kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.555
- Πόντοι
- 456
αξιοσεβαστε feragamo τι θα ελεγες η 100η επετειακη σου κριτικη να ηταν για την αγγελικη ?
Ααα τωρα ελεγξα να δω αν είχες στειλει,κ οντως,χάθηκε στο πληθος το μηνυμαεγω ακομα περιμενω το τηλεφωνο
ένα τηλ παρακαλώΑαα τωρα ελεγξα να δω αν είχες στειλει,κ οντως,χάθηκε στο πληθος το μηνυμα
Σωστός ήθελα να δω αν όντως τις θετικές κριτικές τις περνάει μπάι…Όποτε αν και είναι ούφο γενικά της το δίνω …Τύπε τι πίνεις και δεν μας δίνεις
Την Κυριακή έγραφες τα παρακάτω ...
Nαι καλά,κουνια που σε κούναγε,αμέσως το καταλαβα,και λεγε εσύ τα δικά σουΣωστός ήθελα να δω αν όντως τις θετικές κριτικές τις περνάει μπάι…Όποτε αν και είναι ούφο γενικά της το δίνω …
Ναι,το καταλάβαμεΚαλησπέρα ένα τηλ παρακαλώ
Ωωωω!!!! Ωραία τρίπλα ο ποδοσφαιριστής!!! Για να δούμε και το τελείωμα... Δεν πιστεύω να πάει η μπάλα στον ουρανό!!!Σωστός ήθελα να δω αν όντως τις θετικές κριτικές τις περνάει μπάι…Όποτε αν και είναι ούφο γενικά της το δίνω …
....καλα μη φαςΩωωω!!!! Ωραία τρίπλα ο ποδοσφαιριστής!!! Για να δούμε και το τελείωμα... Δεν πιστεύω να πάει η μπάλα στον ουρανό!!!
Πρώτος το είπα!!! Τρίπλα....καλα μη φας
Αφου τον ξεμπροστασιασε ο @dimigoall οτι ειναι αναξιοπιστος κ φιδεμπορας, αντι να λουφαξει αυτος ξαναμπηκε προσβαλλοντας το κοριτσ'
ένα τηλ παρακαλώ
2310305652Καλησπέρα ένα τηλ παρακαλώ
Είπε η μαντάμ ότι κράζει μόνο τις μούφα αρνητικές …Εγώ όπως είπα δεν έχω πάει γιατί με ακύρωσε όπως και όλη την Θεσσαλονίκη…Όποτε λέω να κάνω μια μούφα θετική να δω τι θα πει…Και όντως σε αυτό έλεγε αλήθεια της το δίνω....καλα μη φας
Αφου τον ξεμπροστασιασε ο @dimigoall οτι ειναι αναξιοπιστος κ φιδεμπορας, αντι να λουφαξει αυτος ξαναμπηκε προσβαλλοντας το κοριτσ'
Ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να απαντηθουν ολα μαζεμενα. Δεν σημαινει οτι δεν ήθελα να απαντησω σε καποιον συγκεκριμενο,οταν έχω χρονο τα κοιταωΠάντως στα μνμ δεν απαντάει
Ναι,αν κάποιος δεν με εχει συναντησει είτε θετική είτε αρνητική,θα το πω.Και δεν ημουν καλά ψυχολογικα σχετικά με το θεμα των ραντεβου,τωρα ομως το έχω ξεπεράσει,λέω έγινε,πάμε παρακάτωΕίπε η μαντάμ ότι κράζει μόνο τις μούφα αρνητικές …Εγώ όπως είπα δεν έχω πάει γιατί με ακύρωσε όπως και όλη την Θεσσαλονίκη…Όποτε λέω να κάνω μια μούφα θετική να δω τι θα πει…Και όντως σε αυτό έλεγε αλήθεια της το δίνω
Είσαι για τρελά γαμίσια μαναράκι!Επιστροφή στους γαμιστρώνες του μπιλ ( δεκτά όλα τα σχόλια ,και θετικά και αρνητικά). Είμαι αυτό που βλέπετε,και σε οποιον δεν αρέσανε οι φωτο,απλά να προσπεράσει
Καλημέρα Αγγελικούλα είσαι αστέρι.. βλέπεις δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους..Να έχεις μια καυλωτικη μέρα..Επιστροφή στους γαμιστρώνες του μπιλ ( δεκτά όλα τα σχόλια ,και θετικά και αρνητικά). Είμαι αυτό που βλέπετε,και σε οποιον δεν αρέσανε οι φωτο,απλά να προσπεράσει
Σε οσους αρέσω ομως,τους περιμενωΚαλημέρα Αγγελικούλα είσαι αστέρι.. βλέπεις δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους..Να έχεις μια καυλωτικη μέρα..
Να σαι καλά!Είσαι για τρελά γαμίσια μαναράκι!
Καλημέρα είσαι απλά υπέροχη!Σε οσους αρέσω ομως,τους περιμενω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να σαι καλά!
Αυτές οι φωτογραφίες (λάθος λήψεις κατά την γνώμη μου) σε αδικούν, αλλά εύγε Αγγελική που δεν μασάς και τις ανεβάζεις. Εγώ σίγουρα θα σε προτιμήσω.Επιστροφή στους γαμιστρώνες του μπιλ ( δεκτά όλα τα σχόλια ,και θετικά και αρνητικά). Είμαι αυτό που βλέπετε,και σε οποιον δεν αρέσανε οι φωτο,απλά να προσπεράσει
Τα ναυάγια που να καταλάβουνΤις ειρωνίες σου ομως αλλου,ολες έχουμε προσωπικη ζωη,επειδη κανουμε σεξ δεν σημαινει οτι είμαστε μηχανές,τόσο δύσκολο σου ειναι να το καταλάβεις;