Νέα

40 ετών... παροπλισμός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
ixa ena filo κ τορα πρεπι να με κανισ φιλο με το
γκαντι να με μορφονι κ μενα
για πεσ του θα με κανι φιλο του

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ixa ena filo κ τορα πρεπι να με κανισ φιλο με το
γκαντι να με μορφονι κ μενα
για πεσ του θα με κανι φιλο του
φιλι θα σε κανο,αμα ισε δικο μου κολιτακι ισε και καντικολιτοσ,να ανταλασετε και μπιραριεσ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
φιλι θα σε κανο,αμα ισε δικο μου κολιτακι ισε και καντικολιτοσ,να ανταλασετε και μπιραριεσ
θα του πισ να ερθι απο την καντινα κ πεσ του
εχο παγομενεσ πρασινες
αφτοσ θα καταλαβι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
θα του πισ να ερθι απο την καντινα κ πεσ του
εχο παγομενεσ πρασινες
αφτοσ θα καταλαβι
στιλτου μινιμα ,να γινεταε μπαριδακια καλα

τσακαλισα τιν κανο καλο απογεμα

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Να καταθέσω και εγώ την άποψη μου μια και κλείνω σε λίγο την δεκαετία των σαράντα.. Είμαι σαράντα επτά χρονών αλλά επειδή έχω κάνει πολύ καλή ζωή φαίνομαι για τριάντα επτά (σύμφωνα με τις δηλώσεις όσων με ξέρουν).. Έχω δουλέψει και ακόμα δουλεύω σκληρά κάνοντας μια αρκετά απαιτιτική εργασία, είμαι πολύ αγχώδης άνθρωπος, η χρονιά που πέρασε ήταν η χειρότερη της ζωής μου (και δεν έχει να κάνει με την ηλικία), παρόλα αυτά φροντίζω πολύ το σώμα μου, ακόμα αθλούμαι,προσπαθώ να κάνω πράγματα που απολαμβάνω και ακόμα ονειρεύομαι.. Είναι πολύ σημαντικό το τελευταίο αν θέλουμε να έχουμε κίνητρο στη ζωή.. Κανείς από το αντρικό και απο το γυναικείο φύλο δεν μου φαίρεται σαν παροπλισμένο.. Αντίθετα οι περισσότεροι φίλοι μου ειναι 20 - 30 χρονών και μοιράζομαι τη ζωντάνια και την τρέλλα τους.. Φυσικά και δεν νεανίζω (για όσους καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυρή η λέξη), απλά συμπεριφέρομαι σαν ένας ζωντανός άνθρωπος που αγαπάει τη ζωή. Η σχέση μου με το αντίθετο φύλο ήταν και είναι άψογη γιατί σέβομαι απόλυτα τη γυναίκα, την τιμώ και της το δείχνω με κάθε τρόπο και εκείνες μου το ανταποδίδουν με το παραπάνω, άσχετα αν η σχέση είναι ερωτική - φιλική - επαγγελματική.. Και αυτό επίσης με κάνει να νιώθω όμορφα.. Όσο αφορά τη σεξουαλική μου ζωή, ήταν και είναι δραστήρια.. Μπορώ να πω πως μετά τα 40 έχω ακόμα περισσότερη διάθεση, το απολαμβάνω περισσότερο και όσο περνάνε τα χρόνια ακόμα περισσότερο.. Είμαι χωρισμένος και αυτό τον καιρό έχω σχέση με μια κοπέλλα 21 χρονών.. Πριν βιαστείτε να με κατηγορήσετε για αυτό, σας λέω πως δεν με ενδιαφέρει η ηλικία - απλά έτυχε - . δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος από μένα και φυσικά ξέρω ότι αυτή η σχέση έχει ημερομηνία λήξης.. Προς το παρόν περνάμε καλά και όπου φτάσει.. Θα ήταν ψέμα να μην αναφέρω πως μερικές φορές πέφτω ψυχολογικά όταν σκέφτομαι πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια, αλλά προσπαθώ να το σκέφτομαι όσο γίνεται πιο σπάνια.. Συμπέρασμα: Παροπλισμένοι γινόμαστε απο μόνοι μας, δεν μας κάνουν οι άλλοι..  

Εξαιρετικός, τόσο κατά την τοποθέτηση, όσο και κατά την ηθίκή σου .

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εξαιρετικός, τόσο κατά την τοποθέτηση, όσο και κατά την ηθίκή σου .

ποια ειναι η ηθική του; Αυτή που τραβολογιέται με την "ημερομηνία λήξης" διαφοράς 26!!!! χρονια.... κόρη του ; Αν έβλεπες μια σαραντάρα με 21 χρονων πιτσιρίκι θα έλεγες ευγε για την ηθική σου γιατι δεν παροπλίζεσαι; Ελεος.. Για ρώτα και τους γονείς της μικρής πόσο χαρά θα έχουν που η κόρη τους τραβολογιέται με τον 50αρη..Η που κάνει παρέα με 20χρονα ολόκληρος μαντράχαλος;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε να δούμε τι αλλο θα ακούσουμε.. :grin:

Επισκέπτης
Ερι μου μην εισαι κακια  :grin:

Ο ερωτας δε κοιταει ηλικιες  :cheesy:

Επισκέπτης
47 -21,δεν ειναι κακο αρκει να ξερει ο καθενας τι ζηταει απ τον αλλο

Επισκέπτης
φαρκελι ολα τα θεματα περι σχεσεων μοιαζουν οποτε...

OP
OP
P

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ποια ειναι η ηθική του; Αυτή που τραβολογιέται με την "ημερομηνία λήξης" διαφοράς 26!!!! χρονια.... κόρη του ; Αν έβλεπες μια σαραντάρα με 21 χρονων πιτσιρίκι θα έλεγες ευγε για την ηθική σου γιατι δεν παροπλίζεσαι; Ελεος.. Για ρώτα και τους γονείς της μικρής πόσο χαρά θα έχουν που η κόρη τους τραβολογιέται με τον 50αρη..Η που κάνει παρέα με 20χρονα ολόκληρος μαντράχαλος;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η ηθική ...και κάθε ηθικά συντεταγμένη αξία, έχει να κάνει με την έμπρακτη συμπεριφορά μας έναντι των άλλων. (Δη δε της κατάθεσης σεβασμού). Ο @ Flowers love έτσι ακριβώς ενεργεί...
Σέβεται την γυναίκα, καλιέργει το κλίμα της αμοβαίας "ευδαιμονίας" ...και ως εκεί. Είμαι σίγουρος ότι πρώτος αυτός θα αποδεσμεύσει την 22άχρονη αν αυτή "δεθεί" παραπάνω.
Σημείωσε δε, ότι απο μόνος του αυτορυθμίζεται άρα και παραδέχεται την "ημερομηνία λήξης" χωρίς να φαντασιώνεται περασμένα μεγαλεία ...ή έστω να τεκνίζει έχωντας τους κροτάφους του γκρι...
(Παρ΄ελπίδα και όντας στα 35+ μου, άκόμη αναπολώ όταν στα 25 μου γνώρισα μια 42 χρονη κυρία που σε σεβασμό απέναντι στην τότε νιότη μου, με προστάτευσε απο το να δεθώ μαζί της " εξ ολοκλήρου ". Μου έμαθε πράγματα που από καμία εως τότε παρέα μου,  δεν θα είχα ελπίδα να μάθω ή να γνωρίσω...Και όταν ένοιωσε ότι θα κολούσα "παραπάνω" με εξαιρετικά διακρητικό και ανθρώπινο τρόπο ...μου έδειξε τον παρακάτω δρόμο.)
Ο φίλος μας ο @F.love δεν κάνει κάτι διαφορετικό και τεσπά δεν είναι άσχημη ιδέα ένας καλοστημένος 50αρης, απο 2 ορμονικά τρελαμένους 25 άρηδες, που στην θολούρα τους σε βγάζουν σε σε μια ξεπέτα στο U-tube.

YΓ. Θα σου μιλήσω ίσια και ζεμπείκικα ...Χωρίς να θέλω ούτε επιθετικός, αλλά ούτε προσβλητικός να γίνω απεναντί σου...
   Και Επειδή εγώ νομίζω, ότι η όποια τοποθετησή σου έχει να κάνει με το χασομέρι και το πανυγήρι...Σε παρακαλώ να μην ξανασχοληθείς μαζί μου ή έστω με τα θεματά μου. Επειδή απλά θέλω να εξελίσομαι και ουχί να βαλτώνω στα ίδια και στα ίδια .
Με εκτίμηση.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αισθάνομαι ότι είμαι από ..."άλλη χώρα"

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τα παρατιθέμενα κείμενα...

Βεβαίως, θα κάνω και άλλες προσπάθειες να τα διαβάσω και να καταλάβω

Συγχωρέστε με φίλοι μου ... :-

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ναι ???

...μα αναφέρεται στις ίδιες ηλικίες ???

που είναι η θεμέλιος διαφορά ???

Δεν αναφέρεται πουθενά το θέμα "γάμος"...Δε φαίνεται να υπάρχει διαφορά αν είναι καποιος παντρεμένος ή όχι...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ούτε και εδώ αναφέρεται το θέμα "γάμος"

κατάλαβα καλά ή όχι ???

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ο Θειος μου ειναι 55 και εχει και 4 εγγονια....(ερχεται και 5ο) η δε θεια μου δεν τα χει κλεισει ακομη τα 50
ο ανθρωπος ειναι περιπτωση!!!
οι δε γονεις μου το ιδιο πανω κατω!
τα παντα ειναι σχετικα! μπορει να ναι ο καλυτερος και ο πιο κυριλε ο τυπος! π.χ για τα δικα μου δεδομενα ειναι καμενια!επειδη το λεω ομως εγω δεν σημαινει οτι ειναι κιολας!!!!ποσοι απο μας θα θελανε να πηδηχτουνε με μια 35αρα 40αρα ωραια!αλλα οχι και σχεση!εγω τουλαχιστον!επειδη εχει εμπειρια? τα παντα ειναι σχετικα!απο πιο μεγαλυτερους που ακουω...γιατι πανε με πιο μικρες??γιατι ειναι πιο ξεπεταγμενες...εγω δηλ γιατι να πω με μεγαλυτερη??τα παντα ειναι στο μυαλο μας!και σχετικα!!!
εχω ακουσει οτι η τωρα 30αραες δεν πολυκανουνε πολλα στο κρεβατι απο φιλαρακια αλλα ειναι κ αλλες....
καποιος παραπανω ειπε οτι οι σημερινοι 20αρηδες ειναι κολημενοι με τα pc!!!και παλι δεν ισχυει....σιγουρα ειναι μια πολυ μεγαλη μεριδα!!
εγω παλι ακουω τα αντιθετα οτι οι σημερινοι 20αρηδες εχουνε αλλο στυλ που σε αλλους την σπαει ισως γιατι το αποκτησανε σε μεγαλη ηλικια!και ενοω μαλι γυαλι γκομενιτσα αμαξι (εστω του μπαμπα (αλλοι ουτε πατινι δεν εχουνε)) και fredo!
τα παντα ειναι σχετικα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom