Νέα

40 ετών... παροπλισμός;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αυτό το είχε πει ο Πλάτωνας, έτσι? [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΑΝ θυμάμαι καλά δηλαδή[/size][/size][/size][/size][/size][/size]:

"Ο γάμος είναι η αρχή του τέλους του άντρα και η αρχή ενός νέου ξεκινήματος της γυναίκας"!!!

(ή κάπως έτσι τέλος πάντων!)

Εσυ δηλαδη ποσοχρονο εισαι?????? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Δεν παίζει ρόλο μόνο αυτό! Παίζει ρόλο ΤΙ εργασία κάνει (αν τραβάει άγχος ή όχι), ΠΟΣΑ χρήματα βγάζει (αν είναι να ζει με δανεικα, γαμα τα!), ΠΩΣ ζει (κοινωνική ζωή, ταξείδια, μικρές χαρές της ζωής και χόμπυ) κλπ. Και φυσικά οι γεννετικές καταβολές (θέμα DNA δηλαδή). Εκεί ναι, θα δεις διαφορές!
Η πρώτη σοβαρή προσέγγιση !
ασε αυτο ειναι και στα 30 που ειμαι εγω
Ααααα! Εσύ ξέρεις πολλά!  :cheesy:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αγαπητοί  φίλοι ξέρετε ποιο είναι το πρώτο βήμα στο θάνατο ενός άνδρα  ;  Ο Γάμος 

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Εγω εχω μια ερωτηση προς τους 40+ ανδρες του σαιτ:Αν συγκριθειτε με τους εαυτους σας στην ηλικια των 30 ΤΟΤΕ τι αλλαξε στο μεσοδιαστημα?Που γινατε καλυτεροι και που χειροτεροι?Ερωτηση καποιου που παταει τα πρωτα αντα οπου να ναι :cheesy:...

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
γινεσε καλιτερος στους συμβιβασμους . βλεπει τα πραγματα με αλλο ματι  , εισαι ρεαλιστης δηλαδη.
αδελφε μονο το κρασι γινετε καλυτερο ????????

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Το κρασι ως οινο-πνευματωδες,αλλα και ο νους του ανθρωπου ως αλλου ειδους 'πνευμα' γινονται σιγουρα καλυτερα με την παροδο του χρονου...Μακαρι να ισχυε το ιδιο και για τα μπουκαλια που περιεχουν το κρασι,οπως και για τα σωματα που περιεχουν το νου-πνευμα...αυτα φθειρονται δυστυχως με το περασμα του χρονου και οι αντοχες σε καθε μορφης στιβο μειωνονται σιγα σιγα(φανταζομαι αν κρινω τον απο τον εαυτο μου που σαν 20 αρης εβγαζα ολοκληρο αγωνα μπασκετ χωρις κανενα προβλημα,ενω τωρα στα 3 μονακια ως τα 21 τα χω φτυσει...)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μεγαλο θεμα ανοιξες αδελφε.
Καταρχιν πιστευω οτι καθε ανθρωπος πρεπει να αισθανεται και να πρατει αναλογος την ηληκια του. Κατι τετοιο νομιζω ελεγε και ο Οισιοδος.
Δλδ, ενας 40αρης σιγουρα δεν ειναι σωματικα 30αρης αλλα ουτε 50αρης, αλλα ενας σημερινος 40αρης δεν ειναι οπως ηταν ενας παλιος 40αρης λιγων δεκαετιων πριν (πχ. 1950)
Τελος, πιστευω οτι οτι καπου εκει γυρω στα δευτερα -αντα αρχιζει να λειτουργει ο παραγοντας εμπειρια και να ωρημαζει ο ανδρας. Και φυσικα ολα αυτα εξαρτουνται απο τον τροπο ζωης του καθενος, κρεπαλες και ασωτιες αρχηζουνε να μετρανε παραγωντικα-συσορευτικα.
Οσο για τον παροπλισμο μαλον ειναι θεμα διαθεσης, μπορει το κατω μπιστολι να οπλιζει πιο αργα αλλα η διορθοσεις-ρυθμησεις στο στοχαστρο εχουνε γινει.
Ααααααα και πλεον προσεχουμε για να εχουμε

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μεγαλο θεμα ανοιξες αδελφε.
Καταρχιν πιστευω οτι καθε ανθρωπος πρεπει να αισθανεται και να πρατει αναλογος την ηληκια του. Κατι τετοιο νομιζω ελεγε και ο Οισιοδος.
Δλδ, ενας 40αρης σιγουρα δεν ειναι σωματικα 30αρης αλλα ουτε 50αρης, αλλα ενας σημερινος 40αρης δεν ειναι οπως ηταν ενας παλιος 40αρης λιγων δεκαετιων πριν (πχ. 1950)
Τελος, πιστευω οτι οτι καπου εκει γυρω στα δευτερα -αντα αρχιζει να λειτουργει ο παραγοντας εμπειρια και να ωρημαζει ο ανδρας. Και φυσικα ολα αυτα εξαρτουνται απο τον τροπο ζωης του καθενος, κρεπαλες και ασωτιες αρχηζουνε να μετρανε παραγωντικα-συσορευτικα.
Οσο για τον παροπλισμο μαλον ειναι θεμα διαθεσης, μπορει το κατω μπιστολι να οπλιζει πιο αργα αλλα η διορθοσεις-ρυθμησεις στο στοχαστρο εχουνε γινει.
Ααααααα και πλεον προσεχουμε για να εχουμε
Σωστος τρικαρδε,η εμπειρια αυξανετε πολυ αυτο ειναι σιγουρο ολοι το διαπιστωνουν,για τον παροπλισμο, μολις βρουμε ευκαιρια ξεφευγουμε το δινουμε να καταλαβη,και το πιστολι δεν μπορη να ειναι οπως ενος 20-25 ετων να ριχνη επαναληπτικες βολες,στοχευη σωστα οπως λες και ενα και να καιη για να εχουμε συνεχεια

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
"Ρε πως καταντησαμεεεεεεε
που σαρανταρησαμεεεεεε"
Παλαιο ασμα :2funny:
Ψηλα την σημαια αδελφια σαρανταρηδες ως γνησιοι απογωνοι του μπουρλοτιερη Πιπινου (αααα γιαυτο και η Πιπινου στην Κυψελη εχει τοσα στουντιο) οπου μας πετυχενουνςε πιπινακια θα τους σκηζουμε τα μουνακια :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :knockinb:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Προσοχή 3καρδε θα το δει ο πεθερός σου και θα σου σητάει τις λιρίτσες.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ασε φιλε free, εισαι μεγας προφυτης, τωρα τελευταια δεν ξερω τι συμβενει αλλα τα πιπινακια με βρησκουν πολυ γοητευτικο. Εχω παθει πλακα μαζι μου- καλα ειναι και ομορφαντρας- τι να κανω.
Μπα ο πεθερος ηταν μεγαλος μουρνταρης και με καταλαβενει δεν εχω εκει προβλημα, και αν μου ζητησει πισω τις λιριτσες θα παρει τα αρχ@@δια μου, περαν του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται.
Θεουμου γιατι με εκανες τοσο ομορφο και λαγνο

Συνημμένα

• thu-vu-falakros-praktwr-epicheirhsis-ghs-madiam.jpg
    thu-vu-falakros-praktwr-epicheirhsis-ghs-madiam.jpg
    4,4 KB · Εμφανίσεις: 24

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Σωστός ο πεθερός αλλα ... είναι η κορούλα του. 

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
Ασε φιλε free, εισαι μεγας προφυτης, τωρα τελευταια δεν ξερω τι συμβενει αλλα τα πιπινακια με βρησκουν πολυ γοητευτικο. Εχω παθει πλακα μαζι μου- καλα ειναι και ομορφαντρας- τι να κανω.
Μπα ο πεθερος ηταν μεγαλος μουρνταρης και με καταλαβενει δεν εχω εκει προβλημα, και αν μου ζητησει πισω τις λιριτσες θα παρει τα αρχ@@δια μου, περαν του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται.
Θεουμου γιατι με εκανες τοσο ομορφο και λαγνο
Διεκδικεις με αξιωσεις τα πρωτεια απο τον Λαλακ :o

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εγώ θα έλεγα ότι παίζει ρόλο ποιος είναι παντρεμένος και ποιος όχι! Για πάρτε έναν εργένη 40άρη κι έναν παντρεμένο 40άρη με κανα-δυο κουτσούβελα και πείτε μου ποιος μοιάζει πιο νέος!!! :cheesy:

Αγαπητοί  φίλοι ξέρετε ποιο είναι το πρώτο βήμα στο θάνατο ενός άνδρα  ;  Ο Γάμος 

ΑΚΡΙΒΩΣ! Γι' αυτό κ ΔΕΝ παντρεύομαι... άσε που προτιμώ να ξοδεύω τα λεφτά μου σε CT, ταξίδια κ gadgets αντί για πάνες!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ευχαριστω tomahok  αλλα πιστευω οτι το εχεις δει και εσυ οτι το λαγνο βλεμα μου, ειναι ολα τα λεφτα. Τι να  :badair: ο Λαλακ μπροστα μου ;)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο μεγας Duracell  ειναι σαν τις μπαραριες Duracell "συνεχισουν οταν οι αλλες σταματουν"
Αρα, δεν ειναι ΜΟΝΟ για μια γυναικα. ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ο μεγας Duracell  ειναι σαν τις μπαραριες Duracell "συνεχισουν οταν οι αλλες σταματουν"
Αρα, δεν ειναι ΜΟΝΟ για μια γυναικα. ;)
Να ειναι καλα ο ανθρωπος και να εξυπηρετη οσες τον εχουν αναγκη 2,3,4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom