Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
οι αγανακτισμενοι δεν ηταν μακεδονομαχοι και οταν σκαγαν με περικεφαλαιες τρωγανε τραμπουκισμα απο τον κοσμο

επιτρεψε μου να τα ξερω καλυτερα μιας και ειμαι απο τους βασικους οργανωτες του συριζα απο το 12 και μετα
οι αγανακτισμενοι ηταν το "κινημα" που εδωσε τη χαριστικη βολη στην ελλαδα.εβαλε στο κοινοβουλιο τη χρυση αυγη,τους ανελ κι εδωσε την κυβερνηση στο συριζα επειδη οι ηλιθιοι κατοικοι αυτης της χωρας πιστεψαμε στα λεφτοδεντρα.αντι να εχετε κρυφτει και να μη μιλατε,βγαινετε και πουλατε πνευμα.θα σας κοπει ομως το πνευμα οταν επιτελους θα ερθουν οι εκλογες.προεκλογικη εκστρατεια απο το σπιτι αποκλειεται να κανετε.θα βγειτε στους δρομους,που θα παει;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μιάς και η δική σου μνήμη είναι εξ'ίσου κοντή απ'ότι φαίνεται, να σου θυμίσω οτι στα ίδια "καρναβάλια" κάνανε ομιλίες τα (τότε μελλοντικά) στελέχη της "πρώτη φορά αριστερά" κυβέρνησης, όταν τους λέγανε "αγανακτισμένους" το 2011. Και, για να μην ξεχνιόμαστε, οι ΑΝ.ΕΛ. δημιουργήθηκαν μέσα απο τα ίδια "καρναβάλια", την ίδια περίοδο.
Φυσικά, τότε τα καρναβάλια σας βόλευαν... τώρα που δεν σας είναι πλέον χρήσιμα....

και μιας και ειπες ανελ

τους ανελ τους γνωρισα καλα τα καλοκαιρια της κατηλειμενης ερτ

ηταν οι μονοι δεξιοι που καναν συμπαρασταση

τοτε λεγανε τσιπρας και εσταζε μελι το στομα τους

τοτε τους ειπαμε οτι ηη οικονομια ειναι αμεσσα συνεδεμενη με τον καπιταλισμο και τα μνημονια

πολλοι απο αυτους δεν ηταν βεροι δεξιοι αλλα και οσοι ηταν ηταν φαν του τσιπρα και τραγουδαγαμε παρεα αυτο το χωμα στην τεραστια ομιλια για το οχι το καλοκαιρι του δημοψιφισματος

καποιοι βεβαια ηταν συντηριτικοι μικροαστοι σοβινιστες και δεν το ξεπερασαν ποτε

εγω απο τοτε ηξερα οτι θα εχουν ημερομηνια ληξης αλλα πολλοι ηρθαν στον συριζα

πλεον δεν υπαρχουν ανελ παρα μονο ενας πυρηνας του πανου καμμενου

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
οσοι κανουν σα μυξοπαρθενες για τα επεισοδια της ακροδεξιας καλα θα κανουν να αρχιζουν να τα συνηθιζουν ,θα αυξανονται με πολυ περισσοτερο κόσμο και δεν θα ειναι τα γνωστα στημενα της αριστερας  της μεταπολιτευσης,δυστυχως βεβαια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ειμαι απο τους βασικους οργανωτες του συριζα απο το 12 και μετα
τυπε θα φτασει ο μαιος πριν καν το καταλαβεις...

URL]]

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αντε σας αφηνω παω κολωνακι για καφε

αμα δω κανεναν της νδ στελεχος θα τον κερασω γιατι σημερα φαγανε πικρα τα παιδια

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
θελω να ζησω τη μερα που οι καμερες θα περιμενουν την περιστερα μπαζιανα εξω απο τον κορυδαλλο για μια δηλωση μετα το επισκεπτηριο στον τσιπρα

Η Περιστερα θα κανει τα ψωνια της με την Μαρεβα στα Luis Vuitton του Παρισιου οπου θα τις εχουν παρει οι συζυγοι τους με το Legacy της Προεδριας αφου θα εχουν κανει ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
οι αγανακτισμενοι δεν ηταν μακεδονομαχοι και οταν σκαγαν με περικεφαλαιες τρωγανε τραμπουκισμα απο τον κοσμο

επιτρεψε μου να τα ξερω καλυτερα μιας και ειμαι απο τους βασικους οργανωτες του συριζα απο το 12 και μετα
Και εγώ ήμουν στους αγανακτισμένους, μέσα στην πλατεία. Έχω μοντάρει σχεδόν τα μισά απο τα βιντεάκια των αμεσοδημοκρατών για το κανάλι τους στο youtube, και ήμουν πάνω στην πλατεία, όταν μπήκαν τα ΜΑΤ και τελειώσανε το πανηγύρι.
Δεν περιμένω να με πιστέψεις. Δε με νοιάζει καν. Μου αρκεί οτι εγώ ξέρω τι είδα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
οσοι κανουν σα μυξοπαρθενες για τα επεισοδια της ακροδεξιας καλα θα κανουν να αρχιζουν να τα συνηθιζουν ,θα αυξανονται με πολυ περισσοτερο κόσμο και δεν θα ειναι τα γνωστα στημενα της αριστερας  της μεταπολιτευσης,δυστυχως βεβαια

Εσύ νομίζεις οτι τα μπάχαλα τα έκαναν ακροδεξιοί;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Και εγώ ήμουν στους αγανακτισμένους, μέσα στην πλατεία. Έχω μοντάρει σχεδόν τα μισά απο τα βιντεάκια των αμεσοδημοκρατών για το κανάλι τους στο youtube, και ήμουν πάνω στην πλατεία, όταν μπήκαν τα ΜΑΤ και τελειώσανε το πανηγύρι.
Δεν περιμένω να με πιστέψεις. Δε με νοιάζει καν. Μου αρκεί οτι εγώ ξέρω τι είδα.

Ελπίζω να μην είσαι και πολύ περήφανος για τα λάθη του παρελθόντος σου.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Ελπίζω να μην είσαι και πολύ περήφανος για τα λάθη του παρελθόντος σου.

Για τα πάντα μου είμαι περήφανος. Ακόμα και για τα λάθη μου, γιατί μαθαίνω απο αυτά, σε αντίθεση με άλλους

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
οι αγανακτισμενοι ηταν το "κινημα" που εδωσε τη χαριστικη βολη στην ελλαδα.εβαλε στο κοινοβουλιο τη χρυση αυγη,τους ανελ κι εδωσε την κυβερνηση στο συριζα επειδη οι ηλιθιοι κατοικοι αυτης της χωρας πιστεψαμε στα λεφτοδεντρα.αντι να εχετε κρυφτει και να μη μιλατε,βγαινετε και πουλατε πνευμα.θα σας κοπει ομως το πνευμα οταν επιτελους θα ερθουν οι εκλογες.προεκλογικη εκστρατεια απο το σπιτι αποκλειεται να κανετε.θα βγειτε στους δρομους,που θα παει;
Δυστυχώς αυτοί δεν φεύγουν με εκλογές...
Πλέον η ψήφος του πολίτη δεν έχει αξία...
Έχουν τρόπους να την χειραγωγούν ...

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Νομίζεις.
Ίσως έχεις και μια εικόνα στο μυαλό σου... αλλά, να είσαι σίγουρος, οτι ΔΕΝ κατάλαβες. Απλά, με εξαίρεση κανα-δυό απο την ομάδα των τεχνικών, ο μόνος που μπορούσε να κάνει κοπτοραπτική στο windows movie maker απλά και γρήγορα, τύγχανε να είναι ένας απο τους "κάφρους" της πριφρούρησης.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Δυστυχώς αυτοί δεν φεύγουν με εκλογές...
Πλέον η ψήφος του πολίτη δεν έχει αξία...
Έχουν τρόπους να την χειραγωγούν ...
δεν εννοουσα αυτο.για την προεκλογικη εκστρατεια,θα πρεπει να βγουν στο δρομο,να μιλησουν στην κοινωνια.τοτε θα τους δουμε φιλε,που θα πεφτει η κλωτσοπατιναδα συννεφο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
επιτρεψε μου να τα ξερω καλυτερα μιας και[size=30pt] ειμαι απο τους βασικους οργανωτες του συριζα απο το 12 και μετα [/size]

Άλλοι θα ντρέπονταν στη θέση σου, αλλά το μεροκάματο και οι πάκικες ψωλές που τρως να ναι καλά.

Πάντως το bou έχει υγιή αντανακλαστικά, σε ανέδειξε για δεύτερη συνεχή χρονιά

[size=50pt]ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom