Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στα Σκοπια ξαναβγηκαν οι σημαιες με τον Ηλιο της Βεργινας, ακραιο σημαδι σλαβικου παραλογισμου και επεκτατισμου προς την Ελλαδα που ειχε μεινει στο παρασκηνιο γιατι θεωρουνταν απαραδεκτο ακομα και απο Ευρωπαιους. Και στις κινητοποιησεις πρωτοστατουν ανθρωποι μιλωντας τελεια αγγλικα (ισως απο τη δραστηρια Σλαβομακεδονικη διασπορα Αυστραλιας, Καναδα που ειχε προαναγγειλει παρουσια της στα Σκοπια). Η μεγαλη πλειοψηφια των Σκοπιανων ισως με τη προοδο ενταξης της χωρας σε ΝΑΤΟ και ΕΕ αποδεχτει τη συμφωνια. Αντιθετα στην Ελλαδα βλεπουμε οτι αμα τη εμφανισει στελεχων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ σημειωνονται αυθορμητα επεισοδια σε βαρος τους. Αλλα ισως ειναι προσκαιρο, ο καιρος θα δειξει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Στα Σκοπια ξαναβγηκαν οι σημαιες με τον Ηλιο της Βεργινας, ακραιο σημαδι σλαβικου παραλογισμου και επεκτατισμου προς την Ελλαδα που ειχε μεινει στο παρασκηνιο γιατι θεωρουνταν απαραδεκτο ακομα και απο Ευρωπαιους. Και στις κινητοποιησεις πρωτοστατουν ανθρωποι μιλωντας τελεια αγγλικα (ισως απο τη δραστηρια Σλαβομακεδονικη διασπορα Αυστραλιας, Καναδα που ειχε προαναγγειλει παρουσια της στα Σκοπια). Η μεγαλη πλειοψηφια των Σκοπιανων ισως με τη προοδο ενταξης της χωρας σε ΝΑΤΟ και ΕΕ αποδεχτει τη συμφωνια. Αντιθετα στην Ελλαδα βλεπουμε οτι αμα τη εμφανισει στελεχων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ σημειωνονται αυθορμητα επεισοδια σε βαρος τους. Αλλα ισως ειναι προσκαιρο, ο καιρος θα δειξει.
Κατσε να δοθει καμια αυξησουλα στις συνταξεις ή στους μισθους των δημοσιων υπαλληλων και σου λεω εγω που θα παει η Μακεδονια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ενω εχουν τοσα αλλα σοβαρα πραγματα να κανουν στη ζωη τους,ειδικα ο αλεξ ως πολυασχολος και εξαιρετικα επιτυχημενος δικηγορος
Τι απο ολα αμφισβητεις τύπε, το πολυασχολος, το επιτυχημενος ή το δικηγορος?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μου φανηκε οτι το απαξιωσες το αλεξακι τυπε η κανω λαθος?  :S
Δεν πειραζει τύπε, αυτος αμφισβητει οτι ειμαι επιτυχημενος δικηγορος, ενας αλλος χθες αμφισβητουσε οτι εχω γνωρισει καποιες κοπελες απο εδω μεσα, ο καθενας ό,τι τον ευχαριστει, δεν θα χαλαστουμε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κατσε να δοθει καμια αυξησουλα στις συνταξεις ή στους μισθους των δημοσιων υπαλληλων και σου λεω εγω που θα παει η Μακεδονια.

Απο που φιλε μου θα δοθει η αυξησουλα στις συνταξεις και τους μισθους? Θα βρεξει χρημα απο τον ουρανο μηπως ?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

3500 επιχειρήσεις κινδυνεύουν άμεσα λόγω της συμφωνίας.
Χεστήκανε βέβαια οι Ζαίοι. Δεν είναι κομματικοί τους πελάτες.
Αλλά ψηφίζουνε ακόμη (δυστυχώς για αυτούς).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Απο που φιλε μου θα δοθει η αυξησουλα στις συνταξεις και τους μισθους? Θα βρεξει χρημα απο τον ουρανο μηπως ?
Ναι μωρε, σιγα. Κατι τετοια χαζα ελεγε και ο Σαμαρας το 2014. Του λεγαμε δωσε ρε φιλε ενα 5%, σιγα δηλαδη. Κανε 100 τις δοσεις για την εφορια. Οχι λεει, δεν μπορω. Τι δεν μπορεις? Εκει που χρωσταμε 100, θα χρωσταμε 101. Εκει που ειμαστε ενα μετρο μεσα στον πατο, θα ειμαστε ενα μετρο και πεντε εκατοστα. Ηταν καλυτερα που ηρθαν μετα οι αλλοι και τα διαλυσανε ολα? Και σκαει μυτη μετα ο Τσιπρας, και μια χαρα εκανε 100 τις δοσεις και μια χαρα ψιλοεδωσε κατι στους ΔΥ το 2015-2016. Ή τα ξεχασαμε?

Εν προκειμενω μαλιστα ο τωρινος μια χαρα μπορει να δωσει αυξησουλες πλεον, εχει πλεονασματα. Και αρχισε να το ψιθυριζει κιολας οτι ενα μερος του πλεονασματος μπορει να "αποκαταστησει αδικιες". Θα δεις.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εκλογες για το 2019 οποτε. Μιλανε για τετραπλες εκλογες οτι σχεδιαζει ο Σκουρλετης.  Εθνικες, Ευρωεκλογες, περιφερειακες, δημοτικες.

Πως σου φανηκε η ανοησια του Κικιλια  να αποχωρησει στη Ψωροκωσταινα του Κουλογλου στην εκπομπη του Παπαδακη; Και υποτιθεται ειναι και στελεχος πρωτης γραμμης. Πασχει απο στελεχη η ΝΔ. Τον Κικιλια τον θυμαμαι απο το κλειστο γυμναστηριο στο Λουτρακι απο τον καιρο ακομα που επαιζε στον Πανιωνιο. Σουταρε τριποντα και σε μια φαση μου λεει Δωσε πασα να σουταρω. Και του λεω, Εδω δεν ειναι για προπονηση, εδω ηρθαμε να παιξουμε και μεις. Καλοκαιρι, και το γυμναστηριο καποιες ωρες ηταν ανοικτο για ολους. Νευριασε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εκλογες για το 2019 οποτε. Μιλανε για τετραπλες εκλογες οτι σχεδιαζει ο Σκουρλετης.  Εθνικες, Ευρωεκλογες, περιφερειακες, δημοτικες.

Πως σου φανηκε η ανοησια του Κικιλια  να αποχωρησει στη Ψωροκωσταινα του Κουλογλου στην εκπομπη του Παπαδακη; Και υποτιθεται ειναι και στελεχος πρωτης γραμμης. Πασχει απο στελεχη η ΝΔ. Τον Κικιλια τον θυμαμαι απο το κλειστο γυμναστηριο στο Λουτρακι απο τον καιρο ακομα που επαιζε στον Πανιωνιο. Σουταρε τριποντα και σε μια φαση μου λεει Δωσε πασα να σουταρω. Και του λεω, Εδω δεν ειναι για προπονηση, εδω ηρθαμε να παιξουμε και μεις. Καλοκαιρι, και το γυμναστηριο καποιες ωρες ηταν ανοικτο για ολους. Νευριασε.
Τετραπλές εκλογές τεχνικά ειναι αδυνατον να γινουν. Δεν συζητειται καν.
Ο Κικίλιας ειναι απο τους καλούς κιολας. Γενικα ζουμε την εποχη της μετριοτητας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
3500 επιχειρήσεις κινδυνεύουν άμεσα λόγω της συμφωνίας.
Χεστήκανε βέβαια οι Ζαίοι. Δεν είναι κομματικοί τους πελάτες.
Αλλά ψηφίζουνε ακόμη (δυστυχώς για αυτούς).
Πανω απο τα Τεμπη ο Συριζα θα πρεπει να ειναι πεμπτο κομμα, εαν εχει απομεινει καθολου μυαλο σε αυτον τον λαο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι μωρε, σιγα. Κατι τετοια χαζα ελεγε και ο Σαμαρας το 2014. Του λεγαμε δωσε ρε φιλε ενα 5%, σιγα δηλαδη. Κανε 100 τις δοσεις για την εφορια. Οχι λεει, δεν μπορω. Τι δεν μπορεις? Εκει που χρωσταμε 100, θα χρωσταμε 101. Εκει που ειμαστε ενα μετρο μεσα στον πατο, θα ειμαστε ενα μετρο και πεντε εκατοστα. Ηταν καλυτερα που ηρθαν μετα οι αλλοι και τα διαλυσανε ολα? Και σκαει μυτη μετα ο Τσιπρας, και μια χαρα εκανε 100 τις δοσεις και μια χαρα ψιλοεδωσε κατι στους ΔΥ το 2015-2016. Ή τα ξεχασαμε?

Εν προκειμενω μαλιστα ο τωρινος μια χαρα μπορει να δωσει αυξησουλες πλεον, εχει πλεονασματα. Και αρχισε να το ψιθυριζει κιολας οτι ενα μερος του πλεονασματος μπορει να "αποκαταστησει αδικιες". Θα δεις.

νομιζεις θα τον αφησουν η θα του δωσουν την ελευθερια κινησεων? Καταρχην κατσε να βγει η Ελλαδα απο τις αγορες τον Αυγουστο, να πηγαινει να δανειστει και να "τσουρουφλιζουν' τα επιτοκια και θα σου πω εγω. Οι αγορες ειναι απροσωπες και κοιτανε την τσεπη τους, δεν ειναι Γιουνκερ και Μερκελ να χαιδευουν τον Αλεξακο.
Οχι να δοσει, να κανει οτι σκεφετεται οτι θα δοσει αυξησεις και εκει θα δεις γλεντια.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τετραπλές εκλογές τεχνικά ειναι αδυνατον να γινουν. Δεν συζητειται καν.
Ο Κικίλιας ειναι απο τους καλούς κιολας. Γενικα ζουμε την εποχη της μετριοτητας.
Συμφωνουμε. Γενικα, δε μου αρεσει να κοιταει συνεχεια το κινητο του ο αλλος για να δει τι θα πει και τι θα κανει. Η τωρινη Βουλη με παλαιοτερες ειναι πολυ κατωτερη. Βεβαια, υπαρχει και το αλλο. Που προβαλλει συνεχως ο Τσιπρας και το εχει παντα ψηλα στην επιχειρηματολογια του βρισκοντας ανταποκριση στον κοσμο.Οι παλιοι ηταν διαφθαρμενοι, εμεις ειμαστε καθαροι. Δωστε μας το ελευθερο να κανουμε οτι γουσταρουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
νομιζεις θα τον αφησουν η θα του δωσουν την ελευθερια κινησεων? Καταρχην κατσε να βγει η Ελλαδα απο τις αγορες τον Αυγουστο, να πηγαινει να δανειστει και να "τσουρουφλιζουν' τα επιτοκια και θα σου πω εγω. Οι αγορες ειναι απροσωπες και κοιτανε την τσεπη τους, δεν ειναι Γιουνκερ και Μερκελ να χαιδευουν τον Αλεξακο.
Οχι να δοσει, να κανει οτι σκεφετεται οτι θα δοσει αυξησεις και εκει θα δεις γλεντια.
Πας ενα στοιχημα οτι μεχρι τις εκλογες θα εχει δωσει τουλαχιστον 5% αυξηση στους ΔΥ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Συμφωνουμε. Γενικα, δε μου αρεσει να κοιταει συνεχεια το κινητο του ο αλλος για να δει τι θα πει και τι θα κανει. Η τωρινη Βουλη με παλαιοτερες ειναι πολυ κατωτερη. Βεβαια, υπαρχει και το αλλο. Που προβαλλει συνεχως ο Τσιπρας και το εχει παντα ψηλα στην επιχειρηματολογια του βρισκοντας ανταποκριση στον κοσμο.Οι παλιοι ηταν διαφθαρμενοι, εμεις ειμαστε καθαροι. Δωστε μας το ελευθερο να κανουμε οτι γουσταρουμε.
Ξερεις ομως, αυτο ηταν και ειναι παντα το βασικο επιχειρημα του φασισμου. Εμεις εχουμε καθαρα χερια, οι κοινοβουλευτικοι ειναι βρωμικοι, εμεις θα καθαρισουμε τα παντα. Και με το επιχειρημα αυτο διαλυουν τα παντα. Οπου ακουω τετοια επιχειρηματα, του στυλ εγω ειμαι καθαρος και ο αλλος ειναι βρωμικος, φευγω μακρια. Τι βρωμικος και καθαρος ρε φιλε. Την κορη μου θα σου δωσω? Πες μου τι θα κανεις γι αυτο το γαμοκράτος και τον κοσμο. Και στο κατω κατω αν περισσεψει και κατι κλεψε το. Αλλά κανε ΚΑΤΙ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν χρειάζονται αύξηση οι Δ/Υ για να ψηφίσουν Τσίπρα.
Αυτα τα λεγανε οι νεοδημοκρατες παλια. Οι δικοι μας δεν εχουν αναγκη, τους εχουμε εξασφαλισμενους. Ας κανουμε κανενα χατιρι σε πασοκους και κομμουνιστες. Οι γνωστες ανοησιες της δεξιας. Ενω οι πασοκοι και οι αριστεροι μια χαρα χαιδευουν τον κοσμο τους, κι ας τον εχουν εξασφαλισμενο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πας ενα στοιχημα οτι μεχρι τις εκλογες θα εχει δωσει τουλαχιστον 5% αυξηση στους ΔΥ?

Α και 5 % κιολας! Ρε τυπε σου εξηγω οτι τα δεδομενα ειναι απαγορευτικα για να δωσει, γιατι πολυ απλα ειναι δεσμευμενος να κρατησει πλεονασματα , τα φορολογικα εσοδα οσο πανε θα μειωνονται και πλεον οι αριθμοι δεν βγαινουν.
Επιπλεον το προγραμμα τελειωνει τον Αυγουστο και μετα χρημα να ρεει απο την Ευρωπη γιοκ. Προληπτικη γραμμη δε θελουν αλλα και να ζητησουν θα δοθει με αυστηροτατους ορους.
Ξαναρωτωα λοιπον : απο που θα βρεθουμ τα χρηματα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Α και 5 % κιολας! Ρε τυπε σου εξηγω οτι τα δεδομενα ειναι απαγορευτικα για να δωσει, γιατι πολυ απλα ειναι δεσμευμενος να κρατησει πλεονασματα , τα φορολογικα εσοδα οσο πανε θα μειωνονται και πλεον οι αριθμοι δεν βγαινουν.
Επιπλεον το προγραμμα τελειωνει τον Αυγουστο και μετα χρημα να ρεει απο την Ευρωπη γιοκ. Προληπτικη γραμμη δε θελουν αλλα και να ζητησουν θα δοθει με αυστηροτατους ορους.
Ξαναρωτωα λοιπον : απο που θα βρεθουμ τα χρηματα?
Οταν δοθουν θα δουμε απο που βρεθηκαν.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αυτα τα λεγανε οι νεοδημοκρατες παλια. Οι δικοι μας δεν εχουν αναγκη, τους εχουμε εξασφαλισμενους. Ας κανουμε κανενα χατιρι σε πασοκους και κομμουνιστες. Οι γνωστες ανοησιες της δεξιας. Ενω οι πασοκοι και οι αριστεροι μια χαρα χαιδευουν τον κοσμο τους, κι ας τον εχουν εξασφαλισμενο.

Τον έχουν εξασφαλισμένο με το μαστίγιο των απολύσεων του Κούλη.

Εξάλλου όλοι του συναφιού τους είναι.

Δεν έχω δει μισό Δ/Υ γνωστό μου στο φβ να γράψει έστω και μια φράση για το ξεπούλημα της συμφωνίας. Οι τύποι ανέκαθεν ζούσαν και ζουν στον μικρόκοσμό τους.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom