Πήγαινε στο προφίλ στο σχετικά και βάλτα.δεν ξερω πώς
Αμα δεν καταλαβαίνει , δες το προφιλ κάποιας άλλης και θα δεις που το έχει
Πήγαινε στο προφίλ στο σχετικά και βάλτα.δεν ξερω πώς
Πατάς πάνω αριστερά στην εικόνα προφίλ σου, υπογραφή και γράφεις ό,τι θεςδεν ξερω πώς
απλα δεν μπορω να διαχειριστω ολα αυτα τα μηνυματα και ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να βολευτουν ολοι,και οπως εγραψα,τυχαία η επιλογη ,και θέμα τυχης οσων κατάφεραν να κλεισουν,και ας νομίσουν μερικοι εξυπνοι οτι έχω σε κάποιους ιδιαιτερη προτιμηση,φυσικά εχω αρνηθεί και σε κάποιες περιπτωσεις συναντησηΝομίζω πρέπει να παίξει και "ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΟ". Σίγουρα έχεις πάρει κοντά στα 2 με 3 χιλιάδες μηνύματα τις τελευταίες 2 ώρες. Την κάτσαμε κοινώς
Σας τα έλεγα ρε μαλάκες;;;; Σας τα έλεγα;;;1 ωρα είναι στα 80€,2 ωρες 150€ μαζί με πρωκτικό,φιλιά στο στόμα,και χύσιμο στο στομα και τα καταπίνω κιολας,και περιοχή με εξυπηρετεί κέντρο,βορεια προάστια ή νοτια ή Πειραια ,οχι
με πμ καλύτερα παντως να συνεννοουμαι,γτ μιλάω με εναν ,οχι με ποσα ατομα οπως εδωΣας τα έλεγα ρε μαλάκες;;;; Σας τα έλεγα;;;
Καλή αρχή Αγγελική έστω και έτσι!!! Το άργησες λίγο αλλά χαλάλι!!!!!
Και πως να γευτούμε την κωλαρα σου κούκλαδεν βγαζω εδω τηλ
χαχαχα το pm σου λέει κατι;Και πως να γευτούμε την κωλαρα σου κούκλα
Το πμ δεν βολεύειχαχαχα το pm σου λέει κατι;
Καιρό κάνει την προ διαφήμιση....Αγγελική, έκανες έναρξη επαγγέλματος;
ευχαριστώ ,και εσύ να είσαι καλαΚαιρό κάνει την προ διαφήμιση....
Σιγά σιγά μπήκε σαν σχολιάστρια, μετά έκανε ένα έντονο μπάσιμο σε διάφορα νήματα και τώρα νήμα...
Νάναι καλά και καλές δουλειές....
Και τζοκερ ο κωλαρακος τηςΒεβαια εδω μιλαμε για κλειτοριδα οχι κληρωτιδα
Ωραια χειλη και πανω και@κατω.βυζακια για φαγωμα.βαλε λιγο κωλαρακι.οταν είχα μεγάλα νυχια,τωρα τα εχω κοντα,γτ έχουν αρχίσει να μου σπανε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν πειράζει,ασε να λεει οτι θέλει,αυτά ειναι που με κανουν να τα διαβάζω γ χαβαλε
Πιτσιρίκα <30 Ελληνίδα σώμα ότι φαίνεται στις φωτο , με πολύ όρεξη και ότι λέει το κάνει και το κάνει καλά. Και 60 λεπτά να θες να την πηδάς με όλους τους τρόπους συνεχόμενα δεν έχει θέμα. Ευγενική λίγο δύσκολη να βγάλεις ραντεβού αλλά όταν βγάλεις αξίζει. Προς το παρόν 100 % amateur. Ανακοίνωσε και τιμές οπότε για το πραγματικά πλήρες service της είναι VFM52 σελιδες μπλα μπλα,σαλια και ακυρα,κατι σαν το κατριναδικο.θα ξεκινησε το επαγγελμα η Αγγελικη λογικα.
συζητησεις για ασκησεις τρικεφαλων δεν ειδα,στις 60 σελιδες ξεκινανε αυτα μαλλον.
οποιος κανει την καταδρομικη,ας γραψει δυο λογια χωρις σαλτσες.
είμαι ακριβως 30,αλλά σε ευχαριστώ για την καλή κριτικηΠιτσιρίκα <30 Ελληνίδα σώμα ότι φαίνεται στις φωτο , με πολύ όρεξη και ότι λέει το κάνει και το κάνει καλά. Και 60 λεπτά να θες να την πηδάς με όλους τους τρόπους συνεχόμενα δεν έχει θέμα. Ευγενική λίγο δύσκολη να βγάλεις ραντεβού αλλά όταν βγάλεις αξίζει. Προς το παρόν 100 % amateur. Ανακοίνωσε και τιμές οπότε για το πραγματικά πλήρες service της είναι VFM