pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
δικός σου είναι ρε βλακακο... Εκτός και αν έχετε τσακωθεί για τα μάτια καμίας τραβεστί, οπότε πασο.
αυτοι ειναι τοσο μαλακες που βριζονται μεταξυ τους
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
δικός σου είναι ρε βλακακο... Εκτός και αν έχετε τσακωθεί για τα μάτια καμίας τραβεστί, οπότε πασο.
Ποσο μα ποσο στ αρχιδια μαςπονο ο αρκουδος αντωναρος στην ερτ πριν λιγο![]()
Ποσο μα ποσο στ αρχιδια μας
Ναι τι να σου πωεκφραζει κοσμο
σε σενα πηγαινε βουλγαρεδικός σου είναι ρε βλακακο... Εκτός και αν έχετε τσακωθεί για τα μάτια καμίας τραβεστί, οπότε πασο.
η οποια ειναι ιστορικα πιο ορθη απο την προπαγανδα του κκε εσωτερικου.σε αυτο το σημειο να πω οτι εχω λαβει πμ με υποτιτλισμενη την εισαγωγη του σπαρτακου απο τον τυπο νικ τραβελ :S
Το ένα πραγματικό πάντως το πήρες για τα 2000 χρόνια της Θεσσαλονίκης. Πριν ξεκινήσει η χρονιά βούιζε ο τόπος ότι θα το "πάρεις". Ή ο Καραγιαννίδης ή ο Καίσαρης είχε γράψει ότι, "φέτος το πρωτάθλημα δώρο για τα γενέθλια της πόλης και μετά περιμένετε να δείτε πόσα χρόνια θα κάνει ο ΠΑΟΚ να ξαναπάρει πρωτάθλημα". 35 χρόνια δικαιωμένος κοντεύει.....εχουμε παρει τυπικα 2 πρωταθληματα,
πραγματικα εχουμε παρει αλλα 2 που τα εζησα
και συμφωνα με πληροφοριες υπηρξαν και αλλα αγραφα πρωταθληματα πριν γεννηθω απλα δεν εχουμε βιντεο για να τα δω απο εκεινη την εποχη,
φετος παμε τουλαχιστον για το 5ο πρωταθλημα, ακομη και αν μας το στερησουν οι διαιτητες ή οι δικαστες εμεις ξερουμε οτι ειναι και αυτο στην πραγματικοτητα δικο μας
δεν είμαι σμπαογκ....σε σενα πηγαινε βουλγαρε
η οποια ειναι ιστορικα πιο ορθη απο την προπαγανδα του κκε εσωτερικου.
τουλαχιστον ο κιουμπρικ ηξερε οτι η θρακη ειναι ελληνικη
Μην λες βλακειεςψευτη η θρακη τοτε ειχε τοση σχεση με την ελλαδα οσο σχεση ειχε η εκλησσια με το κρυφο σχολιο
ανυπαρκτη δηαλδη
οχι κατεβασα το αρχειο με τους αγγλικους υποτιτλους και εχω και την ανκατ βερσιον σπιτι οπου προηγουμενως επαληθευσα αυτο που θυμομουν και εσυ ΨΕΥΤΗ ειπες οτι δεν ελεγε τιποτα τετοιο στην ταινια,υποτιτλιστης εισαι ??
α ναι και ο θρακας ορφεας σε τι γλωσσα συνομιλουσε με τους "αλλοεθνεις" αργοναυτες που εκστρατευσαν μαζι?ψευτη η θρακη τοτε ειχε τοση σχεση με την ελλαδα οσο σχεση ειχε η εκλησσια με το κρυφο σχολιο
ανυπαρκτη δηαλδη
Αν δεν ηταν Ελληνες δηλαδη οι Θρακες, τι ηταν? Περσες?οχι κατεβασα το αρχειο με τους αγγλικους υποτιτλους και εχω και την ανκατ βερσιον σπιτι οπου προηγουμενως επαληθευσα αυτο που θυμομουν και εσυ ΨΕΥΤΗ ειπες οτι δεν ελεγε τιποτα τετοιο στην ταινια,
να θυμισω οτι η εν λογω ταινια πετσοκοφτηκε γιατι αρκετες σκηνες φαινοταν πολυ "κομμουνιστικες" για την εποχη.
παρολα αυτα στον προλογο, αφηγητης σε βαζει να ξερεις οτι ο σπαρτακος που θα δεις καταγεται απο την ΘΡΑΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
οχι κατεβασα το αρχειο με τους αγγλικους υποτιτλους και εχω και την ανκατ βερσιον σπιτι οπου προηγουμενως επαληθευσα αυτο που θυμομουν και εσυ ΨΕΥΤΗ ειπες οτι δεν ελεγε τιποτα τετοιο στην ταινια,
να θυμισω οτι η εν λογω ταινια πετσοκοφτηκε γιατι αρκετες σκηνες φαινοταν πολυ "κομμουνιστικες" για την εποχη.
παρολα αυτα στον προλογο, αφηγητης σε βαζει να ξερεις οτι ο σπαρτακος που θα δεις καταγεται απο την ΘΡΑΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τι ηταν, περσικές?να σου θυμισω λοιπον οτι ο σπαρτακος εκανε την μεγαλυτερη επανασταση δουλων στην ρωμαικη αυτοκρατορια
και οτι απο αυτον πηραν το ονομα τους οι σπαρτακιστες το αριστερο κομματι του σολιδημοκρατικου κομματος γερμανιας και που μετεπειτα μετεξελιχθηξε στο κομμουνιστικο κομμα γερμανιας
με ηγετες τη ροζα λυξεμποργκλ και τον συντροφο της καρλ λιμπχκνετ
παει πολυ ομως να λες οτι οι θρακικες φυλες ηταν ελληνικες
το λαμπος είναι το αρχαίο υποκοριστικό του Χαράλαμπος. Πως σήμερα λέμε Χάρης, Μπάμπης κλπα ναι και ο θρακας ορφεας σε τι γλωσσα συνομιλουσε με τους "αλλοεθνεις" αργοναυτες που εκστρατευσαν μαζι?
γιατι η λεξη σπαρτακος, λαμπος, υδραμα, ως ονοματα θρακικα ειναι 100% ελληνικα?