Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.686
- Πόντοι
- 5.956
Ξυρισμενη προτιμω....να γλυφεις με τις ωρεςχαχα ωραίο,δεν το σκέφτηκα
Ξυρισμενη προτιμω....να γλυφεις με τις ωρεςχαχα ωραίο,δεν το σκέφτηκα
ναι,πιο πανω,μην τα ξαναγράφω πάλιΤυπε Αγγελικη, εβγαλες πρόγραμμα και τιμές?
οσο θελειςΞυρισμενη προτιμω....να γλυφεις με τις ωρες
Ξυρισμένο εντελωςΚανα γκάλοπ θα κάνουμε;
Προτιμάτε τη μουναρα της έτσι με λίγες τρίχες ή ξυρισμένη εντελώς;
Ψηφίζω το πρώτο
Ε δεν ξέρεις τά γνωστά.....Ωπ τι έχουμε εδώ ?
Πήρες μεζέ ?Ε δεν ξέρεις τά γνωστά.....
Υπάρχει τρόπος επικοινωνίας;ευκολα με βρίσκετε,καθοτι μενω κεντρο
δεν βγαζω εδω τηλΥπάρχει τρόπος επικοινωνίας;
πού να με δεις και επι τω εργω
Ενδιαφέρομαι.. στείλε μου πμ όποτε μπορέσειςδεν βγαζω εδω τηλ
Βάλε υπηρεσίες , τιμή και τρόπο επικοινωνίας την προφιλ/ υπογραφή σου..δεν βγαζω εδω τηλ
ναι αλλα δεν γινεται και συνεχεια να τα γραφωΒάλε υπηρεσίες , τιμή και τρόπο επικοινωνίας την προφιλ/ υπογραφή σου..
Θα σε πρήξουν στις ερωτήσεις....και δεν είναι πάντα εύκολο κάποιος να το βρει σε 50 σελίδες
Είμαι καλό παιδί δεν κάνω τέτοια πράγματαΠήρες μεζέ ?
Αυτό σου είπα.Βάλτα στο προφίλ σου, να τα βρίσκει κάποιος όποτε ψάξειναι αλλα δεν γινεται και συνεχεια να τα γραφω
Γκουγκλαρα λιγο να δω,στην αρχη αναρωτιωμουν αν ειναι κατι ιασιμο αυτο που εχειςΑιδεσιμολογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος, εφημέριος Ιερού Ναού.
τηλέφωνο μόνο αν σιγουρέψει το ραντεβου και κλείσει,ωστε εκεινη την ωρα να ειμαστε σε επικοινωνία για το πού βρισκόμαστε1k απαντησεις σε 12 ωρες, μαθετε μαρκετινγκ γατακια....
Αγγελικη κοπρλαραμου στειλε μου το τηλ σου μπας και καταφερουμε να κλεισουμε ενα ραντεβου καπου μεσα στη χρονια
Δεκτο, το εγραψα γιατι θα σε βομβαρδιζουν στα πμτηλέφωνο μόνο αν σιγουρέψει το ραντεβου και κλείσει,ωστε εκεινη την ωρα να ειμαστε σε επικοινωνία για το πού βρισκόμαστε
Βάλτα στην υπογραφή σου ώστε να φαίνονται μόνιμα εκείναι αλλα δεν γινεται και συνεχεια να τα γραφω
δεν ξερω πώςΒάλτα στην υπογραφή σου ώστε να φαίνονται μόνιμα εκεί
Νομίζω πρέπει να παίξει και "ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΟ". Σίγουρα έχεις πάρει κοντά στα 2 με 3 χιλιάδες μηνύματα τις τελευταίες 2 ώρες. Την κάτσαμε κοινώςτηλέφωνο μόνο αν σιγουρέψει το ραντεβου και κλείσει,ωστε εκεινη την ωρα να ειμαστε σε επικοινωνία για το πού βρισκόμαστε
Πήγαινε στο προφιλ σου και γράψε αυτό που θέλεις εκει που λεει υπογρφηδεν ξερω πώς