You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αίμα, Δάκρυα κι Ιδρώτας: Μια Διαφορετική Όψη του Σεξ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 419
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.628
- Πόντοι
- 2.637
Καρδια εχουν και πιστευω οτι ειναι καλα κοριτσιαΑστες μωρε τις κοτες! Δεν ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν εχουν καρδια οι καριολες.
Απλα ειναι επιπολαιες.......... και πετανε πολλες μαλακιες εκει που δεν πρεπει !!!!!
Υγ. Και εσυ κοψε το δουλεμα .....
Οπως βλεπεις ολοι μπορουμε να κανουμε διαλογο σε πολιτισμενα πλαισια οταν το θελουμε...
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Η Ρίτα γίνεται εύκολος στόχος γιατί περιχαρακώνει κάποιον bdsm χώρο . Απέναντι σ’ αυτό έχω και εγώ τις επιφυλάξεις μου και το έχω γράψει . Αλλά οι bdsm ψυχολογικές πραχτικές είναι περισσότερο διαδεδομένες στις καθημερινές ερωτικές και άλλες σχέσεις , και μάλιστα χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου , απ’ αυτό που θέλετε να παραδεχτείτε ...
Το φαινόμενο της ηθικής (όχι σεξουαλικής) παρενόχλησης στους εργασιακούς χώρους έχει καθαρά σαδιστικές πλευρές ...
Η ηθική παρενόχληση στους εργασιακούς χώρους είναι παραδεχτή σαν αδίκημα και στη νομοθεσία της Ε.Ε.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
ότι και να προσφέρεις τσιγάρο σε κάποιον που δεν καπνίζει.Εγω να ρωτησω κατι? σε τι εξυπηρετει να ανοιγονται διαρκως νεα θεματα που αφορουν στο ΤΙ ειναι το bdsm?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Εχουμε μπουχτισει απ το κανονικο και παμε σε κατι πιο...εξτριμΕγω να ρωτησω κατι? σε τι εξυπηρετει να ανοιγονται διαρκως νεα θεματα που αφορουν στο ΤΙ ειναι το bdsm?
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Να διαβασετε τους σκληρους ερωτες του Λεοπολδου
Τα σπαει
τα ποστ δεν τα διαβασα...πολυ μακρυναρι...
τα δικά μου να διαβάσεις, είναι τα καλύτερα
α, και του λάιον
Επισκέπτης
Θα σου ελεγα κατι αλλα δεν θελω να πεσω στο διανοητικο επιπεδο σου......
Οποτε προσπερναω ......
οπα φιλος , μου'φαγες το καθρεφτακι
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ότι και να προσφέρεις τσιγάρο σε κάποιον που δεν καπνίζει.
ναι αλλα το bdsm μπορει να απασχολει καποιους....απλα δε βρισκω λογο να ανοιγονται διαρκως θεματα για το ιδιο αντικειμενο....
τι ειναι το bdsm...
πως γινεται το Bdsm...
μαθε αν εισαι bdsm...
κτλ κτλ κτλ....
ας υπαρχει ενα θεμα για το Bdsm, ενα για bdsm ιστοριες και ενα για φωτογραφιες και τελος.....πολυ ανακυκλωση του θεματος....
ας ανοιχτει ενα θρεντ για φετιχ/βιτσια πχ που δεν υπαρχει....εγκυκλοπαιδικης φυσεως....ειχα γραψει παλιοτερα ενα τετοιο στο αλλο φορουμ
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
τα δικά μου να διαβάσεις, είναι τα καλύτερα
α, και του λάιον
βαριεμαι φρικτα....μαγειρευω παραλληλα και θα καψω το φαϊ αν κατσω να τα διαβασω
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εγω να ρωτησω κατι? σε τι εξυπηρετει να ανοιγονται διαρκως νεα θεματα που αφορουν στο ΤΙ ειναι το bdsm?
να μάθουμε ότι η ρίτα θέλει σφαλιάρες
λίγο πράμα είναι?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κάθε θρησκεία,πολιτική,τάση κλπ κλπ χρειάζεται οπαδούς και προσυλλητισμό.Το πως και που γίνεται είναι άλλο θέμα.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.628
- Πόντοι
- 2.637
Ολοι αναρωτιομαστε για πολλα πραγματα παντα ..... και βιτσιο ...(λαθος εκφραση)Μην τρελλαθούμε τώρα που το έχει και βίτσιο η κοπέλα.Μα καλά δεν βλέπεις οτι αναρωτιέται?Δεν βλέπεις οτι επιζητά την αποδοχή με την βλακώδη και αδιάκοπη "ενημέρωση" στον τομέα του bdsm..Φάε πούτσα μωρή Ρίτα και άσε τις αερολογίες..Ρίξε κι εσύ κανέναν πούτσο ρε Δημητράκη να επανέλθεις στην πραγματικότητα..bdsm και αρχιδιές.
Α και ακου να δεις..Δεν είναι κάμπιες τα κορίτσια μας.Απλά γαμιούνται και το ευχαριστιούνται χωρίς πολλά πολλά.Μήπως να κατηγορηθούμε και γι'αυτό?
τροπος εκφρασης ισως λεγεται καλυτερα.....
Ασε με εμενα και κοιταξε τον εαυτο σου εσυ το αν ριχνω η οχι αυτο ειναι δικη μου δουλεια και αλιμονο αν ελεγα και τα παντα κιολας εδω ......
(δεν ξερεις τιποτα για μενα και μην λαμβανεις υποψιν οτι εχω γραψει η πει κατα καιρους και κυριως μην πιστευεις κανεναν καθως εδω ο καθενας ειναι οτι δηλωσει)
Οσο για τις κοπελες ουτε τις ξερω ουτε με ενδιαφερει να τις μαθω και μακαρι να κανουν οτι θελουν με ευχαριστηση και οχι κατα ψυχαναγκαστικη αναγκη για να νιωσουν κατι η καπως....
Αυτα......
Επισκέπτης
Μην τρελλαθούμε τώρα που το έχει και βίτσιο η κοπέλα.Μα καλά δεν βλέπεις οτι αναρωτιέται?Δεν βλέπεις οτι επιζητά την αποδοχή με την βλακώδη και αδιάκοπη "ενημέρωση" στον τομέα του bdsm..Φάε πούτσα μωρή Ρίτα και άσε τις αερολογίες..Ρίξε κι εσύ κανέναν πούτσο ρε Δημητράκη να επανέλθεις στην πραγματικότητα..bdsm και αρχιδιές.
Α και ακου να δεις..Δεν είναι κάμπιες τα κορίτσια μας.Απλά γαμιούνται και το ευχαριστιούνται χωρίς πολλά πολλά.Μήπως να κατηγορηθούμε και γι'αυτό?
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ότι και να προσφέρεις τσιγάρο σε κάποιον που δεν καπνίζει.
Ωστόσο , με μια σειρά απο ποστ , νομίζω ότι έδειξα ότι ξεκινώντας απο το αρχικό ποστ της ρίτας μπορούμε να σκεφθούμε ενδιαφέροντα πράγματα προς πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις . Δεν λέω να μην αστειευόμαστε , αλλά εδώ πολλές φορές βγαίνει μια απελπισμένη ανάγκη για συνεχή (μερικές φορές και σαδιστικά) πειράγματα και διαγωνισμό ευφυολογημάτων ...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σ αυτό που παράθεσες δεν έκανα πλάκα,δες και μετέπειτα ποστ μουΩστόσο , με μια σειρά απο ποστ , νομίζω ότι έδειξα ότι ξεκινώντας απο το αρχικό ποστ της ρίτας μπορούμε να σκεφθούμε ενδιαφέροντα πράγματα προς πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις . Δεν λέω να μην αστειευόμαστε , αλλά εδώ πολλές φορές βγαίνει μια απελπισμένη ανάγκη για συνεχή (μερικές φορές και σαδιστικά) πειράγματα και διαγωνισμό ευφυολογημάτων ...
Επισκέπτης
Υπάρχουν πολλές εκδοχές ...η εξής 1.Εγω να ρωτησω κατι? σε τι εξυπηρετει να ανοιγονται διαρκως νεα θεματα που αφορουν στο ΤΙ ειναι το bdsm?
1)Η Ρίτα ψάχνει γαμιά εκτός "χώρου" γιατί οι εγχώριοι της έχουν ζαλίσει το μουνί με τις μαλακίες τους.
Επισκέπτης
Ωστόσο , με μια σειρά απο ποστ , νομίζω ότι έδειξα ότι ξεκινώντας απο το αρχικό ποστ της ρίτας μπορούμε να σκεφθούμε ενδιαφέροντα πράγματα προς πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις . Δεν λέω να μην αστειευόμαστε , αλλά εδώ πολλές φορές βγαίνει μια απελπισμένη ανάγκη για συνεχή (μερικές φορές και σαδιστικά) πειράγματα και διαγωνισμό ευφυολογημάτων ...
εφαρμωζουμε τεχνικες BDSM.
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εφαρμωζουμε τεχνικες BDSM.
Κάποιες φορές γίνεται κι αυτό ... Όπως συμβαίνει και το φαινόμενο της ηθικής παρενόχλησης προς συγκεκριμένα άτομα ...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
έλα έλα, πες μας ποιον φίλο σου πειράξανε τα κωλόπαιδα να σπάσουμε...Κάποιες φορές γίνεται κι αυτό ... Όπως συμβαίνει και το φαινόμενο της ηθικής παρενόχλησης προς συγκεκριμένα άτομα ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις