Νομίζω από τις πιο ωραίεςStella Artois βαρέλι .....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγαπημένη μπίρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 192601
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 313
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.277
- Πόντοι
- 2.256
Η χειρότερη που έχω δοκιμάσει έβερ ήταν μια παλιά lovenbrau λεβενμπρόυ την έλεγαν στην Ελλάδα.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
αμα θυμασαι ποσες ηπιες μαξ σε μια μερα, τοτε δεν ηπιες αρκετεςΠόσες έχετε πιει μαξ σε μια μέρα;
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.608
- Πόντοι
- 506
Εΐχα δοκιμασει πριν καποια χρονια την Βεργινα, οταν δεν ειχε διαδοθει στην Ελλαδα, μου την ειχε φερει γνωστος απο την Κομοτινη. Ηταν πολυ ωραια, με τα χρονια ομως εχασε, νερουλι εγινε. Μεσολαβισε και ο πολεμος που την εκανε η ολλανδικων συμφεροντων παραγωγος, ο οποιος μαλιστα καταδικαστικε.
ΚΑλη μπυρα και αυτη που γινεται στον νοιμο Εβοιας
Μου αρεσουν γενικα μπυρες με εντονη γευση, προτιμω στην Ελλαδα οταν ερχομαι ελληνικης κτασκευης κ προελευσεως
ΚΑλη μπυρα και αυτη που γινεται στον νοιμο Εβοιας
Μου αρεσουν γενικα μπυρες με εντονη γευση, προτιμω στην Ελλαδα οταν ερχομαι ελληνικης κτασκευης κ προελευσεως
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Σε φτηνή λάγκερ για ποσότητα αυτή....
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
οποιος εχει παει εξωτερικο (κυριως τσεχια,βελγιο,ολλανδια) και εχει πιει σε εξευτελιστικες τιμες καποιες απτις καλυτερες μπυρες που εχει η ευρωπη (στην ελλαδα πωλουνται σε τριπλη τιμη, αν τις βρεις), μετα ερχεσαι ελλαδα και ολες οι μπυρες μας σου φαινονται ιδιες...
Μπορει να μην εχουν τσιπουρα, ρακες, ουζα, μαυροδαφνες, αλλα τις μπυρες τις εχουν παει σε αλλο επιπεδο εκει.
Μπορει να μην εχουν τσιπουρα, ρακες, ουζα, μαυροδαφνες, αλλα τις μπυρες τις εχουν παει σε αλλο επιπεδο εκει.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Είμαι φαν.Όλες οι μπύρες της Κερκυραικης ζυθοποιιας, και όλες της septem, ελληνικές και για όλα τα γούστα
Πολύ καλές...
Τις έχει όλες βαρέλι στην Σκωτσέζικη πάμπ στην Πανόρμου.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Έτσι.οποιος εχει παει εξωτερικο (κυριως τσεχια,βελγιο,ολλανδια) και εχει πιει σε εξευτελιστικες τιμες καποιες απτις καλυτερες μπυρες που εχει η ευρωπη (στην ελλαδα πωλουνται σε τριπλη τιμη, αν τις βρεις), μετα ερχεσαι ελλαδα και ολες οι μπυρες μας σου φαινονται ιδιες...
Πολλά χρόνια μπροστά από όλους οι χώρες που ανέφερες.
Και Πολωνία με δυνατές...
Και μια δήλωση: οποίοι πίνουν Irish Stout ζεστές κτλ είναι ανώμαλοι...
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
και εκει στα πειραιωτικα λημερια σου εχει 2 μαγαζακια με ψαγμενες μπυρες (ειχε τουλαχιστον, εχω να παω χρονια).Τις έχει όλες βαρέλι στην Σκωτσέζικη πάμπ στην Πανόρμου.
Το Bibere ηταν το πιο κυριλε (με φαι κτλ) και το οινομπυραμα (ροκαδικο φοιτητοστεκι) στο στενακι ακριβως απο πισω ηταν τιγκα στις τσεχικες με μεζε κτλ. Ωραια μαγαζια, ειδικα στο δευτερο επινες το πατο σου και ο λογαριασμος ηταν για γελια.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Δεν μένω Πειραιά τύπε αλλά συχνάζω πλέον.και εκει στα πειραιωτικα λημερια σου εχει 2 μαγαζακια με ψαγμενες μπυρες (ειχε τουλαχιστον, εχω να παω χρονια).
Το Bibere ηταν το πιο κυριλε (με φαι κτλ) και το οινομπυραμα (ροκαδικο φοιτητοστεκι) στο στενακι ακριβως απο πισω ηταν τιγκα στις τσεχικες με μεζε κτλ. Ωραια μαγαζια, ειδικα στο δευτερο επινες το πατο σου και ο λογαριασμος ηταν για γελια.
Bibere καύλα....
Έχω ανακαλύψει μια Τσέχικη πίσω από τον Άρειο Πάγο....
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Εχει ιδεα κανεις πως λεγοταν/λεγεται το μεγαλο σουπερ μαρκετ που ηταν για εμπορους (χοντρικη κτλ) κοντα στο Ρεντη/Κηφισο καπου εκει τριγυρω; Μου διαφευγει το ονομα, που εμπαινες μονο με καρτα και αγοραζες τιμολογιο.
Τελος παντων, ειχε ορισμενες μπυρες που ουτε να τις προφερεις δεν μπορουσες, τεραστια ποικιλια. Ειχαμε παει για χαβαλε και τελικα σηκωσαμε 2 καφασια. Θα σας ελεγα τι ειχα πιει αλλα ειχα χεστει απανω μου μετα την τεταρτη-πεμπτη μπυρα... προφανως δεν ηταν 5% αλκοολ εκεινα τα φαρμακια, κατι μοναστηριακες κατι ουισκομπυρες ουτε ξερω τι επινα
Αν υπαρχει ακομα το μαγαζι αξιζει επισκεψη.
Τελος παντων, ειχε ορισμενες μπυρες που ουτε να τις προφερεις δεν μπορουσες, τεραστια ποικιλια. Ειχαμε παει για χαβαλε και τελικα σηκωσαμε 2 καφασια. Θα σας ελεγα τι ειχα πιει αλλα ειχα χεστει απανω μου μετα την τεταρτη-πεμπτη μπυρα... προφανως δεν ηταν 5% αλκοολ εκεινα τα φαρμακια, κατι μοναστηριακες κατι ουισκομπυρες ουτε ξερω τι επινα
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Real Pro πίσω από την Αθηναϊκή?Εχει ιδεα κανεις πως λεγοταν/λεγεται το μεγαλο σουπερ μαρκετ που ηταν για εμπορους (χοντρικη κτλ) κοντα στο Ρεντη/Κηφισο καπου εκει τριγυρω; Μου διαφευγει το ονομα, που εμπαινες μονο με καρτα και αγοραζες τιμολογιο.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
ειχε σιγουρα αλλο ονομα πριν χρονια αν ειναι αυτο. Αλλα αποτι βλεπω σε παρομοιο σημειο ειναι και παρομοια φαση, μονο για επαγγελματιες.Real Pro πίσω από την Αθηναϊκή?
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Μακρο λεγοταν! (νομιζω)Real Pro πίσω από την Αθηναϊκή?
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Αυτό είναι εκεί από το 2016-17 αν δεν κάνω λάθος.ειχε σιγουρα αλλο ονομα πριν χρονια αν ειναι αυτο. Αλλα αποτι βλεπω σε παρομοιο σημειο ειναι και παρομοια φαση, μονο για επαγγελματιες.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Μακρο και βλεπω τωρα οτι εγινε "the mart"
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Αυτό είναι απέναντι και λέγεται πλέον MartΜακρο λεγοταν! (νομιζω)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις