Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.297
- Πόντοι
- 11.146
....ολως τυχαιως
Έκανα τσάρκα στο νήμα απλά και έπεσε στην αντίληψη μου
....ολως τυχαιως
Δύο λέξεις μονάχα :Τύπε τι πίνεις και δεν μας δίνεις
Την Κυριακή έγραφες τα παρακάτω ...
Τι τσάρκα έκανες μας παρακολουθείς όλους μας αχαχαχα
Οχι δεν σε θυμάμαι,δεν είμαι σιγουρη αν έχουμε καν βρεθεί επισηςΣυνάντηση με την Αγγελική προ μηνός…Εύκολη συννενόηση από με επικοινωνία 2 μέρες πριν…Στα του αγώνα παρά πολύ καλή συμπεριφορά και εξαιρετική εμφάνιση για τα γούστα μου…Πέρασα πολύ καλά πιστεύω το ίδιο και η Αγγελική…Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής είμαι αν με θυμάσαι…
Γιατι εσυ δεν έχεις προσωπικη ζωη;Και έχεις κ προσωπική ζωή Ενοειται κ δε μπορείς να είσαι όλη την ώρα στα μηνύματα .
Άντε μη το πω εγώ με το τρόπο μου για σένα …
Γιατι εσυ μπορείς να απαντας σε μηνύματα ολη μερα;Και έχεις κ προσωπική ζωή Ενοειται κ δε μπορείς να είσαι όλη την ώρα στα μηνύματα .
Άντε μη το πω εγώ με το τρόπο μου για σένα …
Παρακαλώ να γίνει στικυ αυτόΤέλεια κ παύλα αγγέλω είσαι καυλα
Όλο εδώ πέρα γυρίζεις κι εσύ μαν.
Εγώ παντως θυμαμαι τη γυναικα ποδοσφαιριστρια που έβγαινε στην πανιαΟχι δεν σε θυμάμαι,δεν είμαι σιγουρη αν έχουμε καν βρεθεί επισης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι εσυ δεν έχεις προσωπικη ζωη;
Δεν πίνει κάτι απλά είναι διχασμένη προσωπικότητα. Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ ένα πράγμαΤύπε τι πίνεις και δεν μας δίνεις
Την Κυριακή έγραφες τα παρακάτω ...
Ναι μπορώ για σένα όλα τα μπορώ ρε αγγέλω μου .Γιατι εσυ μπορείς να απαντας σε μηνύματα ολη μερα;
Αυτή ήταν η γυναίκα ΜαραντόναΕγώ παντως θυμαμαι τη γυναικα ποδοσφαιριστρια που έβγαινε στην πανια
Τις ειρωνίες σου ομως αλλου,ολες έχουμε προσωπικη ζωη,επειδη κανουμε σεξ δεν σημαινει οτι είμαστε μηχανές,τόσο δύσκολο σου ειναι να το καταλάβεις;Ναι μπορώ για σένα όλα τα μπορώ ρε αγγέλω μου .
Get a room man τα δυο σαςΝαι μπορώ για σένα όλα τα μπορώ ρε αγγέλω μου .
Γιατί σε είπα είπα εγώ μηχανή σαν το κουλοχέρη που βάζεις κερμα κ παίζεις ?Τις ειρωνίες σου ομως αλλου,ολες έχουμε προσωπικη ζωη,επειδη κανουμε σεξ δεν σημαινει οτι είμαστε μηχανές,τόσο δύσκολο σου ειναι να το καταλάβεις;
Ναι ,κατι τετοιο θες να πεις,γτ σαν να σου φαίνεται παράξενο που σου λεω οτι δεν μπορώ να ειμαι στα μηνυματα ολη μερα,και ουκ ολιγες φορές με εχεις ειρωνευτεί σχετικα με αυτο που έχω πει οτι έχω και προσωπικη ζωη. Οποιος θεωρεί οτι εχω αδικο,ας έρθει εδω να με διαψεύσειΓιατί σε είπα είπα εγώ μηχανή σαν το κουλοχέρη που βάζεις κερμα κ παίζεις ?
Dosmou dosmou dosmou to Kormi sou .Get a room man τα δυο σας
Εγώ σε είπα slot machine ????Ναι ,κατι τετοιο θες να πεις,γτ σαν να σου φαίνεται παράξενο που σου λεω οτι δεν μπορώ να ειμαι στα μηνυματα ολη μερα,και ουκ ολιγες φορές με εχεις ειρωνευτεί σχετικα με αυτο που έχω πει οτι έχω και προσωπικη ζωη. Οποιος θεωρεί οτι εχω αδικο,ας έρθει εδω να με διαψεύσει
Και ο άντρας ποδοσφαιριστής γιατί να περασει έτσι χωρίς καυγά ? Αυτός το ξεκίνησε εγώ θα τη πληρώσω ???? Ε ? Ε?Ναι ,κατι τετοιο θες να πεις,γτ σαν να σου φαίνεται παράξενο που σου λεω οτι δεν μπορώ να ειμαι στα μηνυματα ολη μερα,και ουκ ολιγες φορές με εχεις ειρωνευτεί σχετικα με αυτο που έχω πει οτι έχω και προσωπικη ζωη. Οποιος θεωρεί οτι εχω αδικο,ας έρθει εδω να με διαψεύσει
Εμ ετσι οπως το έχεις θέσει,και αμα διαφωνείς με αυτά που γραφω,δικαίωμά σου,δεν έχεις δικαίωμα ομως να βρίζεις και να προσβάλλεις για κάτι αυτονόητο που έχω γράψει. Και οπως είχε γράψει και ενας αλλος πολύ σωστα "αν δεν σου αρέσει,απλα μην πας μαζί της"Εγώ σε είπα slot machine ????
Δεν θυμαμαι κανέναν ποδοσφαιριστη,ψεύτικη παιζει να ειναι και αυτή η κριτικηΚαι ο άντρας ποδοσφαιριστής γιατί να περασει έτσι χωρίς καυγά ? Αυτός το ξεκίνησε εγώ θα τη πληρώσω ???? Ε ? Ε?
Εσυ είπες δεν είσαι μηχανή . Εσυ εσυ εσυ .Εμ ετσι οπως το έχεις θέσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θυμαμαι κανέναν ποδοσφαιριστη,ψεύτικη παιζει να ειναι και αυτή η κριτικη
...μ'αυτο το αμφιθυμικο συναισθημα της μισαγαπης που υφερπει, προβλεπω να γινεται επικη "μαχη" στο δωματιοGet a room man τα δυο σας