Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ρε τυπε, ο μιχαλολιακος το εχει κανει οικογενειακο κομμα και μιλας για ρουσφετομανι;

Τι σχεση εχει αυτο ρε με τα ρουσφετια στο δημοσιο?
Δεν ξερω και αν εχουν μεινει σοβαροι υποψηφιοι που να θελουν να ενταχθουν επισημα στην ΧΑ μετα τις σταλινικες διωξεις του ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
μαυρο στις εκλογες
αφού το έριξε ο λαός το μαύρο στις προηγούμενες εκλογές...δεν έκανε στην άκρη το πασοκ και τη νδ που δεξιογέρνανε και έφεραν το συριζα που αριστεροφέρνει?

Γιατί δεν σέβεσαι την λαϊκή εντολή και κυρίως...γιατί παραπονιέσαι με την αριστερά???

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Τι σχεση εχει αυτο ρε με τα ρουσφετια στο δημοσιο?
Δεν ξερω και αν εχουν μεινει σοβαροι υποψηφιοι που να θελουν να ενταχθουν επισημα στην ΧΑ μετα τις σταλινικες διωξεις του ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ

Το εσπασες και συ το κοντερ επιτελους.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
που βλέπεις διχασμό Ελλήνων? Δεν υπάρχει διχασμός και μάλιστα η σταση στο θέμα της Μακεδονίας ρίχνει προσωπεία, επικαλύψεις και προσχήματα!  
Πλέον δείχνει ποιός είναι Έλληνας και ποιός ΌΧΙ! Στη Βουλή,στη κοινωνία στην οικογένεια του καθενός!
Ε το σχόλιο σου από μόνο του είναι διχαστικό ρε μαν. Πρώτον η ελευθερία λόγου υπάρχει για να πιστεύει ο καθένας ότι θέλει χωρίς να μπορείς να τον ''τσουβαλιάσεις'' μεταφορικά και πραγματικά

και δεύτερον άντε πες ότι εγώ δεν είμαι Έλληνας στα δικά σου κριτήρια...τι θα γίνει θα τσακωθούμε? αυτό δεν είναι διχασμός? μαζί δε θα περιμένουμε στα ταμεία του ΟΑΕΔ σε λίγες μέρες?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
μπορω να βαλω και την αλλη του 81  με τους 600000 δημοσιους υπαλληλους που αφησε ο φρυδιας αλλα βαριεμαι να ψαχνω

Αυτες πρεπει να τις εχεις πανω πανω στην επιφανεια εργασιας να μας τις τριβεις στη μουρη.  :2funny: :2funny: :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ποτέ. Εκεί στηρίζεται και όλη η αποτυχία μας.

Αντί να είμαστε όλοι ένα και να πάμε να τους γαμήσουμε (πολιτικά) που μας έχουν αφήσει στην απέξω και υπογράφουν αντί για μας εμείς ακόμα και εδώ (ιντερνετικά) στηρίζουμε κόμματα απόψεις και πρόσωπα ο καθένας με το χρώμα του.

Και το λέω αυτό γιατί οι πραγματικά βολεμένοι αυτή την ώρα πίνουν τα κρασιά τους έξω δεν γράφουν στο μπου...αλίμονο σε όλους εμάς.
Χρειάζεται εσωτερικό ξεκαθάρισμα..Μέρος του πληθυσμού ταυτίζεται πιο πολύ με τους εχθρούς της χώρας παρά με τους συνανθρώπους του... Και μου κάνει εντύπωση πως μέρος αυτών που μισούν την χώρα τους είναι και λεφτάδες που δεν τους έχει ενοχλήσει ποτέ κανείς και μόνο προνόμια γεύονται...
Αν δεν υπάρξει σαφής διαχωρισμός μεταξύ Ελλήνων και ανθελλήνων τότε δεν γίνεται τίποτα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Χρειάζεται εσωτερικό ξεκαθάρισμα..Μέρος του πληθυσμού ταυτίζεται πιο πολύ με τους εχθρούς της χώρας παρά με τους συνανθρώπους του... Και μου κάνει εντύπωση πως μέρος αυτών που μισούν την χώρα τους είναι και λεφτάδες που δεν τους έχει ενοχλήσει ποτέ κανείς και μόνο προνόμια γεύονται...
Αν δεν υπάρξει σαφής διαχωρισμός μεταξύ Ελλήνων και ανθελλήνων τότε δεν γίνεται τίποτα!
Ποιος θα κανει τον διαχωρισμο και με ποια κριτηρια?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Ε το σχόλιο σου από μόνο του είναι διχαστικό ρε μαν. Πρώτον η ελευθερία λόγου υπάρχει για να πιστεύει ο καθένας ότι θέλει χωρίς να μπορείς να τον ''τσουβαλιάσεις'' μεταφορικά και πραγματικά

και δεύτερον άντε πες ότι εγώ δεν είμαι Έλληνας στα δικά σου κριτήρια...τι θα γίνει θα τσακωθούμε? αυτό δεν είναι διχασμός? μαζί δε θα περιμένουμε στα ταμεία του ΟΑΕΔ σε λίγες μέρες?

Κατσε ρε τυπε, δηλαδη οταν πετυχεις εσυ ενα ζευγαρι ωραια βυζια θα μου κανεις πασα το ενα;;; Αρχιδια, θα τα κρατησεις για παρτη σου.

Ε, ΘΑ ΔΙΧΑΣΤΟΥΜΕ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Σα να λέμε τι δηλαδή? Λαϊκά Δικαστήρια που αποφασίζουν ποιος είναι Έλληνας και ποιος δεν είναι? Και όσοι δεν είναι εξορία?

Και πως αυτό θα βοηθήσει την Ελλάδα να ξεφύγει από την οικονομική κρίση? Γιατί οι μάχες πλέον γίνονται στις αίθουσες και όχι στις αλάνες.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
kyrtsos-kata-pakh.jpg

Βαζω αυτη που ειναι προχειρη

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Κατσε ρε τυπε, δηλαδη οταν πετυχεις εσυ ενα ζευγαρι ωραια βυζια θα μου κανεις πασα το ενα;;; Αρχιδια, θα τα κρατησεις για παρτη σου.

Ε, ΘΑ ΔΙΧΑΣΤΟΥΜΕ.
τα βυζγια είναι υπεράνω των πολιτικών απόψεων όμως άρα αυτό είναι λογικό...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Δεν υπάρχουν κριτήρια στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών!  Η Έλληνας ή πουλημένος!
Οι υπόλοιποι που μένουν όταν φύγουν οι πουλημένοι από τη μέση  μπορούμε να διαφωνήσουμε για κόμματα, ομάδες,  μουσικές,  αν υπάρχουν εξωγήινοι ή όχι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom