fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.218
- Πόντοι
- 456
Απλώς θα σε παίρνω από κώλο και θα σου δώσω τα φλόκια γαργάρα
Ναι ,που το ποτέ σημαίνει πως όχι''Ποτε'' σημαινει,μαθε κανα γαλλικο
Λες και δεν ξέρει,εμάς περίμενε να μάθειΔεν θα κάνεις τίποτα με την Τζούλια. Απλώς θα σε παίρνω από κώλο και θα σου δώσω τα φλόκια γαργάρα, κι αυτή θα μας βλέπει για να μαθαίνει τι θα πει γαμήσι με κωλγκέρλι.
Καλά τα λες αγγέλω . Και κωλο θέλουν κ κωλο δείχνεις .
Και η κριτικη ήταν fake κ ήμουν δύσπιστος .
Στο prive οι photos είναι ?
δεν ειχες παει σε μοναστηρι να μονασεις εσυ?Να σου πω ρε Αγγελική .
Ειχες πάει κάποια μέρα στο bill κ φόραγες ένα πολύ γαματο κολάν προς το μπλε η μωβ με μπότες ? Έχω κόλλημα με τα κολάν …
Βάζω φώτο χωρίς κανένα φιλτρο,οτι βλέπετε,αυτό ειναι απο κοντά. Χειρότερα θα ηταν να εβαζα ρετούς,και τελείως αλλο πράγμα να βλέπατε ξαφνικα μπροστά σας
Ένα τηλέφωνο ρε Αγγελικούλα για να κλείσουμε ραντεβού σε πμΝαι ,που το ποτέ σημαίνει πως όχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λες και δεν ξέρει,εμάς περίμενε να μάθει
Θα πάω στεφάνια ρε κ θα γραψω πάπυρο για την ιέρειαδεν ειχες παει σε μοναστηρι να μονασεις εσυ?
ολο εδω μεσα γυρνοβολας βλεπω.
ρε μπας και ψηνεσαι για Αγγελω και δεν μας το λες?
Τέλεια κ παύλα αγγέλω είσαι καυλαδεν ειχες παει σε μοναστηρι να μονασεις εσυ?
ολο εδω μεσα γυρνοβολας βλεπω.
ρε μπας και ψηνεσαι για Αγγελω και δεν μας το λες?
Και έχεις κ προσωπική ζωή Ενοειται κ δε μπορείς να είσαι όλη την ώρα στα μηνύματα .Καλησπέρα σας,διαθεσιμη κάποιες πρωινές και απογευματινές ωρες απο Παρασκευή 18 του μηνός. Τα μηνύματα τώρα είναι μέχρι να τα βάλω σε μια σειρά,γιατι πάλι αρχίσανε. Έτσι,να επανερχόμαστε σιγά σιγά στους ρυθμούς μας.
Τύπε τι πίνεις και δεν μας δίνειςΣυνάντηση με την Αγγελική προ μηνός…Εύκολη συννενόηση από με επικοινωνία 2 μέρες πριν…Στα του αγώνα παρά πολύ καλή συμπεριφορά και εξαιρετική εμφάνιση για τα γούστα μου…Πέρασα πολύ καλά πιστεύω το ίδιο και η Αγγελική…Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής είμαι αν με θυμάσαι…
Την μανδαμ δεν την έχω συναντήσει και ούτε πρόκειται…Η αλήθεια είναι πως της πρότεινα ραντεβού όταν ανέβηκε πάνω αλλά μαύρισε μια ολόκληρη πόλη χωρίς λόγο λέγοντας αερολογίες…Από κει και μόνον καταλαβαίνεις ότι δεν κάνει για την δουλειά και πρέπει να κρεμάσει τα στρινγκακια της…Συν το γεγονός με τον φρόνιμιτη και με αποκορύφωμα σήμερα που στόλισε τους παντες με χυδαίο λεξιλόγιο…Βέβαια αφού έχει ακόμα υπνοσακουλα που την παρακαλάνε για ραντεβού η επιστήμη σηκώνει τα χέρια …
Α quelle ele re till ?Τύπε τι πίνεις και δεν μας δίνεις
Την Κυριακή έγραφες τα παρακάτω ...
Θα πέσει πούτσωμα πανούλη ...Α quelle ele re till ?
Τύπε είσαι και εσύ από τους ποδοσφαιριστές που θα έκαναν μεγάλη καριέρα σαν του Ρονάλντο αλλά ένας τραυματισμός σε σταμάτησε?Συνάντηση με την Αγγελική προ μηνός…Εύκολη συννενόηση από με επικοινωνία 2 μέρες πριν…Στα του αγώνα παρά πολύ καλή συμπεριφορά και εξαιρετική εμφάνιση για τα γούστα μου…Πέρασα πολύ καλά πιστεύω το ίδιο και η Αγγελική…Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής είμαι αν με θυμάσαι…
απλά... λύγισε τελικά.Τύπε είσαι και εσύ από τους ποδοσφαιριστές που θα έκαναν μεγάλη καριέρα σαν του Ρονάλντο αλλά ένας τραυματισμός σε σταμάτησε?
Έχω κλάσει στα γέλια μάγκες η ταν η πουταν!!! Είσαι ωραίος @dimigoallΤύπε τι πίνεις και δεν μας δίνεις
....εισι ισυ ιενας !!!!Τύπε τι πίνεις και δεν μας δίνεις
Μπορεί να μπέρδεψε τα προφίλ συμβαίνουν αυτάΤύπε τι πίνεις και δεν μας δίνεις
Οι θετικές δεν είναι ποτέ ψεύτικες τυπε.. μόνο οι αρνητικέςΤην Κυριακή έγραφες τα παρακάτω
....εισι ισυ ιενας !!!!