Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
επισης φιδεμπορα θα εισηγηθω στον στουκα για το πιο καλλιτεχνικο τακα τακα τακα τα

Β λ ά κ α
δεν συμβιβάζεσαι με το χάλκινο τακα τακα  ?
Πόσο β λ ά κ α ς είσαι ? πόσο gap ? :2funny: :2funny:

13836_102861783070325_100000395121095_74839_7773146_n.jpg

:2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

εγω παντως φιδεμπορα θα γινω φανατικος ψηφοφορος σου σε ολες τις κατηγοριες

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.542
Πόντοι
4.636
"Γνήσιος απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου"!

"Το 310 π.Χ. – 309 π.Χ., ο Κάσσανδρος δίνοντας εντολές στον Γλαυκία, αξιωματικό των Εταίρων, δηλητηρίασε τον Αλέξανδρο Δ’ και τη μητέρα του, Ρωξάνη, οι οποίοι βρίσκονταν υπό την εποπτεία του. Επίσης έπεισε τον Πολυπέρχονα πως συμφέρον του ήταν να δηλητηριάσει το νόθο γιο του Αλεξάνδρου, Ηρακλή, και τη μητέρα του, μια ερωμένη του Αλεξάνδρου από την Περσία, τη Βαρσίνη, το 309 π.Χ.".
Άρα δεν έμειναν απόγονοι του Αλεξάνδρου... :S
:klapste: :klapste: :klapste:

50064330_2329805073922730_5920381374065278976_n.jpg

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
  :orchestra: :wanker:
%25CE%2591%25CF%2585%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25AE%2B%25CF%2584%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C.%2B%25CE%259C%25CE%25B9%25CE%25BC%25CE%25AE.bmp

Το κενό καφκάλι σου να χτυπάς για χρυσό μακάκα δεν σε ψηφίζω,άχρηστε :2funny:

Παρ'το γιορκο  να στανιάρεις β λ ά κ α :2funny: :2funny:

GapGunBang.jpg

PASOK-CHALLENGE-1-1024x751.jpg

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Πάμε άλλη μία... χούϊ κοντεύει να μου γίνει...
Αντιλαμβάνεσαι, φαντάζομαι (αν, και έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την αντιληπτική σου ικανότητα) οτι η ονομασία μιας γλωσσας έχει είτε εθνολογική, είτε φυλετική βάση. Σίγουρα όχι κρατική. Γιατί, αν είχε κρατική, τότε οι Κύπριοι θα μιλούσαν Κυπριακά, οι Αυστραλοί Αυστραλιανά, οι Αμερικάνοι, Αμερικάνικα, κ.ο.κ.

Με βάση τα παραπάνω, λοιπόν, ποία η εθνολογική, ή και φυλετική βάση των "Μακεδονικών" ως νότιας σλαβικής γλώσσας; Υπάρχει μήπως Μακεδονικό φύλο, που ανήκει στους εκ Καυκάσου Σλάβους; ή μήπως Μακεδονικό έθνος, στους εκ Καυκάσου Σλάβους;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αντιλαμβάνεσαι, φαντάζομαι (αν, και έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την αντιληπτική σου ικανότητα)

πραγματικά, κάποιους δεν σας καταλαβαίνω εδώ μέσα. Κουβεντιάζεις μαζί του εδώ και καιρό και τώρα το κατάλαβες αυτό; Εμένα μου πήρε χτες 5-6 ανταλλαγές ποσταρισμάτων. Τον Τζόνυ τον είχα καταλάβει σε 5-6 κι αυτόν. Αυτοί οι τύποι ξέρουν μόνο το κόπι πέιστ

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
πραγματικά, κάποιους δεν σας καταλαβαίνω εδώ μέσα. Κουβεντιάζεις μαζί του εδώ και καιρό και τώρα το κατάλαβες αυτό; Εμένα μου πήρε χτες 5-6 ανταλλαγές ποσταρισμάτων. Τον Τζόνυ τον είχα καταλάβει σε 5-6 κι αυτόν. Αυτοί οι τύποι ξέρουν μόνο το κόπι πέιστ
Είμαι θετικός άνθρωπος ρε φίλε, τι να κάνω; Θα του δώσω 1000 και μία ευκειρίες πριν τον πω και επίσημα μαλάκα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Tύπε Τζωνη
Τωρα που αποχωρησε και η ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ καλο ειναι να κοπούν οι ανοησιες

Αμιγες, καθαρο ΠΑΣΟΚ τωρα
Με αρχηγο Νικο Παπανδρεου
Να τελειωνουν οι μαλακιες

Να ξαναγυρισει ο δικομματισμος που εκανε την Ελλαδα μια ευρωπαικη χωρα με ευημερια

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Tύπε Τζωνη

Να ξαναγυρισει ο δικομματισμος που εκανε την Ελλαδα μια ευρωπαικη χωρα με ευημερια
το αυτονοητο δηλαδή,αν το κανουν σε ενα βράδυ θα επιστρεψουν στ αζητητα οι εαμοβουλγαροι..γιατι δεν το κανουν λές τύπε?τι τους εχουν τάξει ή που τους κρατάνε?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Tύπε Τζωνη

Ισως η τελευταία ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ ... ιστορικό όνομα το οποίο δεν αναμίχθηκε στην πολιτική ως σήμερα.

Πάντως αναγνωρίζω στην Φωφη ότι κράτησε πατριωτική γραμμή για το μακεδονικό και έδιωξε Σ. Θεοδωράκη (ΠΟΤΑΜΙ) και Θεοχαρόπουλο (ΔΗΜΑΡ).

Τον ΓΑΠ το πολυ πολύ στο ευρωψηφοδέλτιο και μόνο....

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Tύπε Τζωνη

Το πρόβλημα βρίσκεται στην εικόνα που έχει σχηματιστεί στην κοινή γνώμη για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλώς ή κακώς, το όνομα "ΠΑ.ΣΟ.Κ." και "Παπανδρέου" έχουν γίνει συνώνυμα με κάτι το πολύ κακό. Σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως δικαίως, σε κάποιες άλλες σίγουρα δικαίως, σε άλλες ίσως αδίκως, και σε κάποιες άλλες σίγουρα αδίκως.
Θα χρειαστεί ΜΕΓΑΛΗ προσπάθεια, και ακόμα μεγαλύτερη επιμονή, για να εμπιστευθεί αρκετός κόσμος το ΠΑΣΟΚ, και να του δώσει δυναμική κόμματος εξουσίας.
Αλλά δυστυχώς, όσο θα υπάρχει ενεργός αυριανισμός στα ΜΜΕ, κυρίως στο έντυπο τμήμα τους, επαναφορά του ΠΑΣΟΚ σε επίπεδα διεκδίκησης εξουσίας, δεν βλέπω, και ας στεναχωρώ τώρα αρκετούς

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το πρόβλημα βρίσκεται στην εικόνα που έχει σχηματιστεί στην κοινή γνώμη για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλώς ή κακώς, το όνομα "ΠΑ.ΣΟ.Κ." και "Παπανδρέου" έχουν γίνει συνώνυμα με κάτι το πολύ κακό.
Σε καμια περιπτωση. Διαφωνω οριζοντιως και καθετως.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.176
Πόντοι
3.656
Tύπε Τζωνη

αλεξ ισως η κορυφαια μαλακια ποστ που εχεις γραψει
Το κοιταξα δυο φορες δεν πιστευα οτι ειναι δικο σου

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Σε καμια περιπτωση. Διαφωνω οριζοντιως και καθετως.

Όσο και να το στίψουμε, 4 χρόνια Τσίπρα, και άλλα 2 συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, με άκρως επιθετικά πρωτοσέλιδα, σε καθημερινή σχεδόν βάση, απο ημι-σοβαρά, μέχρι γελοιωδώς χυδαία, υπήρξε μια συστηματική δυσφήμηση του ΠΑΣΟΚ. Και του Παπανδρέου, αποτέλεσμα του οποίου η τωρινή, σχεδόν περιφερειακή δυναμική που έχει σαν κόμμα, με το να φτάσει διψήφιο ποσοστό να θεωρείται άθλος.
Σίγουρα, οι υγιώς σκεπτόμενοι το προσπερνάνε όλο αυτό. Αλλά, αν δεχτούμε οτι ένα τοπικό online forum είναι ένας μικρο-καθρέφτης της κοινωνίας, βλέποντας αυτό εδώ το forum, διαπιστώνουμε οτι "υγιώς σκεπτόμενοι" είνια πλέον σχεδόν η μειοψηφία. Οι υπόλοιποι, αρκούνται σε επιθετικά πρωτοσέλιδα τα οποία, σε αρκετές περιπτώσεις, τα βλέπουν ώς την μόνη, αδιαμφησβήτητη, αλήθεια

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Το πασοκ είναι αρχοντική παράταξη, δεν κάνει για καιρούς χρεωκοπίας...το παλιό καλό πασοκ θέλει αγροτικά πακέτα, δημόσια έργα και Λαλιώτη...θέλει χρηματιστήριο και διακοποδάνεια  :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Όσο και να το στίψουμε, 4 χρόνια Τσίπρα, και άλλα 2 συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, με άκρως επιθετικά πρωτοσέλιδα, σε καθημερινή σχεδόν βάση, απο ημι-σοβαρά, μέχρι γελοιωδώς χυδαία, υπήρξε μια συστηματική δυσφήμηση του ΠΑΣΟΚ. Και του Παπανδρέου, αποτέλεσμα του οποίου η τωρινή, σχεδόν περιφερειακή δυναμική που έχει σαν κόμμα, με το να φτάσει διψήφιο ποσοστό να θεωρείται άθλος.
Σίγουρα, οι υγιώς σκεπτόμενοι το προσπερνάνε όλο αυτό. Αλλά, αν δεχτούμε οτι ένα τοπικό online forum είναι ένας μικρο-καθρέφτης της κοινωνίας, βλέποντας αυτό εδώ το forum, διαπιστώνουμε οτι "υγιώς σκεπτόμενοι" είνια πλέον σχεδόν η μειοψηφία. Οι υπόλοιποι, αρκούνται σε επιθετικά πρωτοσέλιδα τα οποία, σε αρκετές περιπτώσεις, τα βλέπουν ώς την μόνη, αδιαμφησβήτητη, αλήθεια
Θεωρεις οτι η Ελλαδα του 1974 ηταν ετοιμη για τον Ανδρεα Παπανδρεου? Σε καμια περιπτωση. Μονος τους πηρε ολους απο το χερακι και επεβαλε τον εαυτο του.
Οι πραγματικα μεγαλοι δεν προσαρμοζονται στην συγκυρια, προσαρμοζουν την συγκυρια σε αυτους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Η μηπως ηταν η Ελλαδα ετοιμη για εναν Κωνσταντινο Καραμανλη το 1955?

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Θεωρεις οτι η Ελλαδα του 1974 ηταν ετοιμη για τον Ανδρεα Παπανδρεου? Σε καμια περιπτωση. Μονος τους πηρε ολους απο το χερακι και επεβαλε τον εαυτο του.
Οι πραγματικα μεγαλοι δεν προσαρμοζονται στην συγκυρια, προσαρμοζουν την συγκυρια σε αυτους

Η μηπως ηταν η Ελλαδα ετοιμη για εναν Κωνσταντινο Καραμανλη το 1955?
Δεν διαφωνώ. Θεωρώ τον Ανδρέα, όπως και τον Καραμανλή δείγματα μεγάλης ηγετικής φυσιογνωμίας. Αλλά, απο την άλλη, το 1974, δεν είμαστε στην κατάσταση που είμαστε σήμερα.
Τον Νίκο τον Παπανδρέου, δεν των ξέρω αρκετά για να έχω άποψη. ΑΝ αναλάβει την ηγεσία, γιατί, αν είναι τόσο σοβαρός όσο λες, και λόγο να σε αμφισβητήσω δεν έχω, ίσως να μην θελήσει, τουλάχιστον πριν ηρεμήσει το πολιτικό τοπίο, να μπλέξει.
Προσωπικά, αν ήμουν στη θέση του, ακόμα και αν είχα άμεσες βλέψεις, θα περίμενα να ανέβει κάποιο λιγότερο λαϊκίστικο κόμμα στην εξουσία πριν εμπλακώ, για ευνόητους λόγους

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

μεγάλε, διαφορετικές καταστάσεις. Εδώ, αν καταλαβαίνω καλά, ο τύπος σού λέει (και συμφωνώ) οτι όταν ο κόσμος ακούει Ανδρέας, το μυαλό του πάει σε έναν άνθρωπο που γάμησε τη χώρα με τον υπερδανεισμό, τη δόγκωση του Δημοσίου, τη ρεμούλα, το βόλεμα, τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος κλπ κλπ. Από την άλλη, όταν ακούει Γιωργάκης, το μυαλό πάει στον άνθρωπο που αφού είπε "λεφτά υπάρχουν", γάμησε τη χώρα με τα μνημόνια. Φαντάσου τώρα να μας προκύψει νέος Παπανδρέου! Ε ρε χαρά που θα κάνει ο κόσμος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom