amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.720
- Πόντοι
- 22.785
πρεπει ρε εχω μείνει στον Εμπειρικο
Πρέπη νά πάς στό mall
πρεπει ρε εχω μείνει στον Εμπειρικο
Όχι δεν έχω...θα έπρεπε?
Αν είχα όρεξη θα έγραφα όλα τα βήματα...αλλά είπα να προσπεράσω μερικά.....
γιατί το κτηριο ομοιαζει του Μεγαλου Ανατολικου???????????Πρέπη νά πάς στό mall
Μόνο αν οι συνεδρίες είναι επιτυχείς βεβαίως βεβαίως..Επιτρέψτε μου, να σας προσφέρω μία, με το επιτυχές πέραν των συνεδριών.
Καλύτερο το πράττειν, παρά το λέγειν.
γιατί το κτηριο ομοιαζει του Μεγαλου Ανατολικου???????????
πάντως δεν ειναι ξενέρωτο να λες ότι χρησιμοποιείς τον όρο συνεδρια αντι σεξ?Μόνο αν οι συνεδρίες είναι επιτυχείς βεβαίως βεβαίως..
Μόνο αν οι συνεδρίες είναι επιτυχείς βεβαίως βεβαίως..
γιατί το κτηριο ομοιαζει του Μεγαλου Ανατολικου???????????
Όχι καθόλου...εφόσον δεν είναι ένα τυπικό σεξ.πάντως δεν ειναι ξενέρωτο να λες ότι χρησιμοποιείς τον όρο συνεδρια αντι σεξ?
Απλά σκέπτομαι...δυνατά.Αμφιβάλλετε?
Παραμένει αίνιγμα, έν πολλοίς !!!!!!!!!
αλλά ως προς τι η ελευσις στο κωλοχανειον μολ??no... Ό Έμπειρικος ήτανε θρύλος, όσο έμενε άνέκδοτο έργο, άνάμεσα στους έραστές
τού λόγου , τώρα τόν βάλαμε και σε θρέντ τού μπού.... γάματα !!!!!!!
Αμφιβάλλετε?
αλλά ως προς τι η ελευσις στο κωλοχανειον μολ??
Απλά σκέπτομαι...δυνατά.
αλλα μόνο φαντασιωσεωνΔιότι ύπάρχει μια άκατάπαυστη ροή έρωτικών φαντασιώσεων, στό mall άγαπητέ !!!!!!
Όι ελεύθερες από κάθε φραγμό περιγραφές, δίνουν τον πιο έντονο ύπερρεαλιστικό χαρακτήρα στη μοναδική αυτή μυθιστορία...............Το υπέρτατον θα είναι να μπορέσετε να μετασχηματήσετε τις σκέψεις σε πράξεις (ουχί κατά μόνας).
Ουχί κατά μόνας...Δεν διαφωνώ...Το υπέρτατον θα είναι να μπορέσετε να μετασχηματήσετε τις σκέψεις σε πράξεις (ουχί κατά μόνας).
αλλα μόνο φαντασιωσεων
ψηνεσαι και εσυ να φας καμια καλη εκτος απο τα κωλοσκαμπιλα που τα εχεις δοκιμασει απειρες φορεςΡιτα Ριτακι. Ας συζητησουμε το λοιποοοοοοοοοον. Τι αλλο μπορουμε να πουμε για το ξυλο που δεν το εχουμε πει στα αλλα τρια θρεντ με το ιδιο θεμα?