Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 205K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.982
Πόντοι
1.756
Η συμφωνια ετσι και αλλιως δεν θα περασει τον κωλο σας να βαρατε... Η Βουλγαρια καταλαβε το παιχνιδι που παει να παιχτει,και οτι οι Σκοπιανοι θα αξιωσουν εδαφη,και επειδη η Αρχαια Μακεδονια εκτεινεται και μεσα στην Βουλγαρια,δεν θελουν να χασουν κανα κομματι της χωρας τους...Οποτε θα ριξει βετο στον ΟΗΕ... το ιδιο και η Ρωσσια... τιποτα δεν κανατε...μια τρυπα στο νερο..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Η συμφωνια ετσι και αλλιως δεν θα περασει τον κωλο σας να βαρατε... Η Βουλγαρια καταλαβε το παιχνιδι που παει να παιχτει,και οτι οι Σκοπιανοι θα αξιωσουν εδαφη,και επειδη η Αρχαια Μακεδονια εκτεινεται και μεσα στην Βουλγαρια,δεν θελουν να χασουν κανα κομματι της χωρας τους...Οποτε θα ριξει βετο στον ΟΗΕ... το ιδιο και η Ρωσσια... τιποτα δεν κανατε...μια τρυπα στο νερο..

ιστορικο ποστ μολις το εκανα αντιγραφη και το εσωσα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(μας γλεντάει ο pussy wagon. Καιρό είχα να μιλήσω με τέτοιο τύπο)

εσυ δεν ειχες βαλει εναν κοκκινο κυκλο??

η το ειχαν βαλει αυτοι απο το σχολειο για να πεσει στο ματι των μυημενων??

λεω οπως εβαλες τον κυκλο μην προσθεσεις και τιποτε αλλο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μπραβο ανακαλυψες την τριπλη κατοχη της ελλαδος απο ιταλια γερμανια βουλγαρια

το πως το συνδεεις με το σημερα μονο εσυ ξερεις
τα εγγονια τους, ΠΡΟΔΟΤΗ, σημερα ζουν στα ΣΚΟΠΙΑ
και επειδη σε σερβιρουν στο καζινο πιστευεις δεν ψαχνουν ευκαιρια να ξαναερθουν?

ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τα εγγονια τους, ΠΡΟΔΟΤΗ, σημερα ζουν στα ΣΚΟΠΙΑ
και επειδη σε σερβιρουν στο καζινο πιστευεις δεν ψαχνουν ευκαιρια να ξαναερθουν?

ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ

ζουνε τα εγγονια στα σκοπια??

ε παλι καλα που ειναι ο ζαεφ πανω και δεν ειναι τα εγγονια των φασιστων τοτε

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Φέρε μπύρα, και κάτσε... άμα μαζευτούμε πολλοί, παραγγέλνουμε και πίτσες

προσπαθει να κάνει πολιτική κουβέντα, ενώ δεν βλέπει το κίτρινο χρωμα σε έναν χάρτη. Και ζητά να του το μεγεθυνω, λες κι έτσι θα γίνει πιο... κίτρινο και θα το δει.  :2funny: :2funny: :2funny:
Επίτηδες το κάνει (με γλεντάει όντως δηλαδή) ή είναι τόσο στόκος; Εδώ δεν έχω αποφανθεί ακόμη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.096
Πόντοι
5.506
ρε μαλακα μπαροκ εγω πεπτη βραδυ για να το γιορτασω εχω κλεισει ταβερνα και ποτακι μετα

γελαω με τα καρναβαλια που σκουζουνε

[size=50pt]ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ, ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ.[/size]

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
προσπαθει να κάνει πολιτική κουβέντα, ενώ δεν βλέπει το κίτρινο χρωμα σε έναν χάρτη. Και ζητά να του το μεγεθυνω, λες κι έτσι θα γίνει πιο... κίτρινο και θα το δει.  :2funny: :2funny: :2funny:
Επίτηδες το κάνει (με γλεντάει όντως δηλαδή) ή είναι τόσο στόκος; Εδώ δεν έχω αποφανθεί ακόμη

δε ξερω ρε τυπε τι να σου πω

εσυ μου παρουσιασες εναν χαρτη και ειχες βαλει και εναν κυκλο επειδη καταλαβες οτι δεν φαινοταν για να πεσει το ματι μου

ε τωρα μας λες οτι παρουσιαζει και ελληνικα εδαφη μεσα ως μακεδονικα

τι να κανω και εγω ρωταω για το χρωμα αν συμβολιζει το κιτρινο την ελλαδα η την μακεδονια

μηπως ειναι χαρτης της γεωγραφικης περιοχης της μακεδονιας ομως??

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ζουνε τα εγγονια στα σκοπια??

ε παλι καλα που ειναι ο ζαεφ πανω και δεν ειναι τα εγγονια των φασιστων τοτε
οι φασιστες βουλγαροι του 1941, βαφτιστηκαν συντροφοι το 1946 και την κανανε για σκοπια μετα τον εμφυλιο,
τι λες να λενε ωραιες ιστοριες για την ελλαδα στα εγγονακια τους και να μας αγαπανε?
ΠΡΟΔΟΤΗ

α βεβαια μας αγαπανε οπως και οι τουρκοι που σε σερβιρουν στην κωνσταντινουπολη και οι πατεραδες τους κανανε το 1955

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.096
Πόντοι
5.506

[size=50pt]ΕΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΨΟΦΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ 2017, 2018 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.[/size]

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οι φασιστες βουλγαροι του 1941, βαφτιστηκαν συντροφοι το 1946 και την κανανε για σκοπια μετα τον εμφυλιο,
τι λες να λενε ωραιες ιστοριες για την ελλαδα στα εγγονακια τους και να μας αγαπανε?
ΠΡΟΔΟΤΗ

οι φασιστες που κατατρωπωθηκαν απο τους παριζανους του τιτο ???

κατσε ρε τυπε

οταν υπηρχε γιουγκοσλαβια δηλαδη κομμουνισμος πολεμησαν μεχρι θανατου τους φασιστες στα βαλακανια συνεργατες των γερμανων

κανεανς δεν απειλει τη ελλαδα μια χαρα ειναι πανω εχω παει και σκοπια και εχω δει

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
https://m.liberal.gr/#/app/article237121/homepage] [/url]Εν τω μεταξύ ο Ντιμιτρόφ υπέβαλε τα σέβη του στην Άγκυρα μετά την ψήφιση της συμφωνίας. Αύριο μεθαύριο που η μειονότητα στη Νότια Μακεδονία θα "καταπιέζεται” η Άγκυρα θα προστρέξει πρόθυμα σε βοήθεια. Γιατί πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να κατοικείται η Βόρεια χώρα από άλλον λαό και η Νότια από άλλον. Κι από κοντά ο σύμμαχος της Άγκυρας  Πούτιν.Αμα γυρίσει το VMRO κάντε το σταυρό σας. Που θα γυρίσει και σύντομα από ότι φαίνεται

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δε ξερω ρε τυπε τι να σου πω

εσυ μου παρουσιασες εναν χαρτη και ειχες βαλει και εναν κυκλο επειδη καταλαβες οτι δεν φαινοταν για να πεσει το ματι μου

ε τωρα μας λες οτι παρουσιαζει και ελληνικα εδαφη μεσα ως μακεδονικα

τι να κανω και εγω ρωταω για το χρωμα αν συμβολιζει το κιτρινο την ελλαδα η την μακεδονια

[size=18pt]μηπως ειναι χαρτης της γεωγραφικης περιοχης της μακεδονιας ομως??[/size]

:2funny:  :2funny: :2funny:

ε ναι, ρε τσάκαλε, το κατάλαβες! Αυτό ακριβώς είναι!
:2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οι φασιστες που κατατρωπωθηκαν απο τους παριζανους του τιτο ???

κατσε ρε τυπε

οταν υπηρχε γιουγκοσλαβια δηλαδη κομμουνισμος πολεμησαν μεχρι θανατου τους φασιστες στα βαλακανια συνεργατες των γερμανων

κανεανς δεν απειλει τη ελλαδα μια χαρα ειναι πανω εχω παει και σκοπια και εχω δει
ναι και κωνσταντινουπολη αν πηγαινες το 1954 και το 1973 κανενας δεν απειλει την ελλαδα θα μας ελεγες,
αφου σου σερβιρουν και χαμογελαστοι καφε , τι να λεμε τωρα, εγγυασε εσυ, γιατι με ανησυχουσε η γιαγια που μου ελεγε ιστοριες για τουρκους και βουλγαρους, αφου εχουμε υπογραψει συμφωνιες ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ, μιλαμε για πολυ ερωτα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ε μακεδονες ειναι την μακεδονια θα δειχνανε στον χαρτη τι θα δειχνανε την κορεα
μηπως ΔΕΝ ειναι μακεδονες και ΔΕΝ πρεπει να δειχνουν την μακεδονια?

Μηπως ειναι βουλγαροι και τα σλαβικα-βουλγαρικα τους καμμια σχεση δεν εχουν με τα αρχαια μακεδονικα που ειναι ελληνικα?

μηπως θα πρεπει και εσυ να λες τα πραγματα με το ονομα τους και οχι να βαφτιζεις μακεδονα οποιον περασε απο εδω, αμα ειναι να λεμε μακεδονα και τον θεσσαλονικιο μουσταφα κεμαλ ατατουρκ και τους βικινγκς που περασαν επιδρομη ενα φεγγαρι πριν 1000 χρονια απο εδω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.096
Πόντοι
5.506

Γιατί δεν τους το λες από την αρχή οτι είσαι ΚΟΜΜΟΥΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ εκτός από ATTENTION WHORE?

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456

Αν, λοιπόν, αυτή είναι η "γεωγραφική" περιοχή της Μακεδονίας, και όχι η ιδεατή μορφή της χώρας τους, γιατί αυτή η έλλειψη συνοριογραμμών εντός του κίτρινου χρώματος;
Απ'όσο θμάμαι, οι γεωγραφικοί χάρτες, δεν αφαιρούν τις συνοριογραμμές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom