Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
"Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Σπύρος Δαννέλης, ο Σπύρος Λυκούδης κι ο Γρηγόρης Ψαριανός φαίνεται να τάσσονται υπερ της συμφωνίας ενώ ο Γιώργος Αμυράς και ο Γιώργος Μαυρωτάς διατηρούν επιφυλάξεις."

Και απο οσο ξερω οι 'επιφυλαξεις' του Μαυρωτα ειναι πολυ εως τελειως ισχνες

Και μη ξεχνας 3-4 υπουργοποιημενους του Καμμενου που ετσι κι αλλιως ως ΑΝΕΛ δε ξαναεκλογονται
Η τους 3ς ανεξαρτητους που προχθες 'απουσιαζαν' στη ψηφοφορια

Παίζει και ο Χάρης Θεοχάρης.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.052
Πόντοι
456
και απο τους ανελ θα ψηφισουν υπερ καποιοι
οι πολιτικοι ογκολιθοι παπαχριστοπουλος και κολλια μαρια τσαρουχα σιγουρα

αυτός ως gay έτσι κι αλλιώς θα πάει στο gay friendly σύριζα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Σπύρος Καρατζαφέρης

Συζητησα προ ολιγου με υψηλοβαθμο στελεχος της ΝΔ του κλιματος Κ Καραμανλη και μου ειπε οτι θα ακολουθησουν πολιτικες εξελιξεις μετα την υπογραφη της συμφωνιας με τα Σκοπια Κατα την γνωμην του Π Καμμενος και Α Σαμαρας τελειωσαν πολιτικα η ΧΑ θα υοοστει μεγαλο πληγμα απο την υποθεση Μπαρμπαρουση το Κινημα Αλλαγης θα εχει μεγαλες απωλειες και θα κλονιστει η καρεκλα του κ Κυριακου Μητσοτακη ο οποιος ομως δεν αλλαζει ελλειψει διαδοχης καταστασης Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φθασει στις εκλογες ως Σοσιαλιστικο κομμα με τις ευλογιες των Ευρωπαιων Σοσιαλιστων εις βαρος της Φωφης Του επεσημανα οτι τον ακουω πολυ φιλοσυριζαιο και μου ειπε οτι απλως ειναι ρεαλιστης Και αμεσως προσεθεσέ; Οπως και να το κανουμε ο Τσιπρας τους την εφερε Οποιος και να ηταν στο τιμονι της ΝΔ δεν θα την πατουσε οπως ο Κυριακος Τον ρωτησα τι λεει ο Καραμνλης και απαντησε οτι κουναει το κεφαλι του Φοβαται προσθεσε απο μονος του οτι η υποθεση Novartis μπορει να κανει μεγαλη ζημια στην παραταξη λιγο πριν τις εκλογες Λετε οι αμερικανοι και οι τοκογλυφοι στο τελος να ξαναβγαλουν τον Τσιπρα με κανα δυο δωρακια που αναμενεται να του κανουν επειδη ειναι το καλο τους το παιδι? Καλημερα σας

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Έφυγες, και πολύ καλά έκανες βεβαίως για να γλιτώσεις, επειδή πριν 30 χρόνια κάποια χαιρόταν, όπως εσύ τώρα, επειδη βγήκε ο Αντρέας.
Ε κάποια στιγμή κάποιοι άλλοι θα φεύγουν, επειδή εσύ χαίρεσαι σήμερα για την συμφωνία. Έτσι πάνε αυτά.

Αμαρτίαι γονέων παιδευούσι τέκνα.

Δε βρισκουμε κοινο σημειο..αστο..ας μιλησουμε για τσιχλεςς καλυτερα..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Σπύρος Καρατζαφέρης

Συζητησα προ ολιγου με υψηλοβαθμο στελεχος της ΝΔ του κλιματος Κ Καραμανλη και μου ειπε οτι θα ακολουθησουν πολιτικες εξελιξεις μετα την υπογραφη της συμφωνιας με τα Σκοπια Κατα την γνωμην του Π Καμμενος και Α Σαμαρας τελειωσαν πολιτικα η ΧΑ θα υοοστει μεγαλο πληγμα απο την υποθεση Μπαρμπαρουση το Κινημα Αλλαγης θα εχει μεγαλες απωλειες και θα κλονιστει η καρεκλα του κ Κυριακου Μητσοτακη ο οποιος ομως δεν αλλαζει ελλειψει διαδοχης καταστασης Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φθασει στις εκλογες ως Σοσιαλιστικο κομμα με τις ευλογιες των Ευρωπαιων Σοσιαλιστων εις βαρος της Φωφης Του επεσημανα οτι τον ακουω πολυ φιλοσυριζαιο και μου ειπε οτι απλως ειναι ρεαλιστης Και αμεσως προσεθεσέ; Οπως και να το κανουμε ο Τσιπρας τους την εφερε Οποιος και να ηταν στο τιμονι της ΝΔ δεν θα την πατουσε οπως ο Κυριακος Τον ρωτησα τι λεει ο Καραμνλης και απαντησε οτι κουναει το κεφαλι του Φοβαται προσθεσε απο μονος του οτι η υποθεση Novartis μπορει να κανει μεγαλη ζημια στην παραταξη λιγο πριν τις εκλογες Λετε οι αμερικανοι και οι τοκογλυφοι στο τελος να ξαναβγαλουν τον Τσιπρα με κανα δυο δωρακια που αναμενεται να του κανουν επειδη ειναι το καλο τους το παιδι? Καλημερα σας

ο ζμπυρος καρατζαφερης μιλαει με τον καραμανλη οσο εγω εχω γκομενα τη σαρλιζ θερον

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο ζμπυρος καρατζαφερης εκανε το δημοσιογραφο πριν κατι χρονια μαζι με τη ρανια καρατζαφερη που βγαζανε τις κασετες με τον μητροπολιτη αττικης παντελεημονα και ενα νεαρο που εβαζε κερια στον κωλο του
μεχρι εκει ηταν η δημοσιογραφικη του ερευνα
στο πολιτικο ρεπορταζ ειναι ανυπαρκτος, το 99% ειναι απο τη στομαχα του

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σπύρος Καρατζαφέρης

Το εχει κλεισει το Spiro Spero  ειδησιογραφικο σαιτ του ο Σπυρος Καρατζαφερης; εχω χρονια να μπω. Εβλεπα λιγο στην αρχη και δε μου αρεσε. Σαν τον αδερφο του πετυχημενος που δε ξερει τι εχει, δεν ειναι. Και την εφημεριδα Αθηναικη θυμαμαι που ειχε ανοιξει τη πηγε φουντο σχεδον αμεσως.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
αξεχαστες μερες ζμπυρος αρχισυντακτης της εφημεριδας του Κοκκαλη να στηριζει Αντρεα, να λεει οτι ο Προεδρος του Αρειου Παγου ειναι φουστης και να καταληγει 'εξοριστος' στη Κυπρο για να γλυτωσει τη φυλακα.

Μεγαλη μορφη της δημοσιογραφιας ο Ζμπυρος

Και ναι το 80% των 'ειδησεων' του τα βγαζε απο τον κωλο του.

Οπως αυτη τη μαγευτικη ειδηση που βρηκε Νεοδημοκρατη να κραζει ολους και να βγαζει 'νικητη' τον Τσιπρα, οταν πλεων ανοιχτα τον φασκελωνει κοσμος στο δρομο.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ο ζμπυρος καρατζαφερης εκανε το δημοσιογραφο πριν κατι χρονια μαζι με τη ρανια καρατζαφερη που βγαζανε τις κασετες με τον μητροπολιτη αττικης παντελεημονα και ενα νεαρο που εβαζε κερια στον κωλο του
μεχρι εκει ηταν η δημοσιογραφικη του ερευνα
στο πολιτικο ρεπορταζ ειναι ανυπαρκτος, το 99% ειναι απο τη στομαχα του
Εδω ομως μια που το ανεφερες, επρεπε να προσθεσεις οτι αφου η Ρανια εκανε τη δουλεια της και τον χωρισε, ηθελε να κρατησει και το κυρια Καρατζαφερη που ειναι πασιγνωστο ενω το δικο της δε το ξερει κανεις. Η Ελληνιδα δηλαδη τα ηθελε ολα δικα της, ως συνηθως.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
%25CE%259D%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%259F-%25CE%2595%25CE%2595%2B-%2BCopy.jpg

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» με την «συμφωνία»: Το «Ουράνιο Τόξο» ζήτησε αναγνώριση «μακεδονικής μειονότητας»!

Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε η κυβέρνηση με την συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και ήδη μέσα σε μία ημέρα από την υπογραφή της στις Πρέσπες το γνωστό «Ουράνιο Τόξο» ζητά αναγνώριση «εθνικής μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα

Το πολιτικό κόμμα με έδρα την Φλώρινα, που εκπροσωπεί μία ομάδα Σλαβόφωνων στη βόρεια Ελλάδα, χαρακτηρίζει μέσω ανακοίνωσης του, ως «ημιτελή» την υπογραφείσα συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ μέχρι την «αναγνώριση της σύγχρονης μακεδονικής εθνικής ταυτότητας» στη χώρα μας.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσέφυγε κατά της Ελλάδος για την «μακεδονική» μειονότητα: «Είμαι εθνικά Μακεδόνας»

Εδώ και πολλά χρόνια πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ ή προερχόμενοι από τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, υποστήριζαν την εκχώρηση του ονόματος και των ιστορικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας και το προσπαθούσαν με κάθε νομικό μέσον από το μακρινό 1997.

Τότε είχε προσφύγει, ο σημερινός βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Κωνσταντίνος Σέλτσας, μαζί με άλλους υποστηρικτές των Σκοπίων της Δυτικής Μακεδονίας, ζητώντας την καταδίκη της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη μη αναγνώριση του σωματείου “Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού” στη Φλώρινα με στόχο την αναγνώριση “μακεδονικής” μειονότητας στην Ελλάδα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Eπειδή σε κόβω για λίγο κεφάλα, για πες μας ρε μεγάλε, αφού αυτοί της νδ "είναι υποκριτές και το παίζουν μακεδονομάχοι" γιατί τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ τελικά ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ τη Μακεδονία;

Δεν την πούλησαν οι "υποκριτές δήθεν Μακεδονομάχοι";
ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ μπαροκ, καταρχας, θα μιλας καλυτερα...δεν ειδα να σε προσεβαλα πουθενα...

δευτερον, εισαι τερμα βλακας και βρισκεσαι σε συγχηση....κι αυτο γιατι τα παραπανω που αναφερεις ειναι δυο διαφορετικα ζητηματα, οπου το ενα δεν αναιρει ή αποκλειει το αλλο, ηλιθιε....

πατα τωρα και το ρουφιανοκουμπο, γαμημενε  :)

Επισκέπτης
Άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» με την «συμφωνία»: Το «Ουράνιο Τόξο» ζήτησε αναγνώριση «μακεδονικής μειονότητας»!

Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε η κυβέρνηση με την συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και ήδη μέσα σε μία ημέρα από την υπογραφή της στις Πρέσπες το γνωστό «Ουράνιο Τόξο» ζητά αναγνώριση «εθνικής μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα

Το πολιτικό κόμμα με έδρα την Φλώρινα, που εκπροσωπεί μία ομάδα Σλαβόφωνων στη βόρεια Ελλάδα, χαρακτηρίζει μέσω ανακοίνωσης του, ως «ημιτελή» την υπογραφείσα συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ μέχρι την «αναγνώριση της σύγχρονης μακεδονικής εθνικής ταυτότητας» στη χώρα μας.

Ξέρω κάτι κουμάσια με αυτά τα χαρακτηριστικά ! Να σας διαβεβαιώσω άπαντες ότι έχουν "άκρες" με το ισραήλ .

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.301
Πόντοι
5.006
Ξέρω κάτι κουμάσια με αυτά τα χαρακτηριστικά ! Να σας διαβεβαιώσω άπαντες ότι έχουν "άκρες" με το ισραήλ .

επιτελους τοσες σελιδες και ελεγα δεν θα εμφανιστεί καπου το ισραηλ και οι εβραιομασωνοι…. :S :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.301
Πόντοι
5.006
Τι μου θύμισες ρε φίλε, φαντάρος σε επαρχιακή πόλη έπινα :  :cheesy:

gala_kakao_rodopi_500ml_p.png

οσοι είχαμε παει φανταροι πιο παλια είχαμε προλαβει την προηγουμενη συσκευασια του ροδοπακι που ειχε μια αγελαδα πανω….μαζι με το κουτακι δινανε δωρο και ένα ρολο κωλοχαρτο για να μην χεστεις επανω σου με το που το επινες.. :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom