Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 304
- Πόντοι
- 291
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι ΜΙΑ και ειναι ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Η σύντομη γραφή των ονομάτων προτείνεται αντιστοίχως να είναι Nova Makedonija, Severna Makedonija, Gorna Makedonija, Vardarska Makedonija και Makedonija (Skopje).
μια χαρα ειναι τα ονοματα αντε να τελειωσει το θεμα επιτελους
Μια χαρα και δυο τρομαρες ειναι.... Δεν υπαρχει μακεδονικη γλωσσα. Οι Σκοπιανοι μιλουν μια βουλγαρικη διαλεκτο, εχουν πρωην γιουγκοσλαβικη εθνικοτητα και δεν μενουν στη Μακεδονια αλλα στη Vardarska.
Οποτε συλλαλητηριο και μετα καταρρευση διαπραγματευσεων μεχρι καποια στιγμη να διαλυθει το κρατιδιο στα εξ ων συνετεθη.
Γιατι, κουραστηκες?μια χαρα ειναι τα ονοματα αντε να τελειωσει το θεμα επιτελους
Γιατι, κουραστηκες?
κουραστηκε ο κοσμος τωρα 25 χρονια να ασχολουμαστε με καραγκιοζιλικια
τελικα ο συριζα μου φαινεται θα κλεισει ολα τα μεγαλα εθνικα θεματα
Αντε και στο κυπριακο ευχομαικουραστηκε ο κοσμος τωρα 25 χρονια να ασχολουμαστε με καραγκιοζιλικια
τελικα ο συριζα μου φαινεται θα κλεισει ολα τα μεγαλα εθνικα θεματα
Οταν κερδισει η ΝΔ εννοεις προφανως τύπε, το ηξερα οτι κατα βαθος εχεις ερθει κοντα μαςο τσυριζας μαστορα το μονο που θα κλεισει ειναι μερικες θεσεις στις κρεμαλες που ελπιζω να στηθουν οταν με το καλο επανελθει η δημοκρατια στην χωρα
αν χασουν και αυτη την ευκαιρια να ονομασουν το κρατος νεα μακεδονια nova macedonia - εγω θα προτεινα το neomacedonia και να χαραχτει απαρεγκλητα οτι υπαρχει και η παλια η αυθεντικη μακεδονια στην ελλαδα, ωστε μελλοντικα να ερθουν οσοι αισθανονται μακεδονες με το μερος μας, αν λοιπον η κυβερνηση χασει και αυτη την ευκαιρια ειμαστε για κλαματα!!! nova macedonia και αντε γεια!
Οταν κερδισει η ΝΔ εννοεις προφανως τύπε, το ηξερα οτι κατα βαθος εχεις ερθει κοντα μας