House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κατάλαβε το Ριτάκι τώρα Ντίνο μου από Bob Flanagan
Να και μια ενδιαφερουσα αποψη ......Οι γυναίκες μυστικίστριες του χριστιανισμού εστίαζαν στα σωματικά μαρτύρια του Χριστού ... Όταν οραματικά τα βίωναν , νομίζω ότι βοηθούσε και η λίμπιντο , ώστε να νοιώσουν αυτή την ιδιαίτερη ένταση που τις ταύτιζε με τον μαρτυρούντα Χριστό και τις εξύψωνε .
Το μαρτύριο για χάρη κάποιου ή κάποιας ανώτερης κατάστασης , τέτοια δεν είναι και ο έρωτας , φαίνεται ότι έχει και μια βαθειά ηδονική πλευρά ...
Κάντην μούσκεμα και φάτην .Νιώθω οτι χάνεις χρόνο βρε χρυσό μου με όλα αυτά.Μόνη της δεν λέει..δεν έχει γλύκα...και ειδικά στα στεγνά...
Σε παρακαλώ πάρα πολύ.Προσπαθούμε να την φέρουμε στον ίσιο και σύντομο δρόμο της πούτσας.Αναλώνεται και τρώει χρόνο σε πράγματα που νομίζει οτι την φτιάχνουν επειδή δεν έχει βρει ακόμα ένα δυνατό γαμιά κι επειδή δεν γνωρίζει καλά το σώμα της και πως να καυλώσει εύκολα,αβίαστα.Κάνε kegel Rita μου.Ειναι η λύση του μουνιού.Καυλώνεις στο δευτερόλεπτο,μουσκεύεις και την πιο αργοκίνητη πούτσα και ευχαριστιέσαι το γαμήσι κάθε φορά σαν να είναι το τελευταίο σου.Τελος λέμε.Βρε παιδες.....
Η κοπελα θελει να σας πει μερικα πραγματα που πολλοι αγνοουν μιας και ειναι μυημενη στον χωρο αυτο....
Αντι να ρωτησετε καποιες αποριες που πιθανον εχετε ωστε να εμπλουτιστει το υπαρχον θρεντ με πληροφοριες αρχιζετε τις αρλουμπες σας....
Δεν καταλαβαινω γιατι τοση ειρωνια και κοροιδια ?
Αν κατι δεν σας αρεσει απλα προσπεραστε το και τελος
Υπαρχουν αλλα θρεντ για χαβαλε.....
Να και μια ενδιαφερουσα αποψη ......
Φαε πουτσα χρυσό μου.Θα σου αρέσει.Σκέτη χωρίς περιτύλιγμα.Στεγνά.ΤΩ ΡΑ.
Πέτα τα λουριά και τους ιμάντες.Σου τρώνε χρόνο απο την πούτσα.
Ποσα ξερεις ποσα ξερεις εσυ ...... χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεΚάντην μούσκεμα και φάτην .Νιώθω οτι χάνεις χρόνο βρε χρυσό μου με όλα αυτά.Σε παρακαλώ πάρα πολύ.Προσπαθούμε να την φέρουμε στον ίσιο και σύντομο δρόμο της πούτσας.Αναλώνεται και τρώει χρόνο σε πράγματα που νομίζει οτι την φτιάχνουν επειδή δεν έχει βρει ακόμα ένα δυνατό γαμιά κι επειδή δεν γνωρίζει καλά το σώμα της και πως να καυλώσει εύκολα,αβίαστα.Κάνε kegel Rita μου.Ειναι η λύση του μουνιού.Καυλώνεις στο δευτερόλεπτο,μουσκεύεις και την πιο αργοκίνητη πούτσα και ευχαριστιέσαι το γαμήσι κάθε φορά σαν να είναι το τελευταίο σου.Τελος λέμε.
Θα σου ελεγα κατι αλλα δεν θελω να πεσω στο διανοητικο επιπεδο σου......Λολα να ενα μηλο. Το δημοτικο το τελειωσες? Μην μας υποδεικνυεις συνεχεια τι ειναι ενδιαφερον και τι οχι
ενημερωνω...για να μην νομιζει οτι ειναι βολτα σε παιδικη χαρα.Κατάλαβε το Ριτάκι τώρα Ντίνο μου από Bob Flanagan
Μιλάμε για μέγιστο body performer,μου τον θύμισες μαν,respectενημερωνω...για να μην νομιζει οτι ειναι βολτα σε παιδικη χαρα.
Θα σου ελεγα κατι αλλα δεν θελω να πεσω στο διανοητικο επιπεδο σου......
Οποτε προσπερναω ......
αυτό είναι για προχωρημένες...
για αρχή είναι ένα βαριδάκι σαν μίνι ντίλντο
Μην τρελλαθούμε τώρα που το έχει και βίτσιο η κοπέλα.Μα καλά δεν βλέπεις οτι αναρωτιέται?Δεν βλέπεις οτι επιζητά την αποδοχή με την βλακώδη και αδιάκοπη "ενημέρωση" στον τομέα του bdsm..Φάε πούτσα μωρή Ρίτα και άσε τις αερολογίες..Ρίξε κι εσύ κανέναν πούτσο ρε Δημητράκη να επανέλθεις στην πραγματικότητα..bdsm και αρχιδιές.Ποσα ξερεις ποσα ξερεις εσυ ...... χεχεχεχεχεχεχεχεχεχε
Ομως ο καθε ενας μπορει να εχει τα βιτσια του
(λογικο και δημοκρατικο δικαιωμα του)
Δεν ειναι πρεπον λοιπον να του υποδειξετε εσεις τι θα κανει και τι οχι...
Ειδικα σε καποια ηλικια και μετα οπου ξερει πολυ καλα τι θελει και ειναι συνειδητοποιημενο ατομο.....
Τεσπα δεν ανακατευομαι αλλο ......
Μπαινουν στην μεση και ΚΑΜΠΙΕΣ βαρεως τυπου.... ροχαλα βελβυ κτλ
Άλλωστε ψυχολογικές πραχτικές bdsm ακολουθείτε όλοι σας στις ερωτικές σας σχέσεις . Κανείς δεν έχει νοιώσει ένα είδος απόλαυσης προκαλώντας και εντείνοντας έναν ερωτικό πόνο ή καψούρα στον άλλον ? Και αντίστροφα αυτός που πονάει , βιώνει μόνο ψυχολογικό πόνο ή έκπληχτος κάποιες φορές ανακαλύπτει τη γλύκα που έχει αυτός ο πόνος ?
Βλέπε και λειτουργία καψουροτράγουδων ...
Στους προικισμένους ο ερωτικός πόνος τους εμπνέει και τους εξυψώνει πολλές φορές , ώστε τελικά να φτιαχτούν έργα τέχνης ...