πάρτο αλλιώς...θα βρείς στο ταβάνι...πρόσεχε...
Λογικό...μέσα στο κελί ποιος άλλος θα σε χάλαγε μου λες?Mε χαλάσανε οι ''κακές'' παρέες,δεν πταίω!!!
Y.Γ.Σερ Στέφανε δοκιμάστε...
Mε χαλάσανε οι ''κακές'' παρέες,δεν πταίω!!!
Y.Γ.Σερ Στέφανε δοκιμάστε...
Ατσά υπονοούμενο η Ρίτα!!!Λογικό...μέσα στο κελί ποιος άλλος θα σε χάλαγε μου λες?
Εσύ μην δώσεις απάντηση...μέχρι μάγουλο λέμε...άντε και στο μέτωπο...Δεν μ' ενδιαφέρουν τα φιλιά στα μάγουλα ... Με φίλησε μια ξαδερφούλα μου το απόγευμα στα μάγουλα και μου αρκεί ...
Σεμνή...σεμνή...εγω σεμνη? Από πότε?Ατσά υπονοούμενο η Ρίτα!!!
Δεν το περίμενα από ένα σεμνό κορίτσι της εκκλησίας σαν εσένα!!!
Σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι και τόσο όμορφο το θέαμα..ούτε και η γεύση...(όχι στην γλώσσα...στην αίσθηση)
Το έχεις δοκιμάσει? Από όποια θέση...διαφωνώ... ;)
Το έχεις δοκιμάσει? Από όποια θέση...
Αυτό ναι..αυτό και καύλα είναι και μην πω τι άλλο...πτου πιπέρι στο στόμα...ναι το δοκιμασα... δαγκωματια γλώσσα χείλη και ήταν καύλα...
Καλημέρα Sirstephen..και καλό ξημέρωμα...Καληνύχτα ... ή καλημέρα ...
Καυληνύχτα ή καυλημέρα,δεν θα χαθούμε!!!Καληνύχτα ... ή καλημέρα ...
Αυτό ναι..αυτό και καύλα είναι και μην πω τι άλλο...πτου πιπέρι στο στόμα...
Δεν μιλούσα γενικά για το αίμα και την αίσθηση του...για κάτι πολύ συγκεκριμένο μιλούσα...ξαναδές το ποστ...
εμ εδώ ειναι η διαφορά..αυτό που εσύ έζησες ονομάζεται πάθος..με πάθος την δάγκωσες και το πάθος σου γεύτηκες...οχι δεν δοκιμασα με τριαντάφυλλο... σου μονο εκεινο που σου είπα...