AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.695
- Πόντοι
- 4.496
Υπονοείς ότι υπάρχουν σαλιαρηδες πυρφοροι στο νήμα και στο μπου δηλαδή;
Πυρφοροαγαπουληδες..?
Όχι ρε προς Θεού, τι είναι αυτά που γράφεις φίλος!
Υπονοείς ότι υπάρχουν σαλιαρηδες πυρφοροι στο νήμα και στο μπου δηλαδή;
Σκεφτείτε να ανοιγα δικό μου "σπίτι",τι θα γινόταν,δεν θα είχα πού να την καθίσω στο σαλόνι ολη αυτήν την ουρά,και ενα μηχανημα που βγάζει χαρτάκια με νούμερο θα μου ήταν απαραίτητο
Το είδος εδώ είναι ο σαλιαρης του πριν. Ευτυχώς δεν μακροημερευει ο μετασαλιαρης.Υπονοείς ότι υπάρχουν σαλιαρηδες πυρφοροι στο νήμα και στο μπου δηλαδή;
Μπορώ να παραγγείλω μια μερίδα μουνόχειλα παρακαλώ!!!?Βγήκε το μαγιώ
Δεν πιστεύω να θέλεις να σταματήσεις μετά το τέλος τις χρονιάς ; Τι θα κάνουν οι φαν σου ;Παιδια επίσης δεν θυμάμαι με πόσους εχω πάει απ το σαιτ,έχω χάσει το μέτρημα,να δω μεχρι το τέλος της χρονιας ποσοι ακόμα θα με πάρουν
Και πάνω στο στράγγισμα με το στόμα λοιπών γίνεται η έναρξη του δεύτερου γύρου στα καπάκια δηλαδή !Οχι απλά θα σας τις παιξω,θα σας τις γλειψω,κ οταν εχετε χύσει,ενα στράγγισμα με το στομα,να καθαρισω τυχον κατάλοιπα
Live θέλουμε να τον πάρουμε!!Πάρτε και κώλο που θέλατε
Αυτό που κάνεις που τραβάς το μουνι έτσι πάνωΠοιος θα μπει μέσα;
μεγαλη και "μαγικη"...ειναι μεγαλες και μεγάλη κλειτορίδα εχω που πετάγεται,και ευτυχως κάποιοι στα ραντεβου μου την εχουν ρουφηξει
Μέχρι την ρίζα !Εμπαινες βαθιά ε;
Ναι ετσι μεγάλα πεταχτάΜπορώ να παραγγείλω μια μερίδα μουνόχειλα παρακαλώ!!!?
Γεια σου ρε κοντοχωριανέΠραγματικά υπέροχη καυλωτικη!!! Θα ήθελα και εγώ να βρω το τρόπο να σε συναντήσω. Είμαι και αιτωλοακαρνανας παίζει ρόλο στη προτεραιότητα?μένω Αθήνα....
Θα χάθηκε στο πλήθος το μήνυμά σουΑγγελικη μου θα μπορουσα και εγω να εχω το τηλεφωνο σου? Σου εχω στειλει μηνυμα αλλα δυστυχως δεν απαντας. Θα χαιρομουν πολυ να σε συναντησω γιατι μου δινεις την αισθηση γνησιας καυλας που λιγες εχουν βγαλει εδω μεσα ανα τα χρονια.
Εχω χάσει το μέτρημα κ πόσοι ακόμα θέλουν ν με πάρουν με το ξεκίνημα της νέας σεζόνEτσι θέλουμε, αλλά μάλλον έτσι θέλεις και εσύ.
Όταν επιστρέψουμε όλοι Αθήνα ίσως γίνει αυτό.
Με μηνυμα κ ευχαριστώ γ τα καλά σου λόγιαΚαλημερα Αγγελική. Είσαι αληθινό αστέρι. Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα στην ζωή σου. Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου?
Μόνη μου θα ήθελα ν το είχα,άντε ν έβαζα κ κανεναν γ προστασία,κ έκταση ουράς θ ήθελα ν δωΕ αναγκαστικά, θα έβρισκες άλλες 2-3 καυλωμένες κορασίδες, να εξυπηρετείται ο κόσμος.
Και πάλι , ΔΕΝ θα κλείνατε μπούτια.
Το μόνο σίγουρο.