Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

Επισκέπτης
ποιος αντρεας ρε τυπε?  :uglystupid: εφερναν οι εφοπλιστες τα καραβια για επισκευες κι αυτοι ξεκιναγαν απεργιες την αλλα μερα, τα μαζεψαν κι εφυγαν

από το 48 και μετα εργαζονται πως θα φτωχυνει η ελλαδα και πως θα πλουτισουν αυτοι, τι ηταν πχ ο κοκκαλης? δεν ηταν κουμμουνιστης?

Ο Κόκκαλης μια χαρά βιομήχανος ήταν ! Κατά τα άλλα , νομίζω ότι έχουν "ἑκκρεμότητες" με συγκεκριμένους , λόγω χούντας !

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
η ηγεμονια σχετιζεται αποκλειστικα με το βολεμα στο δημοσιο η οποια αποτελει και το κολπο για να κρατησουν αιχμαλωτη τη χωρα οι Γερμανοι,σε αυτο το σημειο δεν ειναι πια θεμα ανικανοτητας Κουλη αλλα δυστυχως κατι πολυ πιο βαθυ και ισως μη αναστρεψιμο

Μίλησα για ιδεολογική ηγεμονία. Όταν έχεις καταπιεί αμάσητη σοσιαλιστική προπαγάνδα 40 χρόνια δεν υπάρχει ελπίδα πια, συμφωνώ. Αλλά ακριβώς υπό αυτήν την έννοια είναι εξουσία ο Σύριζα. Μοιραία.
Ότι σπέρνεις θερίζεις. Έσπειρες 40 χρόνια Πασοκισμό, Σύριζα θα θερίσεις. Μετά αγραναπαυση. Το χρωστάς το χωράφι και θα στο κατάσχουν οι γείτονες που δεν σπείρανε αηδίες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στους αγανακτισμενους συμμετειχε μαζικα κοσμος εργαζομενος, απο τη δουλεια μου πηγαιναν πολλοι. Και οχι μονο μια ημερα.  Πηγαιναν γιατι ηθελαν να πουν Φτανει πια, θελουμε τη παλια ζωη μας πισω. Εγω δε συμφωνουσα σ αυτο γι αυτο και δε πηγα ποτε επειδη πιστευω οτι ολο αυτο που συνεβη στη χωρα ηταν φυσικη εξελιξη προδεδιαγραμμενη λογω λαθων ετων. Σε εθνικα συλλαλητηρια εχω συμμετασχει. Συζηταγα με μια δημοσια υπαλληλο μεσοκοπη και βαλε. Και ελεγε με παθος οτι θα επρεπε να σταματησουν οι παρελασεις, αχρειαστα εξοδα, στρατος, αστυνομια να απασχολειται και να πληρωνεται, δε χρειαζεται ολο αυτο. Να κοπουν αυτα να εξοικονομηθουν ποροι. Τη βρηκε τη λυση. Ηταν η εποχη που ο καθενας ελεγε τι επρεπε να γινει προστατευοντας τη συντεχνια του. Εκεινη λοιπον βρηκε τη λυση, κατι που εξυψωνει το εθνικο αισθημα και δινει χαρα στον κοσμο, για εκεινη δεν ηταν παρα περιττο εξοδο, ας το σταματησουμε να γλιτωσουμε καμια δεκαρα, ο μισθος της ειναι που πρεπει να διατηρηθει στο ακεραιο.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Σε αυτό που σε ρώτησα απάντησες? Έρχονται να σου σπάσουν την συγκέντρωση. Έρχονται και σου κάνουν πέσιμο στα γραφεία. Τι κάνεις?

Ότι κάνει το ΚΚΕ χρόνια τώρα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Τα σπασίματα στον άγιο Παντελεήμονα και τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στους πάγκους των λαθρομεταναστών μικροπωλητών τα κάνανε ευρισκόμενοι σε άμυνα οι τραμπούκοι που υπερασπίζεσαι?

Με μια κουβέντα: Τάγματα εφόδου για επιδείξεις ΝΑΙ (πχ συγκέντρωση Ιμίων - ναι έχω πάει και εκεί) ... Τάγματα εγκληματιών τραμπούκων όχι.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μίλησα για ιδεολογική ηγεμονία. Όταν έχεις καταπιεί αμάσητη σοσιαλιστική προπαγάνδα 40 χρόνια δεν υπάρχει ελπίδα πια, συμφωνώ. Αλλά ακριβώς υπό αυτήν την έννοια είναι εξουσία ο Σύριζα. Μοιραία.
Ότι σπέρνεις θερίζεις. Έσπειρες 40 χρόνια Πασοκισμό, Σύριζα θα θερίσεις. Μετά αγραναπαυση. Το χρωστάς το χωράφι και θα στο κατάσχουν οι γείτονες που δεν σπείρανε αηδίες.
Δεν υπαρχει ιδεολογια,αυτα ειναι παραμυθια για να αποενοχοποιειται ο λαός, μονο μασα,ψηφισαν τον ολετηρα γιατι τα λεγε ωραια και μετα ταππερμαν και τζεφρι που δεν μπορουσαν καν  να μιλησουν και μετα τους προδοτες που τους ειχαν μια ζωη στο 3%,ψηφισαν αυτους που λεγαν ξεκαθαρα οτι θα πουλησουμε τη χωρα,προπαγανδα χωρις παροχες δε λεέι κατι,τις παροχες τις καλυπταν οι γερμανογάλλοι
:2funny: :2funny:  βιομήχανος με δημοσιο χρημα (οτε) τυπε
καλα οτι να ναι διαβαζουμε σημερα,ο ενας  λέει δεν τους πιασαν με οπλα που εχουν 62 τρομοκρατικες οργανωσεις ο άλλος βγαζει τον χοχο βιομηχανο,ξεχασε να μας πει και για τα τιμια πετσινα του γαβρου,του  Σημιτη και των Γερμανων

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ότι κάνει το ΚΚΕ χρόνια τώρα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Έχει πάει κανείς να σπάσει γραφεία του ΚΚΕ εν λειτουργία ή συγκέντρωση του? Σοβαρολογούμε τώρα?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν υπαρχει ιδεολογια,αυτα ειναι παραμυθια για να αποενοχοποιειται ο λαός, μονο μασα,ψηφισαν τον ολετηρα γιατι τα λεγε ωραια και μετα ταππερμαν και τζεφρι που δεν μπορουσαν καν  να μιλησουν και μετα τους προδοτες που τους ειχαν μια ζωη στο 3%,ψηφισαν αυτους που λεγαν ξεκαθαρα οτι θα πουλησουμε τη χωρα,προπαγανδα χωρις παροχες δε λεέι κατι,τις παροχες τις καλυπταν οι γερμανογάλλοι

Ναι φίλε μου. Δεν υπάρχει ιδεολογική ηγεμονία.

aggrmapimage.php

Στατιστικά από 750K τεστ του:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ρε τυπε δε διαφωνω,σου εξηγω που οφειλεται

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Αυτό του λεω και εγώ, κ μας συγκρίνει τους Αγανακτισμένους που το μείγμα  ήταν 20% από φοιτητές, ανέργους, συνταξιούχους, ψεκασμένους κ το υπόλοιπο από περαστικούς που πηγαίνανε για να έχουν να το διηγούνται.

Για να καταλάβεις από που κατευθύνονταν οι αγανακτισμένοι.

Στην λεγόμενη λαϊκή συνέλευση της κάτω πλατείας - εκεί όπου εκδίδονταν τα δήθεν λαϊκά ψηφίσματα που έβλεπες πρώτη μούρη στα κανάλια - ένα βράδυ κάποιοι μη υποψιασμένοι τσιμπίσανε στον ευρύτερο χώρο έναν πορτοφολά. Τότε παρενέβη ακαριαία η περιφρούρηση της συνέλευσης και μετά από σύντομες διαπραγματεύσεις αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση της συνέλευσης κατά πλειοψηφία αφού η παράδοση του στου Μπάτσους θεωρήθηκε ρουφιανιλίκι και αντιδραστική πράξη.

ΑΥΤΗ ήταν οι διοργανωτές φίλτατε!!! ΑΥΤΟΙ δίνανε την Γραμμή, και αυτοί ανοίξανε την πόρτα σε βαρουφάκηδες, τσακαλώτους, καζάκιδες κτλ για τα στρογγυλά τραπέζια και τις υπόλοιπες πίπες που κυριάρχησαν στην κάτω πλατεία. Τότε βέβαια το αντισυστημικό αριστερό σύστημα εμφάνιζε όλα τούτα ώς έκφραση του κυρίαρχου λαού ...

Οι αγανακτισμένοι καπελώθηκαν από την δεύτερη μέρα των κινητοποιήσεων. Όσοι κατέβαιναν ΝΟΜΙΖΑΝ ότι είναι ακομμάτιστοι, στην πραγματικότητα εξυπηρετούσαν την Ατζέντα του κάθε μεγαλομανούς ψυχοπαθή (Καζάκης, Βαρουφάκης) ή των διαφόρων επιτήδειων ...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Έχει πάει κανείς να σπάσει γραφεία του ΚΚΕ εν λειτουργία ή συγκέντρωση του? Σοβαρολογούμε τώρα?

Δεν έχεις μεγάλη εμπειρία από συγκεντρώσεις νομίζω. Και δεν το λέω υποτιμητικά - δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις.

Ψάξε στο ιντερνετ δύο λεξεις ΚΝΑΤ & ΕΣΑΚ και διάβασε για την δράση της "περιφρούρησης" του ΚΚΕ και του πού και πώς έδρασε διαχρονικά ... ΧΩΡΙΣ να μαχαιρώνει ...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Στους αγανακτισμενους συμμετειχε μαζικα κοσμος εργαζομενος, απο τη δουλεια μου πηγαιναν πολλοι. Και οχι μονο μια ημερα.  Πηγαιναν γιατι ηθελαν να πουν Φτανει πια, θελουμε τη παλια ζωη μας πισω. Εγω δε συμφωνουσα σ αυτο γι αυτο και δε πηγα ποτε επειδη πιστευω οτι ολο αυτο που συνεβη στη χωρα ηταν φυσικη εξελιξη προδεδιαγραμμενη λογω λαθων ετων. Σε εθνικα συλλαλητηρια εχω συμμετασχει. Συζηταγα με μια δημοσια υπαλληλο μεσοκοπη και βαλε. Και ελεγε με παθος οτι θα επρεπε να σταματησουν οι παρελασεις, αχρειαστα εξοδα, στρατος, αστυνομια να απασχολειται και να πληρωνεται, δε χρειαζεται ολο αυτο. Να κοπουν αυτα να εξοικονομηθουν ποροι. Τη βρηκε τη λυση. Ηταν η εποχη που ο καθενας ελεγε τι επρεπε να γινει προστατευοντας τη συντεχνια του. Εκεινη λοιπον βρηκε τη λυση, κατι που εξυψωνει το εθνικο αισθημα και δινει χαρα στον κοσμο, για εκεινη δεν ηταν παρα περιττο εξοδο, ας το σταματησουμε να γλιτωσουμε καμια δεκαρα, ο μισθος της ειναι που πρεπει να διατηρηθει στο ακεραιο.

Στις μαζικές δράσεις τον ρυθμό και την μορφή δεν την δίνει η άμορφη μάζα της πλειοψηφίας, αλλά οι οργανωμένες μειοψηφίες των αυτόκλητων και λαθρεπιβατών μπροστάρηδων που καπελώνουν και καθοδηγούν.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν έχεις μεγάλη εμπειρία από συγκεντρώσεις νομίζω. Και δεν το λέω υποτιμητικά - δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις.

Ψάξε στο ιντερνετ δύο λεξεις ΚΝΑΤ & ΕΣΑΚ και διάβασε για την δράση της "περιφρούρησης" του ΚΚΕ και του πού και πώς έδρασε διαχρονικά ... ΧΩΡΙΣ να μαχαιρώνει ...

Απάντηση δεν παίρνω μια φορά και δεν περίμενα εδώ που τα  λέμε κιόλας.

Έφαγε μερικές ο Μπουτάρης και μαζέψανε πόσα άτομα στο άψε σβήσε, έχουν μαζέψει μισό Κνίτη ακόμη και αν τον ήξερε η μισή Ελλάδα όπως πχ τον Πουλικογιάννη? Φυσικά όχι. Οτι παίζουν double standards είναι πασιφανές δεν χρειάζεται να το γράψω εγώ.
Οπότε καλή η θεωρία και οι αναμνήσεις αλλά έξω από τον πραγματικό χορό πολλά τραγούδια λες.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Τί είναι αυτά που λες άνθρωπε μου ;
Ο έλληνας να πάει φαντάρος ;
Δεν υπάρχουν αυτά. Τρίμηνη θητεία κι αυτη στην Αθήνα ή την Πελοπόννησο.
"Να προσλάβουν επαγγελματίες" , η μόνιμη επωδός.
Το λογαριασμό ποιός θα τον πληρώσει για τους επαγγελματίες δεν ξέρω...
Είμαστε πατριώτες των συλλαλητηρίων , των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης, των επιθέσεων σε "προδότες πολιτικούς" . Μέχρι εκεί.
Στο στρατό λούφα και βύσμα. Κι αν συμβεί κάτι , θα τα φορτώσουμε στους πολιτικούς και στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ
Δεν έχεις και άδικο , άκουσα σήμερα στην τηλεόραση έλεγε ο Βερύκιος οτι στο Ισραήλ δεν κυκλοφορεί ούτε ενα γερμανικό αμάξι , εμείς όμως τρεχουμε να γεμίσουμε τα σκοπιανικα καζίνο που έχω την εντύπωση οτι το 95% των παικτών είναι έλληνες.

Υγ. Ο Βερύκιος είπε μονο για τα αμάξια στο Ισραήλ το υπολοιπο είναι δική μου διαπίστωση :P

poutsapali

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Δεν έχεις καταλάβει οτι οι σοβαροί και οι άνθρωποι που έχουν ώριμη σκέψη και κρίση, όταν οι άλλοι σουλατσάρουν στα πεζοδρόμια, είναι υποχρεωμένοι για τον εαυτό τους, τις οικογένειές τους ακόμα και τα παράσιτα της Ελληνικής κοινωνίας που κάνουν "επανάσταση", να εργάζονται και να παράγουν χρήμα.

Όπως εσύ ας πούμε;

Τί επαγγέλεσαι;

Επίσημος κλακαδόρος της ΝΔ στο bourdela.com;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Απάντηση δεν παίρνω μια φορά και δεν περίμενα εδώ που τα  λέμε κιόλας.

Έφαγε μερικές ο Μπουτάρης και μαζέψανε πόσα άτομα στο άψε σβήσε, έχουν μαζέψει μισό Κνίτη ακόμη και αν τον ήξερε η μισή Ελλάδα όπως πχ τον Πουλικογιάννη? Φυσικά όχι. Οτι παίζουν double standards είναι πασιφανές δεν χρειάζεται να το γράψω εγώ.
Οπότε καλή η θεωρία και οι αναμνήσεις αλλά έξω από τον πραγματικό χορό πολλά τραγούδια λες.

Σου απάντησα. Όταν σου επιτίθενται αμύνεσαι απωθώντας και χωρίς να ασκείς μη απαραίτητη βία.

Κανείς δεν κατηγόρησε την χρυσή αυγή για την περιφρούρηση των γραφείων της ή των συγκεντρώσεων της. Για τις πρακτικές υποκόσμου, τα μαχαιρώματα, τα ντού με τις μηχανές και τα τάγματα εφόδου στους λαθρομετανάστες κτλ τους κατηγορούν.

Τόσο ο Μπουτάρης όσο και ο Χατζηδάκης παλιότερα καλά πάθανε και τις φάγανε κατά την γνώμη μου, αφού επέλεξαν να βρεθούν επιδεικτικά σε χώρο που όφειλαν να γνωρίζουν ότι η παρουσία τους θα ερμηνευόταν ως πρόκληση - είναι σαν να κυκλοφορείς με κόκκινο βρακί μπροστά σε ταύρο και να απαιτείς να μην σου επιτεθεί. 

Στο ότι οι αριστεροί τραμπούκοι απολαμβάνουν ασυλίας διαχρονικά και ότι οι εθνικιστές τραμπούκοι βρίσκονται υπό συνεχή διωγμό συμφωνώ. Αλλά αυτό είναι μια παράμετρος που θα έπρεπε να συμπεριλάβουν στην δράση τους και να περιορίσουν του κινδύνους στου όποιους εκτίθενται αφού ξέρουν ότι είναι στοχοποιημένοι.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Στο ότι οι αριστεροί τραμπούκοι απολαμβάνουν ασυλίας διαχρονικά και ότι οι εθνικιστές τραμπούκοι βρίσκονται υπό συνεχή διωγμό συμφωνώ. Αλλά αυτό είναι μια παράμετρος που θα έπρεπε να συμπεριλάβουν στην δράση τους και να περιορίσουν του κινδύνους στου όποιους εκτίθενται αφού ξέρουν ότι είναι στοχοποιημένοι.

Δεν έχει καν νόημα να μπαίνεις να παίξεις σε στημένο παιχνίδι και εσύ κανεις κριτική ότι κατεβήκανε με 4-4-2 αντί για 3-5-2.

Καταλαβαίνεις ότι στερείται λογικής αυτό που υποστηρίζεις έτσι?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Δεν έχει καν νόημα να μπαίνεις να παίξεις σε στημένο παιχνίδι και εσύ κανεις κριτική ότι κατεβήκανε με 4-4-2 αντί για 3-5-2.

Καταλαβαίνεις ότι στερείται λογικής αυτό που υποστηρίζεις έτσι?

Αν η πολιτική δράση με όρους συνταγματικής νομιμότητας πέφτει βαριά στον μπαμπάκα της ουρανίτσας τότε να καθόταν σπιτάκι με την γυναικούλα του και να μην δυσφήμιζε με τους εγκληματίες τραμπούκους που φιλοξενεί στο μαγαζί του την εθνικιστική ιδεολογία και τα πατριωτικά ιδεώδη για τα επόμενα 50 χρόνια - ταυτίζοντας τα στα μυαλά του μέσου πολίτη με τις τραμπούκικες πρακτικές του υποκόσμου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom