Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
Δεν έχει καμία σχέση το ενα με το άλλο. Αν σταματήσεις να διαβάζεις pronews και πάρεις πληροφορίες από έγκυρες καιαμεροληπτες πηγές θα έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα.

Απο που ενημερώνεσαι εσύ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σκοπος του περικλη είναι να μας ριξει το ηθικο.
ολα ειναι τελειωμενα.
μην διαδηλωνετε.
μην αγωνιζεστε.
μην πολεματε.
5η φαλαγγα λεγεται και στο παρελθον το εκανε κατα κορον το ΚΚΕ φωναζοντας εναντιον της αντιστασης μας στην πινδο το 1940 και εναντια στην μικρασιατικη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ εκστρατεια

συνεχεια του ΚΚΕ είναι το ΚΚΕ εσωτερικου που σημερα πλεον λεγεται ΣΥΡΙΖΑ

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
Εγώ θέλω τον τυπο Ηλιας13κατι που ήταν χειμαρρώδης, ξεκίναγε με "είσαστε φασίστες" και κατέληγε σε "δε ξέρω τι άλλη αντεθνική μαλάκια να γράψω γιατί είμαι κριάρι".

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Βετο ασκήσαμε γιατί ήταν το τελευταίο διαπραγματευτικο χαρτι που ειχαμε.Αν δεν το είχαμε κάνει τότε τώρα οι γείτονες δεν θα είχαν κανένα λόγο να κάνουν διαπραγματευσεις. Θα είχαν την ονομασία δημοκρατία της μακεδονίας στον ΟΗΕ,Νατο και EE και εμείς θα ρουφούσαμε το αυγό μας  

xaxa ρε πού σε βρήκαμε εσένα πάλι; Αυτό ακριβώς γράφω από την αρχή. Άρα θέμα αναγνώρισης (ονόματος, συντάγματος, βιβλίων κλπ.) είχαμε και θέσαμε βέτο. Άρα βέτο = (μη) αναγνώριση. Ξαφνικά γράφεις ακριβώς αυτό που σου λέω από την πρώτη στιγμή, το οποίο απέρριπτες.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τότε γιατί έπρεπε να τους αναγνωρίσουμε και εμείς αφού δεν τους ένοιαζε και τους είχε αναγνωρίσει όλος ο κόσμος? Και τελικά δε μπορώ να καταλάβω τι θες να πεις και ποιός βο σκοπός των σχολίων σου.

άντε βγάλε άκρη με αυτόν τώρα. Στην αρχή γράφει ότι δεν είχαν ανάγκη αναγνώρισης από εμάς κι ότι το βέτο είναι άσχετο με την αναγνώριση, και στο τελευταίο του ποστ καταλήγει ότι το βέτο το ασκήσαμε ακριβώς για λόγους αναγνώρισης:

Βετο ασκήσαμε γιατί ήταν το τελευταίο διαπραγματευτικο χαρτι που ειχαμε.Αν δεν το είχαμε κάνει τότε τώρα οι γείτονες δεν θα είχαν κανένα λόγο να κάνουν διαπραγματευσεις. Θα είχαν την ονομασία δημοκρατία της μακεδονίας στον ΟΗΕ,Νατο και EE και εμείς θα ρουφούσαμε το αυγό μας 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
υπαρχουν και χειρότεροι, είναι οσοι εχουν προσληφθεί στα καναλια.
δειχνουν διαδηλωτες με ελληνικες σημαιες και από κατω γραφουν να διαδηλωτες με φασιστικα συμβολα.
τι λετε ρε τρομπες τα εθνικα συμβολα πότε εγιναν φασιστικα?
όταν στο πολυτεχνειο εβαζαν γυρω γυρω ελληνικες σημαιες τοτε δεν ηταν φασιστικες? και τωρα που τις καινε γινανε φασιστικες?

άλλη παπαρια που ακουω και εδώ μεσα αν ενας αλβανος σχηματισει τον δικεφαλο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΑΣ λενε ότι είναι σημα εθνικισμου και ακροδεξιας και και και.

τι λετε ρε σημα του εθνους τους είναι.

από που κι ως που εθνικιστρια πχ η φουρειρα, που εκρυβε την καταγωγή της τοσα χρονια και εκπροσωπησε μια ξενη χωρα για αυτην την κυπρο. θα πηγαινε ρωσσος εθνικιστής να αγωνιστει για.. τον καναδα ή την ελβετια?

όπως οι αλβανοι δεν ξεχνανε ότι είναι αλβανοι.

ετσι και εμεις οι μακεδονες δεν ξεχναμε ότι ειμαστε μακεδονες και η βορειος μακεδονια, παιονια, δαρδανια είναι κατεχομενη από βουλγαρους σλαβους.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
άντε βγάλε άκρη με αυτόν τώρα. Στην αρχή γράφει ότι δεν είχαν ανάγκη αναγνώρισης από εμάς κι ότι το βέτο είναι άσχετο με την αναγνώριση, και στο τελευταίο του ποστ καταλήγει ότι το βέτο το ασκήσαμε ακριβώς για λόγους αναγνώρισης:
  Να στο εξηγήσω μπορώ να στο καταλάβω δεν μπορώ

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
Τύπε δε το πας καλά, πρώτα μας κατηγορεις ως "φασίστες" μετά οι άλλοι χαρακτηρισμοί.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
  Να στο εξηγήσω μπορώ να στο καταλάβω δεν μπορώ

ρε φίλε, μεθυσμένος είσαι; Κάτσε πρώτα κι εξήξησέ το στον εαυτό σου:
Λες ότι αν δεν ασκούσαμε βέτο, οι γείτονες δεν θα έκαναν μαζί μας διαπραγματεύσεις και θα είχαν επίσημα το όνομα "δημοκρατία της μακεδονίας" παντού. Σωστό 100%. Με άλλα λόγια: επειδή δεν τους αναγνωρίζαμε εμείς και τους ασκούσαμε βέτο αναγκάστηκαν να διαπραγματευτούν. Άρα είχαν την ανάγκη αναγνώρισης από εμάς για να μην τους γαμάμε με το βέτο. Άρα βέτο και αναγνώριση δίδυμα αδερφάκια.
Αρχίζει να καταντά γελοίο το να εξηγώ 10 φορές το προφανές.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Έχεις κλείσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σου γιατί αμφιβάλω
εχεις πιασει οπλο?
εχεις ορκιστει ότι θα το χρησιμοποιησεις για την πατριδα?
γιατι αμφιβαλω.
αντιρησια συνειδησης σε κοβω.
πανουσο-τριανταφυλλοπουλο-λαζοπουλο.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Τύπε δε το πας καλά, πρώτα μας κατηγορεις ως "φασίστες" μετά οι άλλοι χαρακτηρισμοί.
δεν υπάρχει αυτός ο όρος στα ποστ μου και μην βάζεις λέξεις της οποίες δεν χρησιμοποιώ

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
ρε φίλε, μεθυσμένος είσαι; Κάτσε πρώτα κι εξήξησέ το στον εαυτό σου:
Λες ότι αν δεν ασκούσαμε βέτο, οι γείτονες δεν θα έκαναν μαζί μας διαπραγματεύσεις και θα είχαν επίσημα το όνομα "δημοκρατία της μακεδονίας" παντού. Σωστό 100%. Με άλλα λόγια: επειδή δεν τους αναγνωρίζαμε εμείς και τους ασκούσαμε βέτο αναγκάστηκαν να διαπραγματευτούν. Άρα είχαν την ανάγκη αναγνώρισης από εμάς για να μην τους γαμάμε με το βέτο. Άρα βέτο και αναγνώριση δίδυμα αδερφάκια.
Αρχίζει να καταντά γελοίο το να εξηγώ 10 φορές το προφανές.
Χέστηκαν για την Ελλάδα και την αναγνώριση μας Νατο και ΕΕ τους ενδιαφέρει μόνο. Για αυτό και διαπραγματεύτηκαν για κανένα άλλο λόγω

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
εχεις πιασει οπλο?
εχεις ορκιστει ότι θα το χρησιμοποιησεις για την πατριδα?
γιατι αμφιβαλω.
αντιρησια συνειδησης σε κοβω.
πανουσο-τριανταφυλλοπουλο-λαζοπουλο.
Μπράβο πιάσε δουλειά μέντιουμ τρελή κονόμα λέμε θα κανείς  :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Θα ήθελα να δηλώσω ότι τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Το μόνο που θέλω είναι να έχω ακριβό αυτοκίνητο, να πηγαίνω διακοπές, να τρωω και να πίνω καλά και να γαμάω. Βέβαια για όλα αυτά χρειάζονται χρήματα κι αναγκάζομαι να δουλεύω για να βγάζω αυτά τα χρήματα. Πάντως, τα χρήματα τα έχω χεσμένα, πραγματικά!  :tooth: :tooth: :tooth:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Θα ήθελα να δηλώσω ότι τα χρήματα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Το μόνο που θέλω είναι να έχω ακριβό αυτοκίνητο, να πηγαίνω διακοπές, να τρωω και να πίνω καλά και να γαμάω. Βέβαια για όλα αυτά χρειάζονται χρήματα κι αναγκάζομαι να δουλεύω για να βγάζω αυτά τα χρήματα. Πάντως, τα χρήματα τα έχω χεσμένα, πραγματικά!  :tooth: :tooth: :tooth:
Καλά μπέρδεψες τους κλώνους τυπε  :2funny: Με πόσα προφίλ γράφεις ;;;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν υπάρχει αυτός ο όρος στα ποστ μου και μην βάζεις λέξεις της οποίες δεν χρησιμοποιώ
σε μπερδεψαν με τον ηλια13κατι αυτος ελεγε ολο , να ετσι τους λεει ολος ο κοσμος, να ετσι ριαλ πολιτικ προδοτικ κλπ.
χεστηκαμε.
κάθε φορα που γινεται πολεμος αυτά παν περιπατο.
και οι σκοπιανοι ειναι εξ ονοματος και μονο εχθροι.
και είναι οι πιο αδυναμοι εχθροι που εχουμε.
είναι προδοσια που ο μητσοτακης δεν εισεβαλε με τον μιλοσεβιτς.
και ας τα εκανε δωρο τα εδάφη σε αλβανους και βουλγαρους.
παρα να μας αναβουν τα λαμπάκια ντεμεκ μακεδονες, οι μαιμου μακεδονες, ας ενωθουν με την βουλγαρια τους, βουλγαροι είναι οι ανθρωποι, όπως οι κυπριοι είναι ελληνες.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σε μπερδεψαν με τον ηλια13κατι αυτος ελεγε ολο , να ετσι τους λεει ολος ο κοσμος, να ετσι ριαλ πολιτικ προδοτικ κλπ.
χεστηκαμε.

ρε τύπε, δεν έχει νόημα η κουβέντα με τούτον εδώ. Δες τι λέει: Τους σκοπιανούς τους ενδιαφέρει να μπουν σε ΝΑΤΟ, ΕΕ και χέστηκαν για την αναγνώριση από την Ελλάδα. Για να μπουν όμως στο ΝΑΤΟ πρέπει να τους αναγνωρίσει η Ελλάδα. Όμως χέστηκαν για την αναγνώριση από την Ελλάδα. Και το ποστ μου για τα χρήματα αλληγορικό ήταν για να δείξει αυτόν τον παραλογισμό του.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ένας ακόμη στόκος προστέθηκε στην παρέα. Μου έφαγε κανα 10λεπτο, αλλά άξιζε τον κόπο. Πάρτε:  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• matsios.jpg
    matsios.jpg
    193 KB · Εμφανίσεις: 23

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom