BigGreen11
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.042
- Πόντοι
- 1.011
Όταν η πουτσα είναι τέντα, το μυαλό υπολειτουργεί.Απλα εστω λιιιιγη υπομονή δεν μπορούν να κάνουν τα παλικάρια;
Ειδικά όταν βλέπουν μια καυλωμένη μουναρα.
Όταν η πουτσα είναι τέντα, το μυαλό υπολειτουργεί.Απλα εστω λιιιιγη υπομονή δεν μπορούν να κάνουν τα παλικάρια;
Δες PMΑπλα εστω λιιιιγη υπομονή δεν μπορούν να κάνουν τα παλικάρια;
Στη δευτερη φωτο η σουφριτσα σου περιμενει σκαλισμα με τη γλωσσα.και ανοιγμα πριν αναπαυτει η καυλωμενη πουτσα μεσα της.Βγήκε το μαγιώ
Μόλις έθεσες σοβαρή υποψηφιότητα για ραντεβού...Οχι απλά θα σας τις παιξω,θα σας τις γλειψω,κ οταν εχετε χύσει,ενα στράγγισμα με το στομα,να καθαρισω τυχον κατάλοιπα
Θα χαρώ πολύΜόλις έθεσες σοβαρή υποψηφιότητα για ραντεβού...
υπεροχες μουνοχειλαρεςΒγήκε το μαγιώ
ειναι μεγαλες και μεγάλη κλειτορίδα εχω που πετάγεται,και ευτυχως κάποιοι στα ραντεβου μου την εχουν ρουφηξειυπεροχες μουνοχειλαρες
Αματουρι καυλακι μας καυλωνεις παλι εχει και πανσεληνοειναι μεγαλες και μεγάλη κλειτορίδα εχω που πετάγεται,και ευτυχως κάποιοι στα ραντεβου μου την εχουν ρουφηξει
Να χύσουμε να κοιμηθούμε.Πάρτε και κώλο που θέλατε
Εχει πανσέληνο απόψε και είναι ωραίαΑματουρι καυλακι μας καυλωνεις παλι εχει και πανσεληνο
Ζήταγε κώλο ο λαος και δεν χαλασα χατίριΝα χύσουμε να κοιμηθούμε.
Τι μας κανεις βραδιάτικα!!!!Πάρτε και κώλο που θέλατε
Και μετά μας ήθελες ήρεμους ως Σεπτέμβρη.Εχει πανσέληνο απόψε και είναι ωραία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζήταγε κώλο ο λαος και δεν χαλασα χατίρι
Ναι,ακόμα το λέω να κάνετε υπομονηΚαι μετά μας ήθελες ήρεμους ως Σεπτέμβρη.
Θα βογγιξουν οι τρύπες σου από Σεπτέμβρη, δεν πιστεύω να έχεις υποτονικά ραντεβού.Ναι,ακόμα το λέω να κάνετε υπομονη
Κανε απογραφη ψωλων απο μελη μπουΠαιδια επίσης δεν θυμάμαι με πόσους εχω πάει απ το σαιτ,έχω χάσει το μέτρημα,να δω μεχρι το τέλος της χρονιας ποσοι ακόμα θα με πάρουν
Να δω μια σεζον τι θα κανωΘα βογγιξουν οι τρύπες σου από Σεπτέμβρη, δεν πιστεύω να έχεις υποτονικά ραντεβού.
Είμαι περίεργη πόσους ν εχω πάρει αραγε απο εδω;Κανε απογραφη ψωλων απο μελη μπου
Καυλιάρα μου δεν σε εχω συναντήσει ακόμη αλλά αν γαμιέσαι οπως μιλάς τότε πραγματικά ανυπομονώ...ο κώλος σου πάλι, ποίημαειναι μεγαλες και μεγάλη κλειτορίδα εχω που πετάγεται,και ευτυχως κάποιοι στα ραντεβου μου την εχουν ρουφηξει