tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.231
- Πόντοι
- 496
θελω να τα φαω τα μουνοχειλα σου...!!!Βγήκε το μαγιώ
θελω να τα φαω τα μουνοχειλα σου...!!!Βγήκε το μαγιώ
Υπονοείς ότι υπάρχουν σαλιαρηδες πυρφοροι στο νήμα και στο μπου δηλαδή;Επίσης προτείνω τώρα που λείπεις οποιος περνάει από το bill να σου αφήνει ένα φάκελο με ένα ραβασάκι μέσα με μία αφιέρωση κ όταν γυρίσεις να τα παραλάβεις
Ένα ποίημα , μια μαντινάδα , ένα Γλυκόλογο , ένα παστέλι η μαντολάτο κάτι ρε παιδί μου να γλυκαθείς . Τι λες ?
Brasso ίσως;Ρε μπράβο γυάλισμα !!
Τι το περνάς Αγγελική μου ?
ΕπΥπονοείς ότι υπάρχουν σαλιαρηδες πυρφοροι στο νήμα και στο μπου δηλαδή;
Brasso ίσως;
Με εκείνη τη φώτο που ανέβασες χθες βράδυ, την πλήρωσε η κυρά τελικά, ήθελε δεν ήθελε . Δυο φορές!Εκτος και αν ξεχαρμανιασουν με καμια γκόμενα ή σε καμια φυλής
Θα βγαλουμε κι εμεις...το πουτσι μας με τετεια ζεσταααα!!!!Αξιοσκιστη....μεχρι στερεματος!!!!!Βγήκε το μαγιώ
για ρουφηγμα καυλα...Βγήκε το μαγιώ
Καλά... Ελα Αθήνα εσύ και πες μου απλά πόσα θες... Τίποτα αλλοΒγήκε το μαγιώ
Καθόλου λάθος δεν κάνειςΓύρισες καυλωμενη από το μπάνιο ή κάνω λάθος??
Το νερό είναιΡε μπράβο γυάλισμα !!
Τι το περνάς Αγγελική μου ?
Να που σας κάνω και καλό στο συζυγικό σας κρεβάτιΜε εκείνη τη φώτο που ανέβασες χθες βράδυ, την πλήρωσε η κυρά τελικά, ήθελε δεν ήθελε . Δυο φορές!
Το λέει η υπογραφήΚαλά... Ελα Αθήνα εσύ και πες μου απλά πόσα θες... Τίποτα αλλο
Παίξτε τις πούτσες σας να εκτονωθειτεΘα βγαλουμε κι εμεις...το πουτσι μας με τετεια ζεσταααα!!!!Αξιοσκιστη....μεχρι στερεματος!!!!!
Το θέμα είναι να μας τις παίξεις εσύΝα που σας κάνω και καλό στο συζυγικό σας κρεβάτι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το λέει η υπογραφή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παίξτε τις πούτσες σας να εκτονωθειτε
Οχι απλά θα σας τις παιξω,θα σας τις γλειψω,κ οταν εχετε χύσει,ενα στράγγισμα με το στομα,να καθαρισω τυχον κατάλοιπαΤο θέμα είναι να μας τις παίξεις εσύ
Eτσι θέλουμε, αλλά μάλλον έτσι θέλεις και εσύ.Οχι απλά θα σας τις παιξω,θα σας τις γλειψω,κ οταν εχετε χύσει,ενα στράγγισμα με το στομα,να καθαρισω τυχον κατάλοιπα
Να δω τι θα κάνω με τους παραπονιάρηδες ομως που θα μου μαζευτουν,τι θα κανω πάλι με τον ογκο μηνυματωνEτσι θέλουμε, αλλά μάλλον έτσι θέλεις και εσύ.
Όταν επιστρέψουμε όλοι Αθήνα ίσως γίνει αυτό.
Xαρτακι προτεραιότηταςΝα δω τι θα κάνω με τους παραπονιάρηδες ομως που θα μου μαζευτουν,τι θα κανω πάλι με τον ογκο μηνυματων
Τα θέλει όμως και ο κωλος σου αφού μας καυλώνεις έτσι.Να δω τι θα κάνω με τους παραπονιάρηδες ομως που θα μου μαζευτουν,τι θα κανω πάλι με τον ογκο μηνυματων
Δύσκολα ζητάς. Διότι δεν σε κόβω να μην βάζεις φωτογραφίες.Αγόρια,σας θέλω ήρεμους αρχες Σεπτέμβρη ,γτ είμαι σιγουρη οτι θα ορμήσουν μολις βγαλω ωρες διαθεσιμοτητας γ του Βασιλάκη
Απλα εστω λιιιιγη υπομονή δεν μπορούν να κάνουν τα παλικάρια;Δύσκολα ζητάς. Διότι δεν σε κόβω να μην βάζεις φωτογραφίες.