feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.488
- Πόντοι
- 26.236
Τι να σε πω nespreso ???Εσυ είπες δεν είσαι μηχανή . Εσυ εσυ εσυ .
Τι να σε πω nespreso ???Εσυ είπες δεν είσαι μηχανή . Εσυ εσυ εσυ .
Αστο,δεν συνεννοουμαστε,ουτε κατάλαβες τι ειπα. Γραφω οτι με ειρωνευτηκες για κάτι αυτονοητο που έγραψα,ενω πολύ απλά αμα δεν σου κάνω,και αμα δεν συμφωνείς με αυτά που γραφω,μην βλεπεις το νημα μου. δεν σε υποχρέωσε κανείς να με διαβάζεις,και οπως και εδώ που στα είπε σωστάΤι να σε πω nespreso ???
Πήγε ο ποδοσφαιριστής ....μ'αυτο το αμφιθυμικο συναισθημα της μισαγαπης που υφερπει, προβλεπω να γινεται επικη "μαχη" στο δωματιο
Καλά κάτσε να ξανααρχισουν σαν τον άλλον που εφαγε μπαν με την ψευτικη κριτική,και παλι πολεμος θα γινει στο νημα. Σε οποιον δεν αρέσω σε σωμα και σε εμφάνιση ή στις απόψεις μου,απλά να μην μου δίνει σημασία. Εχει τόσες άλλες να πάρειΕιρήνη pls
Δεν είναι ειρωνία είναι τοποθέτηση .Αστο,δεν συνεννοουμαστε,ουτε κατάλαβες τι ειπα. Γραφω οτι με ειρωνευτηκες για κάτι αυτονοητο που έγραψα,ενω πολύ απλά αμα δεν σου κάνω,και αμα δεν συμφωνείς με αυτά που γραφω,μην βλεπεις το νημα μου. δεν σε υποχρέωσε κανείς να με διαβάζεις,και οπως και εδώ που στα είπε σωστά
Είσαι εθισμός δε γίνεται .Αστο,δεν συνεννοουμαστε,ουτε κατάλαβες τι ειπα. Γραφω οτι με ειρωνευτηκες για κάτι αυτονοητο που έγραψα,ενω πολύ απλά αμα δεν σου κάνω,και αμα δεν συμφωνείς με αυτά που γραφω,μην βλεπεις το νημα μου. δεν σε υποχρέωσε κανείς να με διαβάζεις,και οπως και εδώ που στα είπε σωστά
Οχι,δεν το ξερωΕίσαι εθισμός δε γίνεται .
Τεχνητή αναπνοή ειν το κάθε σου φιλί . Το ξέρεις το άσμα ?
Το μουνί και το χταπόδι όσο το βαράς απλώνειΜου αρεσει πολυ να του βαραω χαστουκια,ιδιως οταν ερχομαι σε οργασμο
Δε πειράζει δε θα μας χαλάσει ένα τραγούδι τη σχέση μας .Οχι,δεν το ξερω
Να το μάθεις να μου τραγουδήσεις στο bill. Εγώ θα ρίχνω τα γαρουφαλα.Οχι,δεν το ξερω
Τύπε σε βλέπω να μένεις με τη τσαπου στο χέριΝα το μάθεις να μου τραγουδήσεις στο bill. Εγώ θα ρίχνω τα γαρουφαλα.
Ας το κάνουν focus τα υπόλοιπα μέλη …
γκομενα θελει ο τυπος η τζου-μποξ ;Τύπε σε βλέπω να μένεις με τη τσαπου στο χέρι
Κ εγώ .Τύπε σε βλέπω να μένεις με τη τσαπου στο χέρι
Είσαι ζηλιάρης απλά .γκομενα θελει ο τυπος η τζου-μποξ ;
Και εμείς τύπε στα νιάτα μας παίζαμε μαντολίνο αλλά δεν κάναμε έτσιΚ εγώ .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι ζηλιάρης απλά .
Ωχ το κατάλαβες βλέπωΤύπε σε βλέπω να μένεις με τη τσαπου στο χέρι
Αλλα κ μαντολίνο . Έμαθες η το παλεύεις ακόμα ?Και εμείς τύπε στα νιάτα μας παίζαμε μαντολίνο αλλά δεν κάναμε έτσι