Νέα

Αγαπημένη μπίρα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Alpha για δυο λογους
Η αλφα ειναι επισης ευχαριστη μπυρα. Φημες λενε οτι μοιραζονται τα ιδια υλικα και ειναι συγκοινωνουντα δοχεια με την χαινεκεν.
Υγ. Στη λιστα ψηφισα καιζερ γιατι ειναι καλη μεστη και ψημενη μπυρα

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Κατι ασχετο. Ο ελληνας νοθευει και τον καφε. Πολλοι δεν σου σερβιρουν νεσκαφε (7 ευρω το κουτι) αλλα καφε στιγμης ιδιωτικης ετικετας (μιση τιμη),
οι μεγαλες καφετεριες εχουν τη συσκευασια νεσκαφε 2.5 κιλων. εκει τη κομπινα τη κανει ο "υπευθυνος".
αγοραζει μαιμου καφε το τιμολογιο χρεωνει κανονικο και εισπρατει απο το πλαι.
παλια η Nestle ειχε διαδικασια που εστελνες το ολογραμμα και στα 20 επαιρνες δωρο ενα.
απο εκει βρηκαν πολλες τετοιες κομπινες

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
οι μεγαλες καφετεριες εχουν τη συσκευασια νεσκαφε 2.5 κιλων. εκει τη κομπινα τη κανει ο "υπευθυνος".
αγοραζει μαιμου καφε το τιμολογιο χρεωνει κανονικο και εισπρατει απο το πλαι.
παλια η Nestle ειχε διαδικασια που εστελνες το ολογραμμα και στα 20 επαιρνες δωρο ενα.
απο εκει βρηκαν πολλες τετοιες κομπινες
εν τω μεταξυ ο μεγαλος νεσκαφε (που δεν προκειται να παρει ανθρωπος για το σπιτι, θα πινει 2 χρονια τον ιδιο), ειναι χειροτερης ποιοτητας απο τις μικρες συσκευασιες. Συγκεκριμενα οι μικρες συσκευασιες εχουν "κοκκους" καφε, η μεγαλη συσκευασια εχει τριμμα καφε, λες και τον φορτωσαν με οτι επεσε κατω απο τους μικρους.
Οποιος εχει πιει μπολικους ζεστους νες, νομιζω καταλαβαινει τι εννοω, η γευση του τριμματος ειναι χειροτερη.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.900
Πόντοι
1.336

FISCHER 'η​

KAISER ,βασικά τις πίνω όλες αλλά μου αρέσουν οι μπύρες που πικρίζουν .​

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
εν τω μεταξυ ο μεγαλος νεσκαφε (που δεν προκειται να παρει ανθρωπος για το σπιτι, θα πινει 2 χρονια τον ιδιο), ειναι χειροτερης ποιοτητας απο τις μικρες συσκευασιες. Συγκεκριμενα οι μικρες συσκευασιες εχουν "κοκκους" καφε, η μεγαλη συσκευασια εχει τριμμα καφε, λες και τον φορτωσαν με οτι επεσε κατω απο τους μικρους.
Οποιος εχει πιει μπολικους ζεστους νες, νομιζω καταλαβαινει τι εννοω, η γευση του τριμματος ειναι χειροτερη.
Και ομως, προσωπικα προτιμω τον "τριμα" νες καφε. Εχω λιωσει σολα να τον βρω σε κουτακι αλλα δεν υπαρχει πουθενα. Τον βρισκεις μονο στις τεραστιες συσκευασιες που ειναι μονο για μαγαζια (αυτη που ανεφερες) που για σπιτι ειναι ατοπη, και επισης στις συσκευασιες των ετοιμων-χτυπητων του μισοευρου.
Ισως ειναι στο ατομο, αλλα εγω προτιμω πολυ περισσοτερο αυτον τον "σε σκονη"
nescafe-spastos-kafes-3-5gr-1-247x247.png

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Και ομως, προσωπικα προτιμω τον "τριμα" νες καφε. Εχω λιωσει σολα να τον βρω σε κουτακι αλλα δεν υπαρχει πουθενα. Τον βρισκεις μονο στις τεραστιες συσκευασιες που ειναι μονο για μαγαζια (αυτη που ανεφερες) που για σπιτι ειναι ατοπη, και επισης στις συσκευασιες των ετοιμων-χτυπητων του μισοευρου.
Ισως ειναι στο ατομο, αλλα εγω προτιμω πολυ περισσοτερο αυτον τον "σε σκονη"
nescafe-spastos-kafes-3-5gr-1-247x247.png
ναι οκ γουστα ειναι αυτα. Ισως εγω εχω συνηθισει τον κανονικο και το τριμμα μου φαινεται χειροτερο. Αλλα ειναι σιγουρα διαφορετικο, και μιλαμε για το ιδιο προιον στο τελος της ημερας. Σαν να εχει διαφορετικη γευση το κουτακι κοκακολα με την διλιτρη μπουκαλα, ειναι παραλογο :confused:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.458
Πόντοι
3.556
ναι οκ γουστα ειναι αυτα. Ισως εγω εχω συνηθισει τον κανονικο και το τριμμα μου φαινεται χειροτερο. Αλλα ειναι σιγουρα διαφορετικο, και μιλαμε για το ιδιο προιον στο τελος της ημερας. Σαν να εχει διαφορετικη γευση το κουτακι κοκακολα με την διλιτρη μπουκαλα, ειναι παραλογο :confused:
Και όμως αν πιεις κοκακολα από μπουκάλι γιαλινο δεν έχει καμία σχέση σε γεύση από μπουκάλα πλαστική διλιτρη

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.742
Πόντοι
2.356
Και χειρότερη γεύση και καταναλώνεις περισσότερο καφέ με μια κουταλιά.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.742
Πόντοι
2.356
Σαν να εχει διαφορετικη γευση το κουτακι κοκακολα με την διλιτρη μπουκαλα, ειναι παραλογο
Κι όμως είναι πολύ συνηθισμένο και στα αναψυκτικά και στους χυμούς και στις μπύρες. Αλλιώς διατηρείται στο γυαλί, αλλιώς στο αλουμίνιο, αλλιώς στο πλαστικό. Λιγο μεγαλύτερη απώλεια ανθρακικού να έχει η μια συσκευασία αλλάζει η γεύση.

tzitzifiogo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2015
Like
173
Πόντοι
0
Στην αρχή μοιάζει με κάτουρο αλόγου ... αν τη συνηθισεις πίνεται ευχάριστα

Συνημμένα

• singha-beer-bottle-330ml.jpg
    singha-beer-bottle-330ml.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 48

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Και όμως αν πιεις κοκακολα από μπουκάλι γιαλινο δεν έχει καμία σχέση σε γεύση από μπουκάλα πλαστική διλιτρη

Κι όμως είναι πολύ συνηθισμένο και στα αναψυκτικά και στους χυμούς και στις μπύρες. Αλλιώς διατηρείται στο γυαλί, αλλιώς στο αλουμίνιο, αλλιώς στο πλαστικό. Λιγο μεγαλύτερη απώλεια ανθρακικού να έχει η μια συσκευασία αλλάζει η γεύση.
ναι ειναι κι αυτο. Αλλα με τον καφε δεν τιθεται θεμα πλαστικου-γυαλινου, αλουμινιο εχουν και οι 2 συσκευασιες...

Ειχαν βγει και κατι νεσκαφε σε χαρτινο σακουλακι, και καλα για να γεμιζεις το αλουμινενιο και να μην ρυπαινεις.
άπατες πηγαν, δυο μηνες μετα δεν τις ξαναειδα σε σουπερμαρκετ :tooth:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.742
Πόντοι
2.356
ναι ειναι κι αυτο. Αλλα με τον καφε δεν τιθεται θεμα πλαστικου-γυαλινου, αλουμινιο εχουν και οι 2 συσκευασιες...

Ειχαν βγει και κατι νεσκαφε σε χαρτινο σακουλακι, και καλα για να γεμιζεις το αλουμινενιο και να μην ρυπαινεις.
άπατες πηγαν, δυο μηνες μετα δεν τις ξαναειδα σε σουπερμαρκετ :tooth:
Είναι όμως τριμμένο το ένα, σε κόκκους το άλλο. Ο κόκκος διατηρεί καλύτερα τα αρώματα. Η σκόνη είναι ξεθυμασμενη σε ένα βαθμό. Το καταλαβαίνεις και όταν ανοίγεις τη συσκευασία.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.742
Πόντοι
2.356
Αυτή ηταν μάλλον η πιο γευστική Άμστελ που κυκλοφόρησε η Αθηναϊκή. Για λίγο βέβαια, γιατί ηταν πιο ακριβή από την κλασσική και η γεύση της όχι τόσο φοβερή ώστε ο καταναλωτής να δώσει το κάτι παραπάνω.

1688656981920.png

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Αυτή ηταν μάλλον η πιο γευστική Άμστελ που κυκλοφόρησε η Αθηναϊκή. Για λίγο βέβαια, γιατί ηταν πιο ακριβή από την κλασσική και η γεύση της όχι τόσο φοβερή ώστε ο καταναλωτής να δώσει το κάτι παραπάνω.

1688656981920.png
παλαιοτερα τιμουσα και την amstel bock. Not great not terrible, ηταν ιδιαιτερη μπυρα, νομιζω ειχε 7% και το εριξαν σε 6% αργοτερα.
Η αλφα εχει βγαλει εδω και χρονια μια "strong" (7%) αλλα ειναι μεγιστη πιπα, λες και εριξαν ενα σφηνακι βοτκα μεσα στην μπυρα ειναι πολυ ασχημη γευση.

Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
461
Πόντοι
21
Από αυτές που έχει το πολλ :

Μαμος
Παουλανερ (αν και όχι τόσο καλοκαιρινή)
Bud

Θα πρόσθετα και νυμφη - desperados (για κάτι πιο ιδιαίτερο μιας που έχει και λίγο από γεύση τεκιλα)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.406
Πόντοι
2.036
Τώρα που το σκέφτομαι , πολύ τίμια ήταν και η Ζέος, αλλά δεν την πετυχαίνω πλέον, ίσως γιατί λήγει σε 3 μέρες και δεν είναι εύκολο να την διαχειριστούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom