Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.308
- Πόντοι
- 4.546
Άνοιξε και ΚΑΔ στην ΑΑΔΕΑγγελική, έκανες έναρξη επαγγέλματος;
Άνοιξε και ΚΑΔ στην ΑΑΔΕΑγγελική, έκανες έναρξη επαγγέλματος;
Θα σου γράψω κανονική όταν ανοίξεις καρτέλα , μια που ήμουν από τους τυχερούς και σε είδα σχετικά νωρίςείμαι ακριβως 30,αλλά σε ευχαριστώ για την καλή κριτικη
τι να κάνουμε ,υπήρχατε κ εσεις που προλαβατε νωρίς,μηνυμα πάντως έχω στειλει στον ΑντισθενηΘα σου γράψω κανονική όταν ανοίξεις καρτέλα , μια που ήμουν από τους τυχερούς και σε είδα σχετικά νωρίς
βρες ενα τροπο να φτιαξεις το νημα σου,τις κριτικες,τις τιμες,το προγραμμα και μερικες φωτογραφιες. μη ψαχνει να βρει δυο πληροφοριες καποιος αναμεσα σε 2000 μαλακιες σχολια.είμαι ακριβως 30,αλλά σε ευχαριστώ για την καλή κριτικη
μπορεί να με ρωτησει καποιος και σε pm οτι θελειβρες ενα τροπο να φτιαξεις το νημα σου,τις κριτικες,τις τιμες,το προγραμμα και μερικες φωτογραφιες. μη ψαχνει να βρει δυο πληροφοριες καποιος αναμεσα σε 2000 μαλακιες σχολια.
για να μην ταλαιπωρεισαι με τα εκατονταδες μηνυματα στο λεω γιατι ηδη θα εχεις τοσα και ειμαι σιγουρος γι'αυτο. anyway,χειρισου το οπως νομιζεις εσυ καλυτερα,εγω απλα ειπα μια γνωμη.μπορεί να με ρωτησει καποιος και σε pm οτι θελει
Ξεκίνησε δουλειά η Angelique τύπε;Θα σου γράψω κανονική όταν ανοίξεις καρτέλα , μια που ήμουν από τους τυχερούς και σε είδα σχετικά νωρίς
και καλα εκανες,και μπορειτε ελεύθερα να γραψετε εδω γνωμες κ κριτικες,τα δέχομαι ολα τα σχόλιαγια να μην ταλαιπωρεισαι με τα εκατονταδες μηνυματα στο λεω γιατι ηδη θα εχεις τοσα και ειμαι σιγουρος γι'αυτο. anyway,χειρισου το οπως νομιζεις εσυ καλυτερα,εγω απλα ειπα μια γνωμη.
Για να γράψω λογικά ναι ... Μπορεί να είναι οπτασία αλλά δεν την είδα στο όνειρο μουΞεκίνησε δουλειά η Angelique τύπε;
οχι οχι ,κανονικά απο κοντά με είδεςΓια να γράψω λογικά ναι ... Μπορεί να είναι οπτασία αλλά δεν την είδα στο όνειρο μου
οχι οχι ,κανονικά απο κοντά με είδες
σίγουρα δεν τα έβγαλε απ το μυαλό του πάντως αυτά π λεειΞεκίνησε δουλειά η Angelique τύπε;
Ο Αντισθένης βλέπει πως του έχεις κάνει το site να σέρνετε με τα καμώματα σου κ φοβάται να προχωρήσει μάλλοντι να κάνουμε ,υπήρχατε κ εσεις που προλαβατε νωρίς,μηνυμα πάντως έχω στειλει στον Αντισθενη