πρασινι και ικολογικι!!!!!!!!!!!!!!Μη μασατε 40ρηδες και μη χαλιετε απο ειρωνιες και πειραγματα. Οποιοι μπορουν και γαμουν 20χρονες μαγκια τους και οσοι δεν μπορουν υπαρχουν κι αλλες απολαυσεις στη ζωη. Και δεν χριαζετε να λιωνετε στα γυμναστηρια. Για τους κοιλιακους υπαρχει και η μπυρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
40 ετών... παροπλισμός;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 331
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πρασινι και ικολογικι!!!!!!!!!!!!!!
Εμεις καταλαβενομαστε δικε μου. Μας αρεσει η πρασινη και η "πρασιναδα". Για αυτο ηρθα να ζησω στο χωριο, εχει πιο πολυ και καλυτερης ποιοτητας "πρασινο".
Επισκέπτης
Μη μασατε 40ρηδες και μη χαλιετε απο ειρωνιες και πειραγματα. Οποιοι μπορουν και γαμουν 20χρονες μαγκια τους και οσοι δεν μπορουν υπαρχουν κι αλλες απολαυσεις στη ζωη. Και δεν χριαζετε να λιωνετε στα γυμναστηρια. Για τους κοιλιακους υπαρχει και η μπυρα.
oi γνωστοι κ ως μπυροκοιλιακοι
ιμαστε μιρικαστικα!!!!!!!!!!!!!!!Εμεις καταλαβενομαστε δικε μου. Μας αρεσει η πρασινη και η "πρασιναδα". Για αυτο ηρθα να ζησω στο χωριο, εχει πιο πολυ και καλυτερης ποιοτητας "πρασινο".
http://[URL unfurl="true"]www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2844509/2/istockphoto_2844509_fat_guy_holding_his_big_belly.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εγο εχο και προμπιροκιλιακουσ σε ξεπερνο
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2844509/2/istockphoto_2844509_fat_guy_holding_his_big_belly.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Που τη βρηκες τη φωτογραφια μου ρε φιλε ? Αν και σε αυτη ειμαι πιο νεος, με ξεχωρισα αμεσως.
θεσ πολα πρασινα να με φτασισΠου τη βρηκες τη φωτογραφια μου ρε φιλε ? Αν και σε αυτη ειμαι πιο νεος, με ξεχωρισα αμεσως.
Επισκέπτης
θεσ πολα πρασινα να με φτασισ
Τι λες ρε ? Ετσι και σε βαλω κατω σε πιωματα, θα ξεχασεις και το ονομα σου. Οριστε με κανες να αλλαξω avatar.
εσι τα περνισ σε μποι,αλα εγο μονο σε φαρδοσΤι λες ρε ? Ετσι και σε βαλω κατω σε πιωματα, θα ξεχασεις και το ονομα σου. Οριστε με κανες να αλλαξω avatar.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.105
- Πόντοι
- 22.785
λεσ να τροο μελι το προι ινε καλοεσι τα περνισ σε μποι,αλα εγο μονο σε φαρδοσ
εγο μονο κοτο και πρασινολεσ να τροο μελι το προι ινε καλο
Επισκέπτης
εγο μονο κοτο και πρασινο
Εγω σουβλακια και πρασινο.
ισε και σι πιοτικοσ!!!!!!!!!Εγω σουβλακια και πρασινο.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
έλα τώρα...
Δηλαδή, ο κάθε στραβοχυμένος λουκουμάς, που δεν έχει γυμναστεί ποτέ στη ζωή του, τρώει όλη μέρα σκατά και δεν μπορεί να ανέβει 2 ορόφους από τις σκάλες, έχει ζηλευτές αντοχές επειδή είναι ... 20 χρονών;
Το θέμα κατά τη γνώμη μου δεν έχει τεθεί σε σωστή βάση...Η οποία είναι ότι ο πιο νέος έχει περισσότερο ΧΡΟΝΟ μπροστά του, να πραγματοποιήσει διάφορα...Το αν θα τον αξιοποιήσει, ή θα τον κατουρήσει ειναι άλλο θέμα...
Μπράβο ρε παίδες !
Αναδείξατε το θέμα.....@erinal - @vothros - @bite my ( βαρίεμαι τον υπόλοιπο σιδηροδρομό σοΥ ) και οι λοιποί .....
Καταντήσατε το topic σε έκφραση της προσωπικής ματαιοδοξίας σας , αλλά και αιφνίδιας παπαρολογίας που διακατέχει το site...
Κάτι μεστό έχετε να καταθέσετε ?
Γιατί ειλικρινά το ανούσιο μετακύλισμά σας απο θέμα σε θέμα ...εμένα προσωπικά μου έχει καταντήσει βαρετό Μπορει και να λανθάνω... αλλά ούτε βεντέτα ούτε τον .... υψηλο κριτή προτίθομε να σας παραστήσω...
Απλά με απογοητεύει το ότι κανένας δεν σέβεται την θεματολογία ...ΠΟΤΕ !
Αναδείξατε το θέμα.....@erinal - @vothros - @bite my ( βαρίεμαι τον υπόλοιπο σιδηροδρομό σοΥ ) και οι λοιποί .....
Καταντήσατε το topic σε έκφραση της προσωπικής ματαιοδοξίας σας , αλλά και αιφνίδιας παπαρολογίας που διακατέχει το site...
Γιατί ειλικρινά το ανούσιο μετακύλισμά σας απο θέμα σε θέμα ...εμένα προσωπικά μου έχει καταντήσει βαρετό Μπορει και να λανθάνω... αλλά ούτε βεντέτα ούτε τον .... υψηλο κριτή προτίθομε να σας παραστήσω...
βιάγκρα ποτέ..ακόμα....λεβιτρά που και που.......
ούτε αυτό.. ζωμό από μ..άκι γάλακτος...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Μπράβο ρε παίδες !
γιατι θυμωνεις?
εντος θεματος εαν θυμαμαι καλα ημασταν... απλα το αναπτυξαμε λιγο
τα θεματα γι αυτο το λογο υπαρχουν κ μπορει κ να ξεφευγουν λιγο.. σιγα
διαφορετικα να βαζεις ερωτησεις ν απανταμε να φευγουμε κ να μην γινεται διαλογος...
lazzio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
για να αλλάξουμε λιγάκι το θέμα, η άποψη πάνω σε αυτό το θέμα είναι ότι οι σαραντάρηδες δεν είναι για παροπλισμό και σαφέστατα έχουν κάποια διαφορά από τους εικοσάρηδες...
Κάποιες γυναίκες γνωρίζουν εικοσάρηδες αλλά προτιμούν σαραντάρηδες... ;)
Έκαστος στο είδος του. Υπήρξα και εγώ εικοσάρης.
Κάποιες γυναίκες γνωρίζουν εικοσάρηδες αλλά προτιμούν σαραντάρηδες... ;)
Έκαστος στο είδος του. Υπήρξα και εγώ εικοσάρης.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Δηλαδή, ο κάθε στραβοχυμένος λουκουμάς, που δεν έχει γυμναστεί ποτέ στη ζωή του, τρώει όλη μέρα σκατά και δεν μπορεί να ανέβει 2 ορόφους από τις σκάλες, έχει ζηλευτές αντοχές επειδή είναι ... 20 χρονών;
Το θέμα κατά τη γνώμη μου δεν έχει τεθεί σε σωστή βάση...Η οποία είναι ότι ο πιο νέος έχει περισσότερο ΧΡΟΝΟ μπροστά του, να πραγματοποιήσει διάφορα...Το αν θα τον αξιοποιήσει, ή θα τον κατουρήσει ειναι άλλο θέμα...
έχεις ρίξει καμμία ματιά στα εικοσάχρονα παλικάρια γύρω σου; Γιατί εγώ δεν έχω δει και πολλους λουκουμάδες, πανυψηλα είναι τα άτιμα, κάτι που δίνει πολυυυυυ στον άντρα και πανέμορφα..όσο απο κορμιά ουτε στο ονειρό τους οι σαράντάρηδες..Βέβαια δεν μιλαω για την αθήνα αλλα για θεσσαλονίκη ..εδώ σίγουρα ειναι βελτιωμένη η γενιά...
έχεις ρίξει καμμία ματιά στα εικοσάχρονα παλικάρια γύρω σου; Γιατί εγώ δεν έχω δει και πολλους λουκουμάδες, πανυψηλα είναι τα άτιμα, κάτι που δίνει πολυυυυυ στον άντρα και πανέμορφα..όσο απο κορμιά ουτε στο ονειρό τους οι σαράντάρηδες..Βέβαια δεν μιλαω για την αθήνα αλλα για θεσσαλονίκη ..εδώ σίγουρα ειναι βελτιωμένη η γενιά...
ναι και μόλις τα βάλεις να σηκώσουν ένα τσουβαλάκι τσιμέντο μένουν στο κρεβάτι για μιά βδομάδα...σαν τον γυιό μου 1.95 γυμνασμένος με τα βάρη του τα καράτε του κλπ και μόλις το καλοκαίρι ασχοληθήκαμε μια μέρα να ρίξουμε λίγο μπετό στον κήπο τον είχα κοψομεσιασμένο μιά βδομάδα στα 19 του... και εγώ στα 51 πήδηξα και το βράδυ την μάντρα (την κυρά μο9υ εννοώ για αποφυγη παρεξηγήσεων)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 424
- Εμφανίσεις