alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εισαι σοβαρη τωρα?Για διαβαστε κανα βιβλιο λεω εγω..
αα κ οχι την ιστορια π μας διδαξαν..θα πιαστειτε κωτσοι!
Εισαι σοβαρη τωρα?Για διαβαστε κανα βιβλιο λεω εγω..
αα κ οχι την ιστορια π μας διδαξαν..θα πιαστειτε κωτσοι!
ρε τυπε υπεγραψες για το κωλοbrand name.. οτι ζητησες κ οτι εδωσες θα τηρηθει..
οποτε τι φοβασαι?
αν δε τηρηθει ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο..
Μα σχεδόν πάντα η Ελλάδα ήταν η πιο αδιάλλακτη και παοδείχθηκε ότι η εθνική θέση για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό ήταν μια απάτη της Νέας Δημοκρατίας που δεν πίστευαν για να ξεγελάσουν τη διεθνή κοινότητα ότι διαπραγματεύονται...
Δεν μου απαντησες ομως ρε πατριωταρε, αν ειχες ψηφισει ΝΔ το 2015 και εξακολουθουσε να κυβερναει ο Σαμαρας, σημερα θα υπογραφοταν αυτη η συμφωνια? Ξερεις πολυ καλα οτι δεν θα υπογραφοταν. Αρα η δικη σου ψηφος λειτουργησε προδοτικά. Μια αγκαλια με τον Συριζα ειστε.Τι λες ρε βολεμένο κοπρόσκυλο. Πρώτον, τα μνημόνια ποιος τα έφερε και τα υπέγραφε στην Ελλάδα;; O ΓΑΠ και μετά ο Σαμαράς σου. Δεύτερον, τους λαθρομετανάστες ποιος τους είχε ανοίξει τα σύνορα τόσα χρόνια;; Τρίτον, τα πουσταριά και τις λεσβίες και ο Κούλης τα ψήφισε. Το Τζαμί στην Ελλάδα και ο Κούλης το ψήφισε. Σκάσε και μην μιλάς ξεφτύλα προδότη. Η ΧΑ θα ανέβει όσο δεν φαντάζεσαι. Καλό βράδυ.
Το Μακεδονικό ουσιαστικά έχει λυθεί από το 1913 με τη συνθήκη του Βουκουρεστίου όπου μοιράστηκε στα τρια. Αυτά που ζούμε επί 100 χρόνια είναι μόνο τα εθνικιστικά απόνερα...
Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ Τουρκοκρατούμενη; Οι τούρκοι είχαν έρθει για τσαι και συμπάθεια τότε;Για να τελειωνουμε..ειμαι υπερ της συμφωνιας.. ειμαι υπερ των μνημονιων..πιστευω οτι η ελλαδα δεν ηταν ποτε τουρκοκρατουμενη..τα 400 χρονια σκλαβιας ειναι μυθοπλασια..ειμαι πιο ελληνιδα απο πολλους ελληνες γτ σεβομαι τον εαυτο μου το διπλανο μου και δε βεβηλωνω καταπατω εκμεταλλευομαι τη χωρα μου...
και εφυγα απο την ελλαδα γιατι δεν εβρισκα δουλεια!
Ειμαι συγχρονη μεταναστρια και μονο εγω ξερω καλα στο πετσι μου πως βιωσα τη κριση και πως ειναι στα 24 σου να μεταναστευεις με 200 ευρω στη τσεπη.
Ευχαριστω,,
Όλες σχεδόν τις λύσεις που προτάθηκαν από τους ξένους τις απέρριψε η Ελλάδα και ο Καραμανλής ο μπούλης έστησε αυτή τη μπλόφα με τη σύνθετη ονομασία και την πάτησε. Λοιπόν ας παραδεχθούμε ότι χάσαμε γιατί είμαστε εξωπραγματικοί και μπουνταλάδες και αφήστε τα όλα τα άλλα !Ναι αλλά πάντα οι γυφτοσκοπιανοί διαφωνούσαν με τις προτάσεις της Ελλάδας. Αυτό θα πει διπλωματία, κάνεις μια πρόταση που ξέρεις οτι ο άλλος δεν πρόκειται να τη δεχτεί. Εφόσων έχεις εσύ το πάνω χέρι και ο άλλος καίγεται για λύση. Και άφησέ τον να σκούζει.
Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από το να είσαι πουλημένο τομάρι και να ξεπουλάς τα πάντα για 30 αργύρια.
Για να τελειωνουμε..ειμαι υπερ της συμφωνιας.. ειμαι υπερ των μνημονιων..πιστευω οτι η ελλαδα δεν ηταν ποτε τουρκοκρατουμενη..τα 400 χρονια σκλαβιας ειναι μυθοπλασια..ειμαι πιο ελληνιδα απο πολλους ελληνες γτ σεβομαι τον εαυτο μου το διπλανο μου και δε βεβηλωνω καταπατω εκμεταλλευομαι τη χωρα μου...
Ειμαι συγχρονη μεταναστρια και μονο εγω ξερω καλα στο πετσι μου πως βιωσα τη κριση και πως ειναι στα 24 σου να μεταναστευεις με 200 ευρω στη τσεπη.
Ευχαριστω,,
Ενα δακρυ κυλησε απο το μαγουλο μας.Για να τελειωνουμε..ειμαι υπερ της συμφωνιας.. ειμαι υπερ των μνημονιων..πιστευω οτι η ελλαδα δεν ηταν ποτε τουρκοκρατουμενη..τα 400 χρονια σκλαβιας ειναι μυθοπλασια..ειμαι πιο ελληνιδα απο πολλους ελληνες γτ σεβομαι τον εαυτο μου το διπλανο μου και δε βεβηλωνω καταπατω εκμεταλλευομαι τη χωρα μου...
Ευχαριστω,,
Το κατάλαβα αλλά δεν έγιναν ακριβως με τη θέλησή τους και αφου περνούσαν τόσο όμρφα λένε δεν ρίχνουμε και μια επανάσταση για να έχει και λίγο σασπενςΠολυεθνικο κρατος, οθωμανοι υπηκοοι. Προφανως αυτο εννοει
Πολυεθνικο κρατος, οθωμανοι υπηκοοι. Προφανως αυτο εννοειΗ Ελλάδα δεν ήταν ποτέ Τουρκοκρατούμενη; Οι τούρκοι είχαν έρθει για τσαι και συμπάθεια τότε;
Χάσαμε σε σχέση με τους εξωπραγματικούς στόχους που είχαμε και τώρα απλά κάναμε ένα συμβιβασμό για να μην έρθει και η ολοκληρωτική ήττα και σφαλιάρα.Τελικα χασαμε ή οχι? Αποφασισε
Όλες σχεδόν τις λύσεις που προτάθηκαν από τους ξένους τις απέρριψε η Ελλάδα και ο Καραμανλής ο μπούλης έστησε αυτή τη μπλόφα με τη σύνθετη ονομασία και την πάτησε. Λοιπόν ας παραδεχθούμε ότι χάσαμε γιατί είμαστε εξωπραγματικοί και μπουνταλάδες και αφήστε τα όλα τα άλλα !
Δεν μου απαντησες ομως ρε πατριωταρε, αν ειχες ψηφισει ΝΔ το 2015 και εξακολουθουσε να κυβερναει ο Σαμαρας, σημερα θα υπογραφοταν αυτη η συμφωνια? Ξερεις πολυ καλα οτι δεν θα υπογραφοταν. Αρα η δικη σου ψηφος λειτουργησε προδοτικά. Μια αγκαλια με τον Συριζα ειστε.
Καλο βραδυ.
Τελικα χασαμε ή οχι? ΑποφασισεΌλες σχεδόν τις λύσεις που προτάθηκαν από τους ξένους τις απέρριψε η Ελλάδα και ο Καραμνλής έστησε αυτή τη μπλόφα με τη σύνθετη ονομασία και την πάτησε. Λοιπόν ας παραδεχθούμε ότι χάσαμε γιατί είμαστε εξωπραγματικοί και μπουνταλάδες και αφήστε τα όλα τα άλλα !
θυμασαι κατι στοιχηματα για Κασιδιαρη δημαρχο?Μωρε εγω θα το θυμαμαι, εσυ ομως θα εισαι εδω τοτε ή θα εχεις κανει κλωνο και θα κανεις το κορόιδο?
Μα σχεδόν πάντα η Ελλάδα ήταν η πιο αδιάλλακτη και παοδείχθηκε ότι η εθνική θέση για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό ήταν μια απάτη της Νέας Δημοκρατίας που δεν πίστευαν για να ξεγελάσουν τη διεθνή κοινότητα ότι διαπραγματεύονται...
Α,καλά εσύ είσαι σε άλλο κόσμο τύπε...Πως ακριβώς την πάτησε ο Καραμανλής; Mια χαρά έπιασε η μπλόφα του και έρχονται μετά από 10 χρόνια τα γυφταριά και παρακαλάνε για συμφωνία. Απλά τώρα βρήκανε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και τους τα έδωσαν όλα. Αν υπήρχε κανονική κυβέρνηση θα έπαιρναν ΠΑΛΙ τα @@ τους.
Μωρε εγω θα το θυμαμαι, εσυ ομως θα εισαι εδω τοτε ή θα εχεις κανει κλωνο και θα κανεις το κορόιδο?η ΧΑ θα ανέβει αυτό να θυμάσαι.