Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6

Το βιντεο ολα τα λεφτα στο τελος

Με τόσα φύλλα σου γνέφει ο ήλιος καλημέρα
με τόσα φλάμπουρα λάμπει, λάμπει ο ουρανός
και τούτοι μέσ’ τα σίδερα και κείνοι μεσ’ το χώμα.

Σώπα όπου να `ναι θα σημάνουν οι καμπάνες.

Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας.

Κάτω απ’ το χώμα μες στα σταυρωμένα χέρια τους
κρατάνε τις καμπάνας το σχοινί,
προσμένουνε την ώρα, προσμένουν να σημάνουν την ανάσταση
τούτο το χώμα είναι δικό τους και δικό μας
δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει

Σώπα όπου να `ναι θα σημάνουν οι καμπάνες

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγω περιμενα να χυθει αιμα τύπε, ετσι δεν ελεγε ο Ρουβικωνας?
Τι να σου πω. Εγω πηγα σημερα στο συλλαλητηριο για τη Μακεδονια και το μονο που ειδα ηταν ταξη, ησυχια, καλη διαθεση, ενθουσιασμο, μια γιορτινη Κυριακη. Μηπως ηταν κρυμμενοι στις τρυπες τους οι αναρχικοι; Γιατι εγω δεν ειδα κανεναν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και τι σημασία έχει αν οι Ελλέεινες που πήγαν εκεί ήταν 400 ή 500 χιλιάδες είτε ένα ή δύο εκατομμύρια ??  :huh: :huh:  Η παρακμή παραμένει παρακμή...
Δεν εχει τύπε, οντως. Αλλά θα σε συμβουλευα να μην απαξιωνεις κανεναν με τον χαρακτηρισμό "ελέεινας".

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.089
Πόντοι
2.606
Τι να σου πω. Εγω πηγα σημερα στο συλλαλητηριο για τη Μακεδονια και το μονο που ειδα ηταν ταξη, ησυχια, καλη διαθεση, ενθουσιασμο, μια γιορτινη Κυριακη. Μηπως ηταν κρυμμενοι στις τρυπες τους οι αναρχικοι; Γιατι εγω δεν ειδα κανεναν.

ήταν μαζεμένοι κάτι λίγοι βλαμμένοι στα Προπύλαια και τους πήραν με τις πέτρες λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης όταν άρχισαν να ενοχλούν τον κόσμο που κατέβαινε σιγά σιγά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οι αναρχικοι μαλλον πηραν το μαθημα τους στην θεσσαλονικη, που νομιζαν ότι θα ριχνουν πετρες σε ευνουχισμενους αστυνομικούς ή σε χριστιανοπουλες και πηγαν και εριξαν οι χαζουλιδες σε κλαμπ παοκσιδων...

ILIAS1339

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Κριτικές
21
Like
1.110
Πόντοι
1.016
Είσαι εμετικό τρολλακι παραπληροφόρησης που σιγουρα κάτι τι θα σε πληρώνουν για να γράφεις

Ένας μεγάλος παλιός μπινές έλεγε πως η Αλήθεια πονάει πιό πολύ απ το μπούτσο στη σούφρα.... Έτσι κι εσύ. Σκούζεις άλαλα και σε ΤΣΟΥΖΕΙ η Αλήθεια. Η σούφρα σου είναι εθισμένη... :gay:

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311

Αν σταματαγε να τους πληρώνει ο Γιωργάκης Σόρος την επόμενη μερα θα το γυρναγαν σε δεξιοι ψάχνοντας χρηματοδότη.

Ειναι οι πιο φτηνες πουτανες της Ελλάδας οι αναρχικοί.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Εγω περιμενα να χυθει αιμα τύπε, ετσι δεν ελεγε ο Ρουβικωνας?

Άλεξ έχουμε διαφωνήσει κατ επανάληψη επ αυτού ... Το μόνον το οποίο τρέμουν αντιεξουσιαστές/αριστεριστές κτλ σε πολιτικό επίπεο είναι 1. η αμφισβήτηση της κυριαρχίας τους με μαζικές εκδηλώσεις στον δημόσιο χώρο ΚΑΙ 2. οι σημειακές εντοπισμένες παρεμβάσεις προπαγάνδας που θα τους αναγκάσουν να δράσουν βίαια και να ξεμπροστιαστούν μπροστά σε κοινό και κάμερες.

ΚΑΙ στις δύο περιπτώσεις το ΣΥΝΟΛΟ του αφασικού και αδύναμου κατεστημένου πολιτικού συστήματος αδυνατεί χαρακτηριστικά να δράσει.

Η αριστερά πρέπει να χτυπηθεί με μια μεταλλαγμένη μη βίαιη εκδοχή των δικών της μέσων στα αμφιθέατρα και στα πεζοδρόμια - μόνον έτσι θα ηττηθεί πολιτικά και ιδεολογικά.

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
Ένας μεγάλος παλιός μπινές έλεγε πως η Αλήθεια πονάει πιό πολύ απ το μπούτσο στη σούφρα.... Έτσι κι εσύ. Σκούζεις άλαλα και σε ΤΣΟΥΖΕΙ η Αλήθεια. Η σούφρα σου είναι εθισμένη... :gay:

Φαε τη πουτσα πουθενά και μη κάνεις το μαγκα του πληκτρολογίου. Πού ήσουν σήμερα???????

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
:
οι αναρχικοι μαλλον πηραν το μαθημα τους στην θεσσαλονικη, που νομιζαν ότι θα ριχνουν πετρες σε ευνουχισμενους αστυνομικούς ή σε χριστιανοπουλες και πηγαν και εριξαν οι χαζουλιδες σε κλαμπ παοκσιδων...
Γιορτινη ημερα η σημερινη, ποιος ασχολειται με ουγκανους; Σαν το παιδι 20 χρονων που πιασανε πριν λιγο καιρο να καιει ελληνικη σημαια. Και τον ρωτησανε Γιατι παιδι μου καις την ελληνικη σημαια; δε ντρεπεσαι; Και απαντησε Τη καιω γιατι δε μπορω τον φασισμο!  :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Για τον πουσι βαγκον δεν φταιει κανενας αλλος εκτος απο οσους τον παιρνετε στα σοβαρα. Το παιδακι εχει προβλημα, συμπεριφερεται και μιλα σαν δεκαχρονο κι εσεις τον αντιμετωπιζετε ως κανονικο σκεπτομενο ενηλικο.

:think:

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Ο Θεοδωρακης σημερα γκρεμισε την αριστερη ιδεολογια που κατατρωει δεκαετιες την χωρα
Καλλιο αργα παρα ποτε
Αρχη του τελους τους ....

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.089
Πόντοι
2.606

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
Τώρα αναρωτιέμαι αν ο Ηλίας ειναι το ιδιο πρόσωπο με τον πουσι λουζερ  :think:

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Δεν εχει τύπε, οντως. Αλλά θα σε συμβουλευα να μην απαξιωνεις κανεναν με τον χαρακτηρισμό "ελέεινας".

Για να πουμε του στραβου το δικιο
Και μεις δεν λεμε ΕΛΛΕΙΝΙΔΑ-ΕΣ
Καλο θα ηταν να παψουν εκατερωθεν αυτες οι εκφρασεις που προσβαλουν την φυλη
Πιο καλα καθεται το ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τώρα αναρωτιέμαι αν ο Ηλίας ειναι το ιδιο πρόσωπο με τον πουσι λουζερ  :think:
Μια φιλικη παραινεση. Μην ασχολεισαι με ουγκανους. Απλως μη το κανεις. Απλο ειναι. Μπορει να παιξει η Μπαρτσελονα με τη Λαρισα και να πουν μετα την 7αρα, εφαγε μεγαλη ηττα η Μπαρτσελονα αποψε. Εχει νοημα να ασχολεισαι αλλο;

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
Έχεις δίκιο. Μονο θα απολαμβάνω το butthurt. :)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
περα από την πλακα ανησυχούμε για πουσυ είναι εκλεκτο μελος και που θα παει καποτε θα βαλει και μυαλο  :undecided:

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
286
Πόντοι
21
διαδηλώσεις καθε σαββατοκυριακο μεχρι να πεσει η κυβερνηση για το Μακεδονικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom