Νέα

Αγαπημένη μπίρα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.277
Πόντοι
2.256
Η χειρότερη που έχω δοκιμάσει έβερ ήταν μια παλιά lovenbrau λεβενμπρόυ την έλεγαν στην Ελλάδα.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.608
Πόντοι
506
Εΐχα δοκιμασει πριν καποια χρονια την Βεργινα, οταν δεν ειχε διαδοθει στην Ελλαδα, μου την ειχε φερει γνωστος απο την Κομοτινη. Ηταν πολυ ωραια, με τα χρονια ομως εχασε, νερουλι εγινε. Μεσολαβισε και ο πολεμος που την εκανε η ολλανδικων συμφεροντων παραγωγος, ο οποιος μαλιστα καταδικαστικε.
ΚΑλη μπυρα και αυτη που γινεται στον νοιμο Εβοιας
Μου αρεσουν γενικα μπυρες με εντονη γευση, προτιμω στην Ελλαδα οταν ερχομαι ελληνικης κτασκευης κ προελευσεως

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Σε φτηνή λάγκερ για ποσότητα αυτή....

αρχείο λήψης (16).jpeg

wicket

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
4.715
Πόντοι
441
Όλες οι μπύρες της Κερκυραικης ζυθοποιιας, και όλες της septem, ελληνικές και για όλα τα γούστα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
οποιος εχει παει εξωτερικο (κυριως τσεχια,βελγιο,ολλανδια) και εχει πιει σε εξευτελιστικες τιμες καποιες απτις καλυτερες μπυρες που εχει η ευρωπη (στην ελλαδα πωλουνται σε τριπλη τιμη, αν τις βρεις), μετα ερχεσαι ελλαδα και ολες οι μπυρες μας σου φαινονται ιδιες...

Μπορει να μην εχουν τσιπουρα, ρακες, ουζα, μαυροδαφνες, αλλα τις μπυρες τις εχουν παει σε αλλο επιπεδο εκει.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Όλες οι μπύρες της Κερκυραικης ζυθοποιιας, και όλες της septem, ελληνικές και για όλα τα γούστα
Είμαι φαν.
Πολύ καλές...

Τις έχει όλες βαρέλι στην Σκωτσέζικη πάμπ στην Πανόρμου.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
οποιος εχει παει εξωτερικο (κυριως τσεχια,βελγιο,ολλανδια) και εχει πιει σε εξευτελιστικες τιμες καποιες απτις καλυτερες μπυρες που εχει η ευρωπη (στην ελλαδα πωλουνται σε τριπλη τιμη, αν τις βρεις), μετα ερχεσαι ελλαδα και ολες οι μπυρες μας σου φαινονται ιδιες...

Μπορει να μην εχουν τσιπουρα, ρακες, ουζα, μαυροδαφνες, αλλα τις μπυρες τις εχουν παει σε αλλο επιπεδο εκει.
Έτσι.
Πολλά χρόνια μπροστά από όλους οι χώρες που ανέφερες.
Και Πολωνία με δυνατές...

Και μια δήλωση: οποίοι πίνουν Irish Stout ζεστές κτλ είναι ανώμαλοι...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Τις έχει όλες βαρέλι στην Σκωτσέζικη πάμπ στην Πανόρμου.
και εκει στα πειραιωτικα λημερια σου εχει 2 μαγαζακια με ψαγμενες μπυρες (ειχε τουλαχιστον, εχω να παω χρονια).
Το Bibere ηταν το πιο κυριλε (με φαι κτλ) και το οινομπυραμα (ροκαδικο φοιτητοστεκι) στο στενακι ακριβως απο πισω ηταν τιγκα στις τσεχικες με μεζε κτλ. Ωραια μαγαζια, ειδικα στο δευτερο επινες το πατο σου και ο λογαριασμος ηταν για γελια.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
και εκει στα πειραιωτικα λημερια σου εχει 2 μαγαζακια με ψαγμενες μπυρες (ειχε τουλαχιστον, εχω να παω χρονια).
Το Bibere ηταν το πιο κυριλε (με φαι κτλ) και το οινομπυραμα (ροκαδικο φοιτητοστεκι) στο στενακι ακριβως απο πισω ηταν τιγκα στις τσεχικες με μεζε κτλ. Ωραια μαγαζια, ειδικα στο δευτερο επινες το πατο σου και ο λογαριασμος ηταν για γελια.
Δεν μένω Πειραιά τύπε αλλά συχνάζω πλέον.

Bibere καύλα....
Έχω ανακαλύψει μια Τσέχικη πίσω από τον Άρειο Πάγο....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Εχει ιδεα κανεις πως λεγοταν/λεγεται το μεγαλο σουπερ μαρκετ που ηταν για εμπορους (χοντρικη κτλ) κοντα στο Ρεντη/Κηφισο καπου εκει τριγυρω; Μου διαφευγει το ονομα, που εμπαινες μονο με καρτα και αγοραζες τιμολογιο.

Τελος παντων, ειχε ορισμενες μπυρες που ουτε να τις προφερεις δεν μπορουσες, τεραστια ποικιλια. Ειχαμε παει για χαβαλε και τελικα σηκωσαμε 2 καφασια. Θα σας ελεγα τι ειχα πιει αλλα ειχα χεστει απανω μου μετα την τεταρτη-πεμπτη μπυρα... προφανως δεν ηταν 5% αλκοολ εκεινα τα φαρμακια, κατι μοναστηριακες κατι ουισκομπυρες ουτε ξερω τι επινα :truce:

Αν υπαρχει ακομα το μαγαζι αξιζει επισκεψη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.000
Πόντοι
3.656
εγώ στις 10.45 κάνω διαλειμα από τη δουλειά και κατεβάζω μια άμστελ που την έχω όλη μέρα στη τσάντα μου

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Εχει ιδεα κανεις πως λεγοταν/λεγεται το μεγαλο σουπερ μαρκετ που ηταν για εμπορους (χοντρικη κτλ) κοντα στο Ρεντη/Κηφισο καπου εκει τριγυρω; Μου διαφευγει το ονομα, που εμπαινες μονο με καρτα και αγοραζες τιμολογιο.

Τελος παντων, ειχε ορισμενες μπυρες που ουτε να τις προφερεις δεν μπορουσες, τεραστια ποικιλια. Ειχαμε παει για χαβαλε και τελικα σηκωσαμε 2 καφασια. Θα σας ελεγα τι ειχα πιει αλλα ειχα χεστει απανω μου μετα την τεταρτη-πεμπτη μπυρα... προφανως δεν ηταν 5% αλκοολ εκεινα τα φαρμακια, κατι μοναστηριακες κατι ουισκομπυρες ουτε ξερω τι επινα :truce:

Αν υπαρχει ακομα το μαγαζι αξιζει επισκεψη.
Real Pro πίσω από την Αθηναϊκή?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
ειχε σιγουρα αλλο ονομα πριν χρονια αν ειναι αυτο. Αλλα αποτι βλεπω σε παρομοιο σημειο ειναι και παρομοια φαση, μονο για επαγγελματιες.
Αυτό είναι εκεί από το 2016-17 αν δεν κάνω λάθος.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Μακρο και βλεπω τωρα οτι εγινε "the mart"

ALX79