jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Ξεχασες αλλες 10 εκλογες..
ευτυχως που υπηρχαν και περιοδοι σωστης κοινης λογικης
1981 1993 2010
Ξεχασες αλλες 10 εκλογες..
Τι μου αρχισες χριστιανε μου την αρχαια ελληνικη ιστορια?ας δουμε λοιπον τα αποτελεσματα της κοινης λογικης του πανσοφου ελληνικου λαου
1974 η κοινη λογικη φερνει με τα βαιων και κλαδων τον δροσερο πουλαει την μιση κυπρο μπαινουμε στην σφηγκοφωλια της εοκ
1989 η κοινη λογικη ριχνει τον ηγετη ανδρεα παπανδρεου για να κατσικωθει ο δρακουμελ
αποτελεσμα αρχισε το ξεπουλημα της μακεδονιας μπαινουν απο τα ανοικτα συνορα οι ορδες των γυφτοαλβανων
2004 η κοινη λογικη εμπιστευεται τον μπουχεσα αποτελεσμα ολικη καταστροφη και εισοδο στα μνημονια
2012 ηρθε η σειρα του πιτσαδορου ξερετε του αλητη προδοτη αποτελεσμα 2ο μνημονιο ενφια
για το 15 δεν λεω τα βλεπουμε
καλα κρασια με κοινη λογικη
Τι μου αρχισες χριστιανε μου την αρχαια ελληνικη ιστορια?
Η δικη σου κοινη λογικη δηλαδη λεει οτι στις επομενες εκλογες θα κερδισει ο Τσιπρας ή η Φωφη και οχι ο Κουλης? Για ονομα του θεου δηλαδη. Δεν μπορουμε να συζητησουμε σαν ανθρωποι?
Γελά ο μωρός κ'αν τι μη γελοιον ει.
Οι κεντροαριστεροι ψηφισαν Συριζα ακριβως για να αναβιωσουν το παλιο "καλο" ΠΑΣΟΚ.ετσι είναι 49.000 ατομα ψηφισαν μπουταρη και βγαλαν δημαρχο προδοτη επειδή οι υπολοιποι 300.000 πατριωτες ψηφοφοροι δεν μπορεσαν να συσπειρωθουν να βγαλουν 1 πατριωτη.
η αποτυχια της δημοκρατιας να βγαλει εκπροσωπους.
7 στους 10 ηταν κατά των μνημονιων και τελικα βγαζουν πρωτα κομματα που είναι υπερ και λενε ψεματα.
το τραγικο είναι ότι για να φυγει το κακο ΠΑΣΟΚ ψηφιζαν συριζα ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ που τα σκατωσαν 30 χρονια στην κυβερνηση
Ηθικο πλεονεκτημα της αριστερας τύπε
http://[URL unfurl="true"]www.efsyn.gr/sites/efsyn.gr/files/styles/teaser_big/public/field/image/2018-02/6-1_theodor-630.jpg?itok=sRtQwd8P[/img[/URL]]
κατι πηρατε και σεις απο αυτο το ηθικο πλεονεκτημα
[/quote]Μητσοτακης και Θεοδωρακης πλαι στον Αβερωφ, στο ιδιο κομμα. Αν το λεγαμε σε καποιον το 1964 θα γελουσε μεχρι δακρυων.
Αναρωτιεμαι σε ποιο σταδιο του πενθους ειμαστε τωρα.
Καλά θα τα παει. Και συμφερει και το ΠΑΣΟΚ να βγει αυτοδυναμος. Θα ρουφηξει τον Συριζα και θα απαλλαγουμε απο τους κατσαπλιαδες. Σε μια οκταετια θα εχουμε γυρισει στο παλιο καλο δίπολο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.στο σταδιο που λεει οτι θα βγει ο κουλης μπρρρρρρρρ
Πονηρος ο ΤΣΙΠΡΑΣ..Εχει δικιο ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ που λεει παει για αργοτερα..
Να δουμε τι ξεβρακωμα θα πεσει στη ΝΔ με το θεμα..
Αυτο ΘΕΛΕΙ ο Τσιπρας αλλά δεν θα του βγειΠονηρος ο ΤΣΙΠΡΑΣ..Εχει δικιο ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ που λεει παει για αργοτερα..
Να δουμε τι ξεβρακωμα θα πεσει στη ΝΔ με το θεμα..
Μητσοτακης και Θεοδωρακης πλαι στον Αβερωφ, στο ιδιο κομμα. Αν το λεγαμε σε καποιον το 1964 θα γελουσε μεχρι δακρυων.
Μητσοτακης και Θεοδωρακης πλαι στον Αβερωφ, στο ιδιο κομμα. Αν το λεγαμε σε καποιον το 1964 θα γελουσε μεχρι δακρυων.
πάντως η Ν.Δ. ήταν κανονικό δεξιό κόμμα μόνο επί Αβέρωφ
η αληθεια είναι ότι ειμαστε καλοταϊσμένοι και βολεμένοι.Για την ακριβεια ειπε "κατι λιγοι γραφικοι".
Και ο Φιλης κατι αναλογο ειπε, ουσιαστικα οτι λιγοι κάπηλοι παρασυρουν τους υπολοιπους.
Η αληθεια ειναι καπου στη μεση βεβαια.