Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
κατεβηκα για καφεδακι κολωνακι και μιλησα και με συντροφους απο ανταρσυα που ηταν προπυλαια και τους πετυχα μετα

Το κίνημα αλλού έδινε την μάχη του τύπε ... και υπήρξες απών ...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τελικά πόσο κόσμο είχε ρε παιδιά;60000 ή 2 εκατομμύρια;
hqdefault.jpg

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
ειπες την εξυπναδα σου

Απλώς κρίνω τους ανθρώπους με βάση τις πράξεις και την συνέπεια τους - η ιδεολογική τους τοποθέτηση μου είναι σχεδόν αδιάφορη ΕΦΟΣΟΝ αυτοί είναι συνεπείς προς το πλαίσιο ιδεολογικής αναφοράς που οι ίδιοι έχουν θέσει.

Με αυτά τα κριτήρια πχ ο Τσίπρας είναι αναξιοπρεπής δημαγωγός κωλοτούμπας ενώ ο Κουτσούμπας όχι.

Εσύ, κατ αναλογία, ένας καραγκιοζάκος του πληκτρολογίου γουαναμπί συγκρουσιακός του κώλου ενώ το παλικάρι που πέταγε τις μολότωφ 2 μέτρα μακριά από τις κρότου-λάμψης και 10 από τα βομβιδοβόλα μάγκας με αρχίδια - καθότι συνεπής.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Απλώς κρίνω τους ανθρώπους με βάση τις πράξεις και την συνέπεια τους - η ιδεολογική τους τοποθέτηση μου είναι σχεδόν αδιάφορη ΕΦΟΣΟΝ αυτοί είναι συνεπείς προς το πλαίσιο ιδεολογικής αναφοράς που οι ίδιοι έχουν θέσει.

Με αυτά τα κριτήρια πχ ο Τσίπρας είναι αναξιοπρεπής δημαγωγός κωλοτούμπας ενώ ο Κουτσούμπας όχι.

Εσύ, κατ αναλογία, ένας καραγκιοζάκος του πληκτρολογίου γουαναμπί συγκρουσιακός του κώλου ενώ το παλικάρι που πέταγε τις μολότωφ 2 μέτρα μακριά από τις κρότου-λάμψης και 10 από τα βομβιδοβόλα μάγκας με αρχίδια - καθότι συνεπής.

συνεχιζεις να λες εξυπναδες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
λες να μην εχω ακρες με τη νδ , καλα αφελης εισαι??
τυπε εχεις στοχοποιηθει απο τα υπογεια της πειραιως
απο το μαιο και μετα θα εισαι μεταξυ οαεδ και κοινωνικου παντοπωλειου

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Η μάχη για την προκήρυξη δημοψηφίσματος

Χλωμό το κόβω αλλά με τον τσίπρα όλα είναι πιθανά - έτσι και δεί να παίρνει χοντρό πούλο στις προεκλογικές δημοσκοπήσεις παίζει να το κάνει για λόγους ψηφοθηρικούς.

Προσωπικά δεν έχω καταλήξει το τι είναι συμφερότερο για την χώρα στο ονοματολογικό - δεδομένων των συνθηκών και του ιστορικού του - όμως θεώρησα υποχρέωση μου να κατέβω στην συγκέντρωση σήμερα.

Γενικά πάντως θεωρώ ότι είναι μια κακή συμφωνία λόγω θεμάτων αναγνώρισης αποκλειστικής μακεδονικής ιθαγένειας/εθνικότητας στους γείτονες ...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τυπε εχεις στοχοποιηθει απο τα υπογεια της πειραιως
απο το μαιο και μετα θα εισαι μεταξυ οαεδ και κοινωνικου παντοπωλειου

δυσκολο αυτο

εχω τοσο καλες ακρες που αμα θες μπορω να σε φτιαξω και με κουλη πρωθυπουργο

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Η μάχη για την προκήρυξη δημοψηφίσματος
Πολύ αισιόδοξο, και ακόμα περισσότερο ρομαντικό σε βρίσκω τύπε.
Εδώ, για να μην ξεχνιόμαστε, έχουμε ένα πρωθυπουργό, που πήρε ένα δημοψήφισμα με συντριπτική υπεροχή του "ΟΧΙ" και το έκανε "ΝΑΙ" απο μόνος του.
Δημοψήφισμα, στην παρούσα περίοδο, δε θα δεχτεί ο Αλεξάκης να κάνει, δεν τον συμφέρει πλέον.
Αλλά, ακόμα και αν αναγκαστεί να το κάνει, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν θα το ξεφτιλίσει, όπως το 2015;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom