123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.526
- Πόντοι
- 736
Ωραίο στήσιμο. Έτσι στα όρθια για κάρφωμα και σφαλιάρες η κωλάρα σου....Βρήκα και αυτήν. Μετά την ταραχή που εγινε χτες,πάρτε μια φωτο
Ωραίο στήσιμο. Έτσι στα όρθια για κάρφωμα και σφαλιάρες η κωλάρα σου....Βρήκα και αυτήν. Μετά την ταραχή που εγινε χτες,πάρτε μια φωτο
Κώλο θέλατε; Κώλο θα έχετε
Πύραυλος!!!!Βρήκα και αυτήν. Μετά την ταραχή που εγινε χτες,πάρτε μια φωτο
Κλείσιμο ραντεβού μέσω προσωπικού μηνύματος από εδώ... Μετά θα σου πει η ίδια την υπόλοιπη διαδικασία!!!!!!Τηλέφωνο υπάρχει;
Ρε δε γίνεται ρε σου λεω !!!!!
Βρήκα και αυτήν. Μετά την ταραχή που εγινε χτες,πάρτε μια φωτο
ωραία χερούλια..Βρήκα και αυτήν. Μετά την ταραχή που εγινε χτες,πάρτε μια φωτο
Στείλε μου το τηλέφωνο σου σε παρακαλώ, ευχαριστώΚαι άλλη μία στα κόκκινα για καληνύχτα!
Αφού η κοπέλα λέει να στης στείλεις PM, γιατί δεν το κάνεις!!!!Στείλε μου το τηλέφωνο σου σε παρακαλώ, ευχαριστώ
Ένα μεγάλο μπράβο στην Αγγελική και σε όλους τους συντελεστές!!!!
Συνεχίστε την καλή δουλειά!!!!
Σας ευχαριστούμε για το γέλιο που απλόχερα μας χαρίζετε!!!!
![]()
Όπως βλέπεις κάνεις δεν διαβάζει ούτε τις πρώτες σελίδες έστω λίγο να δει πως γίνεται η επικοινωνία .....Αφού η κοπέλα λέει να στης στείλεις PM, γιατί δεν το κάνεις!!!!
Δεν τον μάλωσα. Ούτε είναι υποχρεωμένος κάποιος να διαβάσει 500 σελίδες, όπου οι μισές είναι κοντρίτσες !!!Όπως βλέπεις κάνεις δεν διαβάζει ούτε τις πρώτες σελίδες έστω λίγο να δει πως γίνεται η επικοινωνία .....
Βράστα άστα.....
Και όπως μου γράψανε καποιοι σε πμ,βγάλανε τα σκυλιά τους για επίθεσηΓιαυτό σου είπα δημιουργείς ανασφάλειες....μεγάλες σε άλλες....
Μουναρος
Πού εχει χερούλια ;ωραία χερούλια..
Α πού,αν ειναι να γελάσω και εγώΠου να δεις και αλλού τι γέλιο πέφτει μαν.
Δεν μπορώ να στείλω pmΑφού η κοπέλα λέει να στης στείλεις PM, γιατί δεν το κάνεις!!!!
Καλά τα λες αγγέλω . Και κωλο θέλουν κ κωλο δείχνεις .Κώλο θέλατε; Κώλο θα έχετε
Ακριβώς,στο δωμάτιο 110Καλά τα λες αγγέλω . Και κωλο θέλουν κ κωλο δείχνεις .
Και η κριτικη ήταν fake κ ήμουν δύσπιστος .
Στο prive οι photos είναι ?