Νέα

Αίμα, Δάκρυα κι Ιδρώτας: Μια Διαφορετική Όψη του Σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 419
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
να μάθουμε ότι η ρίτα θέλει σφαλιάρες
λίγο πράμα είναι?

ε το μαθαμε....ας της τις δωσει και καποιος ας της βαλει και ενα mouth gag και ας της περασει καμια χειροπεδα να τελειωνουμε :P

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο σαδομαζοχισμος εχει καθημερινη πρακτικη στην ζωη μας...με η χωρις την αντιληψη μας....ψυχαναγκαστικες συμπεριφορες..θα σε γαμησω οποτε το θελω εγω.....αλλοι περιμενουν καρτερικα τον εξευτελισμο αλλοι βασανιζουν.....ολα αυτα καταληγουν στο σεξ. το πως εξιταρετε ο καθενας ειναι αλλο κεφαλαιο,ο ηδονισμος η φαντασια,η παραμυθα της αποπλανησης αλλιος θα βγαιναμε ολοι χυμα και θα γαμιομασταν...αλλα εκει η κοινωνια θα πηγαινε αλλου με ολεθριες συνεπειες για τους προυχοντες ηδονιστες.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ο σαδομαζοχισμος εχει καθημερινη πρακτικη στην ζωη μας...με η χωρις την αντιληψη μας....ψυχαναγκαστικες συμπεριφορες..θα σε γαμησω οποτε το θελω εγω.....αλλοι περιμενουν καρτερικα τον εξευτελισμο αλλοι βασανιζουν.....ολα αυτα καταληγουν στο σεξ. το πως εξιταρετε ο καθενας ειναι αλλο κεφαλαιο,ο ηδονισμος η φαντασια,η παραμυθα της αποπλανησης αλλιος θα βγαιναμε ολοι χυμα και θα γαμιομασταν...αλλα εκει η κοινωνια θα πηγαινε αλλου με ολεθριες συνεπειες για τους προυχοντες ηδονιστες.

Επιθυμεις να υπήρχε ένα ατέλειωτο χύμα γαμήσι ?

Αλλά ξαναρωτάω , η Άλι που θέλει στεγνό και στυγνό σεξ , γιατί δεν επιθυμεί το ίδιο και σε άλλους τομείς της ζωής της π.χ. στεγνό ντύσιμο , χύμα σπίτι και αντίθετα προτιμά τα λούσα ?

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι βεβαια..αυτο τονισα... το να οδηγουνταν η κοινωνια σε μια τετοια κατασταση θα ηταν πληγμα για τον καπιταλισμο. ;)
εννοητε πως θελω τα διαφορα ηδονιστικα απεριτιφ...

Επισκέπτης

Αλλά ξαναρωτάω , η Άλι που θέλει στεγνό και στυγνό σεξ , γιατί δεν επιθυμεί το ίδιο και σε άλλους τομείς της ζωής της π.χ. στεγνό ντύσιμο , χύμα σπίτι και αντίθετα προτιμά τα λούσα ?
Ατυχής η σύγκριση χρυσό μου..πολύ ατυχης.Τα λούσα και το ρετουσάρισμα δεν μου τρώνε χρόνο απο την επαφή με τον σύντροφο μου.Είναι ένα χόμπυ,γεμίζω τον ελεύθερο χρόνο μου όταν το εκάστοτε μωρό μου εργάζεται σκληρά .Πως πάς εσύ(όχι εσύ ...λέμε τώρα) για ψάρεμα..ε κάτι τέτοιο.Που κολλάνε εδώ αυτές οι συγκρίσεις?
Οι κόμποι ,τα πολύπλοκα φετίχ και ολες αυτές οι διαδικασίες τρώνε πολύτιμο φακαμπλ χρόνο.Την βάζουν σε τριπάκι να θέλει 1 ώρα να καυλώσει και άλλη μια ώρα μέχρι να γαμηθεί.Επίσης δεν την κάνουν ευέλικτη σε διαφορετιού τύπου συντρόφους κι αυτό την περιορίζει να τρώει πούτσες μόνο όσων ανήκουν στον χώρο γιατί έχει ποτίσει το μυαλό της οτι μόνο με αυτούς καυλώνει.Ο Κύριος μου και μαλακίες..Κάτσε να γνωρίσει κανένα καλό καυλάκι να την αποτελειώσει και να την ξεφτιλίσει στην πούτσα και θα σου πω εγώ που πάνε τα bdsm και όλα αυτά τα περιτυλίγματα.

Τελικά να σου πω κάτι?Μόνο ανοιχτόμυαλοι δεν είναι οι "του χώρου".Εχει περιορίσει την σκέψη της σε πούτσες του "χώρου" γιατί θεωρεί οτι πάει και τελείωσε .Δεν καυλώνει με άλλους άντρες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ατυχής η σύγκριση χρυσό μου..πολύ ατυχης.Τα λούσα και το ρετουσάρισμα δεν μου τρώνε χρόνο απο την επαφή με τον σύντροφο μου.Είναι ένα χόμπυ,γεμίζω τον ελεύθερο χρόνο μου όταν το εκάστοτε μωρό μου εργάζεται σκληρά .Πως πάς εσύ(όχι εσύ ...λέμε τώρα) για ψάρεμα..ε κάτι τέτοιο.Που κολλάνε εδώ αυτές οι συγκρίσεις?
Οι κόμποι ,τα πολύπλοκα φετίχ και ολες αυτές οι διαδικασίες τρώνε πολύτιμο φακαμπλ χρόνο.Την βάζουν σε τριπάκι να θέλει 1 ώρα να καυλώσει και άλλη μια ώρα μέχρι να γαμηθεί.Επίσης δεν την κάνουν ευέλικτη σε διαφορετιού τύπου συντρόφους κι αυτό την περιορίζει να τρώει πούτσες μόνο όσων ανήκουν στον χώρο γιατί έχει ποτίσει το μυαλό της οτι μόνο με αυτούς καυλώνει.Ο Κύριος μου και μαλακίες..Κάτσε να γνωρίσει κανένα καλό καυλάκι να την αποτελειώσει και να την ξεφτιλίσει στην πούτσα και θα σου πω εγώ που πάνε τα bdsm και όλα αυτά τα περιτυλίγματα.

Τελικά να σου πω κάτι?Μόνο ανοιχτόμυαλοι δεν είναι οι "του χώρου".Εχει περιορίσει την σκέψη της σε πούτσες του "χώρου" γιατί θεωρεί οτι πάει και τελείωσε .Δεν καυλώνει με άλλους άντρες.

γουστα ειναι αυτα....αυτο που εσυ θεωρεις δεδομενο καποιος αλλο δεν το θεωρει...και αντιστροφα...γιατι καταφευγετε σε στερεοτυπιες?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Κοιτα να φας και εσυ καμια πουτσα γιατι αρχισες το παραληρημα και το δαχτυλακι μαλλον πεφτει συννεφο.

Εγινε και η Νο.1 Ελλεινιδα ψυχολογος.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Κλασσική ξερόλα ελλεηνίδα...
Ό,τι γουστάρουμε εμείς είναι το μόνο αποδεκτό, ό,τι δεν γουστάρουμε (δηλάδή αρέσει σε άλλους) είναι για την πυρά και ΟΛΟΙ οι άλλοι είναι μλκς και για τον πούτσο...
ΟΛΟΙ πρέπει να είναι ίδιοι...:jerking:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Ένα βιβλίο που έχει θέμα τις σχέσεις κυριαρχίας - υποταγής στον εργασιακό χώρο , συνδυασμένες με αντίστοιχους ερωτικούς υπαινιγμούς , είναι το ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ της Αμελί Νοτόμπ , εκδόσεις Αλεξάνδρεια .

Η Αμελί Νοτόμπ είναι αγαπημένη μου νέα μυθιστοριογράφος και τα βιβλία της έχουν γίνει παγκόσμια μπεστ σέλλερ . Ανατέμνουν παράξενες ψυχολογίες και καταστάσεις . Ψάξτε και το ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ της ίδιας (όλα τα βιβλία της στην Ελλάδα τα έχει εκδώσει η Αλεξάνδρεια) .

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κλασσική ξερόλα ελλεηνίδα...
Ό,τι γουστάρουμε εμείς είναι το μόνο αποδεκτό, ό,τι δεν γουστάρουμε (δηλάδή αρέσει σε άλλους) είναι για την πυρά και ΟΛΟΙ οι α΄λλοι ελιναι μλκς και για τον πούτσο...
ΟΛΟΙ πρέπει να είναι ίδιοι...:jerking:

Τι ψαχνεις ρε φιλε, η γκομενα μπηκε στο site για να μαθει να κανει πιπες, και τωρα ξαφνικα μας εγινε και λεκτορας για το γαμησι και τον πουτσο.

Στερημενη 30αρα που αργησε να καταλαβει οτι πρεπει να γαμιεται γιατι περασε την μιση της ζωη με ξινιλα και μιζερια.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Τι ψαχνεις ρε φιλε, η γκομενα μπηκε στο site για να μαθει να κανει πιπες, και τωρα ξαφνικα μας εγινε και λεκτορας για το γαμησι και τον πουτσο.

Στερημενη 30αρα που αργησε να καταλαβει οτι πρεπει να γαμιεται γιατι περασε την μιση της ζωη με ξινιλα και μιζερια.

Φίλε άναλ , τώρα δεν κάνεις και συ το ίδιο λάθος για το οποίο την κατηγορείς ? Δεν βγάζεις και συ εύκολα συμπεράσματα ?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Φίλε άναλ , τώρα δεν κάνεις και συ το ίδιο λάθος για το οποίο την κατηγορείς ? Δεν βγάζεις και συ εύκολα συμπεράσματα ?

Ευκολα συμπεραινεις αυτα που ειπα, ανοιχτο βιβλιο ειναι η Ελλεινιδα φιλε. Ποσο μαλλον η συγκεκριμενη ;)

Επισκέπτης
Ας ανοίξει λοιπόν άλλα 20 θρεντ για να μας αποδείξει πόσο διαφορετική είναι.

Αναλ πάλι αγάμητος μπήκες?Πάααααααααλιιι?Πάαααλι?Ελεος!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Ανοιξε και εσυ κανενα θρεντ για αλλη μια σεξουαλικη σου ανεπαρκεια, καλα το πας.

Τς τς τς, αυτα στον αγαπουλη σου, αμα καταφερεις ποτε και ικανοποιησεις κανεναν αρκετα ωστε να σε γαμαει συνεχεια. ;)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Όταν κάποιος βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο μειοψηφικό χώρο , πολλές φορές νοιώθει ότι απειλείται . Οι κοινωνικές συνθήκες αναλόγως αυξάνουν ή μειώνουν αυτό το αίσθημα απειλής . Επιπλέον , θέλει , πολλές φορές , με ιδαίτερο ζήλο να διαφωτίσει για την αλήθεια αυτού του ιδιαίτερου χώρου ...

Τα παραπάνω νομίζω ότι είναι τα βασικά κίνητρα της Ρίτας . Μην την αδικείτε στεγνά και στυγνά ...

Επισκέπτης
Ανοιξε και εσυ κανενα θρεντ για αλλη μια σεξουαλικη σου ανεπαρκεια, καλα το πας.

Τς τς τς, αυτα στον αγαπουλη σου, αμα καταφερεις ποτε και ικανοποιησεις κανεναν αρκετα ωστε να σε γαμαει συνεχεια. ;)
Φιλάκια μωρό μου :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom