Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Οντως. Και απο οτ ιφαινεται με ευθυνη της αλλης πλευρας, και αν ειναι ετσι, τοτε αυτο θα ειναι επιτυχια της ελληνικης διπλωματιας.

Αν δεν υπαρξει λυση, δυσκολο να πιστωθει ως επιτυχια της ελληνικης διπλωματιας. Οι Αμερικανοι απλα θελουν να τους βαλουν στο ΝΑΤΟ και δεν ενδιαφερονται ιδιαιτερως για τις λεπτομεριες του ονοματος. Φοβαμαι μηπως γινει τιποτα περιεργο και τους αναγνωρισει κ ο ΟΗΕ με το συνταγματικο τους ονομα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Κι εγω θεωρω αδυνατον να μην γινει παλι τιποτα, αφου οι αμερικανοι λυσσαξανε να βαλουν τους σκοπιανους στο ΝΑΤΟ.

Εγω δεν αντιλαμβανομαι γιατι καθισαμε στο τραπεζι παλι, αν ηταν να γυρισουμε παλι εκει απο οπου το σταματησαμε και δεν ειχε κανενας την διαθεση να υποχωρησει σε τιποτα.

οι αμερικανοι δεν ειναι φιλοι μας τελικα?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τελικα η νδ τι θα κανει??

ο τζαβαρας λεει θελει να παει σαλονικα το σκ

να το κανονισει η θα πεσει διαγραφη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αν δεν υπαρξει λυση, δυσκολο να πιστωθει ως επιτυχια της ελληνικης διπλωματιας. Οι Αμερικανοι απλα θελουν να τους βαλουν στο ΝΑΤΟ και δεν ενδιαφερονται ιδιαιτερως για τις λεπτομεριες του ονοματος. Φοβαμαι μηπως γινει τιποτα περιεργο και τους αναγνωρισει κ ο ΟΗΕ με το συνταγματικο τους ονομα.
Κι εγω θεωρω αδυνατον να μην γινει παλι τιποτα, αφου οι αμερικανοι λυσσαξανε να βαλουν τους σκοπιανους στο ΝΑΤΟ.

Εγω δεν αντιλαμβανομαι γιατι καθισαμε στο τραπεζι παλι, αν ηταν να γυρισουμε παλι εκει απο οπου το σταματησαμε και δεν ειχε κανενας την διαθεση να υποχωρησει σε τιποτα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι εννοείς; Ο καθένας έχει την ηθική του.
Γιατί είναι ηθικό να συμμετέχω στον πόλεμο; Επειδή είναι για εσένα; Μα εγώ δεν έχω την δική σου ηθική.
Αν λοιπόν με φέρεις με την βία, τότε και εγώ θα σε ξεγελάσω.

Θα αδειάσω τις μπαταρίες του μίσους μου για τον αξιωματικό (επειδή το βρίσκω ηθικό) λίγο πριν με σκοτώσουν οι άλλοι δούλοι γύρω μου.

Ποσως με ενδιαφερει η ηθικη, ειναι μια εννοια που δεν εχω αντιληφθει με σαφηνεια πως οριζεται και τι σημεινει και τυπικα και πρακτικα.
Πρακτικο θεμα να σωσεις τη ζωη σου ειναι το να υπακουσεις εκεινη τη στιγμη τον αξιωματικο , καθως με τη συνεργατικη προσπαθεια σας, θα σωσεις τη ζωη σου απο την επιθεση του αλλου ( εστω τουρκου).
Αν φυσικα μπορεις να φυγεις απο τον αξιωματικο με οποιον τροπο, διασφαλιζοντας οτι γλιτωνεις και απο τον τουρκο, τοτε ωραιος. Και εγω αυτο θα εκανα, μαλακας ειμαι?
Στον πολεμο δηλαδη εμπλεκεσαι επειδη επιτιθεται ο αλλος. Αν μπορεις να ξεφυγεις , τοτε εχει καλως. Αν οχι τοτε δεν ειναι καλη επιλογη να σκοτωσεις τον αξιωματικο.
Σε μια τετοια περιπτωση προτιμας να χασεις και εσυ τη ζωη σου απο οτι βλεπεις για να πραγματωσεις την " ηθικη" σου.Δηλαδη να χασεις τη ζωη σου, για να ικανοποιησης μια ηθικη το λες εσυ, ψυχολογικη εμμονη το λεω εγω.

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1

Δεν μας ρωτησαν αν θα καθισουμε στο τραπεζι. Ειπαν και στις 2 πλευρες απλα καθιστε και βρειτε τα. Το θεμα ειναι οτι αυτοι τη φορα εμεις ξεκινουμε απο τη θεση συμβιβασμου του 2008 (συνθετη ονομασια) ενω αυτοι απο την θεση του 1992.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
τελικα η νδ τι θα κανει??

ο τζαβαρας λεει θελει να παει σαλονικα το σκ

να το κανονισει η θα πεσει διαγραφη?
Σαν κομμα δε προτρεπει να συμμετασχουν. Το θεωρει λαθος κινηση μια που υποτιθεται το σωστο στη διαπραγμσατευση, η εθνικη θεση, ειναι συνθετη ονομασια. Οχι το καθολου Μακεδονια του συλλαλητηριου.Αλλα σαν  ιδιωτης ο καθενας να παει, δε νομιζω εχει πει οτι θα επιβαλλει κυρωσεις.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Σαν κομμα δε προτρεπει να συμμετασχουν. Το θεωρει λαθος κινηση μια που υποτιθεται το σωστο στη διαπραγμσατευση, η εθνικη θεση, ειναι συνθετη ονομασια. Οχι το καθολου Μακεδονια του συλλαλητηριου.Αλλα σαν  ιδιωτης ο καθενας να παει, δε νομιζω εχει πει οτι θα επιβαλλει κυρωσεις.

αρα επισημα δεν εχει θεση

διοτι αμα πανε σαν ιδιωτες διπλα στους χατες και φωναζουν καθολου το μακεδονια και μετα γυρισουνε στη νδ και πει τελικα συμφωνουμε σε συνθετη ονομασια πως θα αισθανθουν?

η μηπως θα φυγουνε απο τη νδ?

απλα δεν υπαρχει ξεκαθαρη θεση επιτηδες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

γιατι λυσαξατε ολοι και θεωρειτε σκοινι κορδονι οτι " οι αμερικανοι θελουν να βαλουν τους σκοπιανους στο ΝΑΤΟ"?
ΟΧΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝ οι Αμερικανοι να βαλουν τους Σκοπιανους στο ΝΑΤΟ, και πολυ περισσοτερο δε θα διαταραξουν τη σχεση με την Ελλαδα, ( τη στιγμη που ΗΔΗ οι σχεσεις με την Τουρκια ειναι στο κοκκινο και σε ρηξη) και να διακινδυνεσουν να αποδιαρθρωθει τελειως η νοτια πτερυγα του ΝΑΤΟ, για να βαλουν τα Σκοπια.
Για ποιο γαμημενο λογο να καιγεται το ΝΑΤΟ να βαλει τα Σκοπια?Για να μη λειψουν οι ισχυρες ενοπλες δυναμεις τους?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γιατι λυσαξατε ολοι και θεωρειτε σκοινι κορδονι οτι " οι αμερικανοι θελουν να βαλουν τους σκοπιανους στο ΝΑΤΟ"?
ΟΧΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝ οι Αμερικανοι να βαλουν τους Σκοπιανους στο ΝΑΤΟ, και πολυ περισσοτερο δε θα διαταραξουν τη σχεση με την Ελλαδα, ( τη στιγμη που ΗΔΗ οι σχεσεις με την Τουρκια ειναι στο κοκκινο και σε ρηξη) και να διακινδυνεσουν να αποδιαρθρωθει τελειως η νοτια πτερυγα του ΝΑΤΟ, για να βαλουν τα Σκοπια.
Για ποιο γαμημενο λογο να καιγεται το ΝΑΤΟ να βαλει τα Σκοπια?Για να μη λειψουν οι ισχυρες ενοπλες δυναμεις τους?

για αναχωμα στη ρωσια και στη σερβια μαλλον

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν ξερω γιατι τύπε, ρωτα τους. Το οτι σκιζονται ειναι δεδομενο. Εκτος αν ξαφνικα εν ετει 2018 ειδαν καποιο ονειρο οτι πρεπει το θεμα της ονομασιας να λυθει τωρα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Οτι αν ξεστρατισουν τα Σκοπια εντελως απο ΝΑΤΟ, ΕΕ, χασουν καθε ελπιδα, ακριβως οπως ξεστρατισε η Σερβια, τοτε ισως αλλαξουν πολιτικη και στραφουν για υποστηριξη οικονομικη, στρατιωτικη στη Ρωσια. Και οι Αμερικανοι δε θελουν να ακουν για τετοια εκδοχη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν ξερω γιατι τύπε, ρωτα τους. Το οτι σκιζονται ειναι δεδομενο. Εκτος αν ξαφνικα εν ετει 2018 ειδαν καποιο ονειρο οτι πρεπει το θεμα της ονομασιας να λυθει τωρα.

Οχι. Δεν υπαρχει τοσο μεγαλη πιεση απο τις ΗΠΑ να λυθει το θεμα, ουτε να μπουν οπωσδηποτε στο ΝΑΤΟ.
Και αν πιεσουν λιγο παραπανω οι ΗΠΑ , την Ελλαδα, κανει και μια ωραια στροφη προς τη Ρωσια, και το Ιραν, τωρα που και η Τουρκια τα χει σπασει με τις ΗΠΑ και η Σερβια αρχιζει να ζεστενεται και θα ας δουμε μετα τι θα εχουν να πιεσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom