spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Μηνύματα
- 7.887
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.610
- Πόντοι
- 17.346
από τα λίγα ποτά που αποδεδειγμένα έχει αντιφλεγμονώδη δράση
εχω βρει μια μπυραρια/ζυθοποιια , taproom , κοντα στο μετρο του Αγ.Δημητριου που εχει απιστευτες δικιες του μπυρες, κατευθειαν απ τα βαρελια, εχει κ απο αλλες μικρες ζυθοποιιες εκτος Αθηνων και σε μπουκαλια εχει παλι απο μικρες ζυθοποιιες. οποιος ειναι απο Αθηνα κ γουστερει μπυρες ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να παει απο εκει
Υπάρχουν αρκετά online μαγαζιά με ελληνικές μπίρες. Και μιας και πήγαμε εκεί, μια ακόμα καλύτερη:Που την βρηκες μαστορα;
Την πρώτη δεν κατάφερα να την τελειώσω. Το αντίθετο της ισορροπημένης μπίρας. Έχει έντονο άρωμα που θυμίζει τυρί μετσοβόνε και κάτι σαν μπέικον. Όχι για μένα.Απο εμπορικές που βρισκεις στην Ελλάδα (για να μην πάμε σε βελγικες κλπ) πρώτη επιλογή αυτη :
και δεύτερη αυτή :
Το Paragon Brewery λες και θα δοκιμαστει και απο μενα μιας και μενα σχετικα κοντα.εχω βρει μια μπυραρια/ζυθοποιια , taproom , κοντα στο μετρο του Αγ.Δημητριου που εχει απιστευτες δικιες του μπυρες, κατευθειαν απ τα βαρελια, εχει κ απο αλλες μικρες ζυθοποιιες εκτος Αθηνων και σε μπουκαλια εχει παλι απο μικρες ζυθοποιιες. οποιος ειναι απο Αθηνα κ γουστερει μπυρες ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να παει απο εκει
Πολύ καλή !!! Αλλά μικρό μέγεθοςΣήμερα ήπιαμε μερικές. Έχω δοκιμάσει τρεις τύπους της, λιγότερο από όλες μου άρεσε η Blonde.
Και η ακόμα καλύτερη κι από την Augustiner στην ίδια κατηγορία... Η απόλυτη. Το πόσο καλή είναι το καταλαβαίνεις κι όταν είναι χλιαρή.
Βασικά προτιμώ μπύρες τύπου WeissΝα προσθέσω & τη MAMOS φυσικά & την κλασσική Kaiser
Μεγάλη κουβέντα η θερμοκρασία της μπύρας. Εμένα μου αρέσει να είναι κρύα έως παγωμένη, ο γενικός κανόνας όμως είναι ο παρακάτω.Ναι ρε φίλε αυτό το υποστηρίζω κι εγώ ... αν είναι χλιαρή ή ζεστή η μπύρα καταλαβαίνεις αν είναι καλή
Ανοίγεις ελληνικά μπουκάλια ή κουτάκια και σου ρχεται μια ξινίλα/ κατουρίλα όταν δεν είναι κρύες λες και πετάγεται το συντηρητικό και σου λέει "όχι .. εμένα θα πιεις πρώτα μαλάκα"
Μεγάλη κουβέντα η θερμοκρασία της μπύρας. Εμένα μου αρέσει να είναι κρύα έως παγωμένη, ο γενικός κανόνας όμως είναι ο παρακάτω.
Fischer, alpha, mythos, Heineken και γενικά ότι θυμίζει ΠΑΣΟΚΔεν υπάρχει καμιά κατηγορία «πράσινη» για μπίρα.
Έχω καβάντζα από ένα καφάσι σε κάθε κωδικό....Αν και δεν ειμαι φιλος, δοκιμασα προαφατα μια μπυρα απο τη Μανη, τη ΝΕΜΑ. Συγκεκριμένα τη ξανθια.
Εντυπωσιαστηκα, δεν το περιμενα. Πολυ "νοστιμη".