sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Παίδες πάω ύπνο.
Οντως. Και απο οτ ιφαινεται με ευθυνη της αλλης πλευρας, και αν ειναι ετσι, τοτε αυτο θα ειναι επιτυχια της ελληνικης διπλωματιας.
Κι εγω θεωρω αδυνατον να μην γινει παλι τιποτα, αφου οι αμερικανοι λυσσαξανε να βαλουν τους σκοπιανους στο ΝΑΤΟ.
Εγω δεν αντιλαμβανομαι γιατι καθισαμε στο τραπεζι παλι, αν ηταν να γυρισουμε παλι εκει απο οπου το σταματησαμε και δεν ειχε κανενας την διαθεση να υποχωρησει σε τιποτα.
Κι εγω θεωρω αδυνατον να μην γινει παλι τιποτα, αφου οι αμερικανοι λυσσαξανε να βαλουν τους σκοπιανους στο ΝΑΤΟ.Αν δεν υπαρξει λυση, δυσκολο να πιστωθει ως επιτυχια της ελληνικης διπλωματιας. Οι Αμερικανοι απλα θελουν να τους βαλουν στο ΝΑΤΟ και δεν ενδιαφερονται ιδιαιτερως για τις λεπτομεριες του ονοματος. Φοβαμαι μηπως γινει τιποτα περιεργο και τους αναγνωρισει κ ο ΟΗΕ με το συνταγματικο τους ονομα.
Τι εννοείς; Ο καθένας έχει την ηθική του.
Γιατί είναι ηθικό να συμμετέχω στον πόλεμο; Επειδή είναι για εσένα; Μα εγώ δεν έχω την δική σου ηθική.
Αν λοιπόν με φέρεις με την βία, τότε και εγώ θα σε ξεγελάσω.
Θα αδειάσω τις μπαταρίες του μίσους μου για τον αξιωματικό (επειδή το βρίσκω ηθικό) λίγο πριν με σκοτώσουν οι άλλοι δούλοι γύρω μου.
Κι εγω θεωρω αδυνατον να μην γινει παλι τιποτα, αφου οι αμερικανοι λυσσαξανε να βαλουν τους σκοπιανους στο ΝΑΤΟ.
Εγω δεν αντιλαμβανομαι γιατι καθισαμε στο τραπεζι παλι, αν ηταν να γυρισουμε παλι εκει απο οπου το σταματησαμε και δεν ειχε κανενας την διαθεση να υποχωρησει σε τιποτα.
Σαν κομμα δε προτρεπει να συμμετασχουν. Το θεωρει λαθος κινηση μια που υποτιθεται το σωστο στη διαπραγμσατευση, η εθνικη θεση, ειναι συνθετη ονομασια. Οχι το καθολου Μακεδονια του συλλαλητηριου.Αλλα σαν ιδιωτης ο καθενας να παει, δε νομιζω εχει πει οτι θα επιβαλλει κυρωσεις.τελικα η νδ τι θα κανει??
ο τζαβαρας λεει θελει να παει σαλονικα το σκ
να το κανονισει η θα πεσει διαγραφη?
Σαν κομμα δε προτρεπει να συμμετασχουν. Το θεωρει λαθος κινηση μια που υποτιθεται το σωστο στη διαπραγμσατευση, η εθνικη θεση, ειναι συνθετη ονομασια. Οχι το καθολου Μακεδονια του συλλαλητηριου.Αλλα σαν ιδιωτης ο καθενας να παει, δε νομιζω εχει πει οτι θα επιβαλλει κυρωσεις.
γιατι λυσαξατε ολοι και θεωρειτε σκοινι κορδονι οτι " οι αμερικανοι θελουν να βαλουν τους σκοπιανους στο ΝΑΤΟ"?
ΟΧΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝ οι Αμερικανοι να βαλουν τους Σκοπιανους στο ΝΑΤΟ, και πολυ περισσοτερο δε θα διαταραξουν τη σχεση με την Ελλαδα, ( τη στιγμη που ΗΔΗ οι σχεσεις με την Τουρκια ειναι στο κοκκινο και σε ρηξη) και να διακινδυνεσουν να αποδιαρθρωθει τελειως η νοτια πτερυγα του ΝΑΤΟ, για να βαλουν τα Σκοπια.
Για ποιο γαμημενο λογο να καιγεται το ΝΑΤΟ να βαλει τα Σκοπια?Για να μη λειψουν οι ισχυρες ενοπλες δυναμεις τους?
Η ΝΔ κυβερναει?
για αναχωμα στη ρωσια και στη σερβια μαλλον
Πως ακριβως τα Σκοπια μπορουν να αποτελεσουν αναχωμα στη Ρωσια? Εδω στην Αλβανια δε μπορουν να αποτελεσουν αναχωμα.
Η ΝΔ κυβερναει?τελικα η νδ τι θα κανει??
ο τζαβαρας λεει θελει να παει σαλονικα το σκ
να το κανονισει η θα πεσει διαγραφη?
Ας αποκτησει η κυβερνηση πρωτα θεση και μετα ψαχνομαστε και για την αντιπολιτευση.
Δεν ξερω γιατι τύπε, ρωτα τους. Το οτι σκιζονται ειναι δεδομενο. Εκτος αν ξαφνικα εν ετει 2018 ειδαν καποιο ονειρο οτι πρεπει το θεμα της ονομασιας να λυθει τωρα.γιατι λυσαξατε ολοι και θεωρειτε σκοινι κορδονι οτι " οι αμερικανοι θελουν να βαλουν τους σκοπιανους στο ΝΑΤΟ"?
ΟΧΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝ οι Αμερικανοι να βαλουν τους Σκοπιανους στο ΝΑΤΟ, και πολυ περισσοτερο δε θα διαταραξουν τη σχεση με την Ελλαδα, ( τη στιγμη που ΗΔΗ οι σχεσεις με την Τουρκια ειναι στο κοκκινο και σε ρηξη) και να διακινδυνεσουν να αποδιαρθρωθει τελειως η νοτια πτερυγα του ΝΑΤΟ, για να βαλουν τα Σκοπια.
Για ποιο γαμημενο λογο να καιγεται το ΝΑΤΟ να βαλει τα Σκοπια?Για να μη λειψουν οι ισχυρες ενοπλες δυναμεις τους?
Ας αποκτησει η κυβερνηση πρωτα θεση και μετα ψαχνομαστε και για την αντιπολιτευση.η αντιπολιτευση δεν πρεπει να εχει υπευθυνη θεση δηλαδη?
Δεν ξερω γιατι τύπε, ρωτα τους. Το οτι σκιζονται ειναι δεδομενο. Εκτος αν ξαφνικα εν ετει 2018 ειδαν καποιο ονειρο οτι πρεπει το θεμα της ονομασιας να λυθει τωρα.