Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.943
- Πόντοι
- 2.606
διάβασε τις ανακοινώσεις της παπακώστα...
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
δε ντρεπεσαι ρε να βαζεις ενα φεικ βιντεο μονταρισμενο με αλλο ηχο να δειχνει τι ακριβως ??
πες μου τι βλεπουμε λοιπον
μπατσους ασφαλιτες τι βλεπουμε???
σε ενημερωνω λοιπον οτι το βιντεο δεν εχει επιβεβαιωθει οτι ειναι πραγματικο απο την κυριακη αλλα το ανεβασε χρηστης του φβ
ρε την εκθεση της αστυνομιας την διαβασες??δεν ντρεπεσαι να κανεις fake news??
τετιοι επιπεδο πια ,ποσο πιο κατω θα πατε
δε ντρεπεσαι ρε να βαζεις ενα φεικ βιντεο μονταρισμενο με αλλο ηχο να δειχνει τι ακριβως ??
πες μου τι βλεπουμε λοιπον
μπατσους ασφαλιτες τι βλεπουμε???
σε ενημερωνω λοιπον οτι το βιντεο δεν εχει επιβεβαιωθει οτι ειναι πραγματικο απο την κυριακη αλλα το ανεβασε χρηστης του φβ
τετιοι επιπεδο πια ,ποσο πιο κατω θα πατε
Τύπε εγω την θεση μου την ξεκαθαρισα παντως ετσι?βλεπουμε ενα βιντεο με δυο αστυνομικους με πολιτικα να βγαινουν απο τη βουλη μπραβο στην προπαγανδα της νδ
λοιπον να σας το πω καθαρα και να τελειωνουμε???
τη κυριακη προσπαθησαν να φτιαξουν νεο μαινταν ουκρανικο πραξικοπημα
θελαν να χυθει αιμα και να σκοτωσουν αστυνομικους τοσο απλα
και δεν ειχαν την τσιπα οι αδωνηδες να πουν την αληθεια και τους καλυπταν ,γα τετοιο αισχος μιλαμε
![]()
![]()
![]()
έχει πολύ πλάκα τελικά που αριστεροί-ακροαριστεροί κλπ έχετε γίνει πια βασιλικότεροι του βασιλέως...
Από όλους αυτούς τους άφρωνες των συλλαλητηρίων έχουμε ακούσει τα πάντα εκτός από μια έστω πρόταση για το ζήτημα. Έστω και τους ακούει ο Τζίφρας και ακυρώνει τη συνθήκη των Πρεσπών, μετά τι γίνεται ?? Επιστρέφουμε στο προηγούμενο καθεστώς όπου έλεγα σκέτο Μακεδονία, Μακεδόνες και ότι κρατάνε από τους Αρχαίους Μακεδόνες?? Αυτό θέλουν δηλαδή ?
Το ότι θα στρέψουμε όλη τη δύση εναντίον μας, δεν το έχουν σκεφτεί ? Και αυτό βέβαια θα μπορεί κάλλιστα να σημαίνει μια λύση κατά της Ελλάδας και μεγάλο εθνικό χαστούκι με είσοδο της χώρας στο ΝΑΤΟ, χωρίς την έγκρισή μας και πιθανότατα με το συνταγματικό της όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας" !
αυτο απο που προκυπτει παλι??
ξεροχυνω με πουσι βαγκον να επικαλείται την εκθεση της αστυνομιας!!!!επομενο βημα να αναψει κερακι σε εκκλησια ή να δωσει πανελλήνιες για ευέλπιδων....![]()
![]()
![]()
υγ: παντως το βιδεο δεν λεει και κατι..λογικα ασφαλιτες θα ηταν... :S
ξεροχυνω με πουσι βαγκον να επικαλείται την εκθεση της αστυνομιας!!!!επομενο βημα να αναψει κερακι σε εκκλησια ή να δωσει πανελλήνιες για ευέλπιδων....![]()
![]()
![]()
Είσαι μαλάκας; Ρητορική ερώτηση.
![]()
![]()
![]()
![]()
Και φυσικά τα κεράκια στην εκκλησία τα έχει ανάψει προ πολλού στο συνάφι του. Και το σταυρό πετάξανε τα Θεοφάνεια, όλα τα έκαναν. Για τις πανελλήνιες, σοβαρά τώρα, πιστεύεις οτι έχει πιθανότητες ο βαγόνης να έφτασε στη Β' γυμνασίου;
καλώς το πουστράκι ! Σήμερα δε σου απαντάω, θα είμαι καλό παιδί !
αλλα η αληθεια ποναει βλεπεις
αισχος μονο αυτο αισχος