Επισκέπτης
Αποφασισα να σε αποκαλω Μαρια. Πειραζει?
Για το Θεό , όχι ! Σιχαίνομαι "Μαρία" !
Αποφασισα να σε αποκαλω Μαρια. Πειραζει?
Διαλεξε ενα ονομα λοιπονΓια το Θεό , όχι ! Σιχαίνομαι "Μαρία" !
Μονο ο νηματοθετης μπορει να φτιαξει ψηφοφορια.αληθεια θα ηθελα να δω ποσοι απο δω ειναι υπερ της συμφωνιας κ ποσοι κατα..
πως μπορουμε να κανουμε ενα πολ?
Διαλεξε ενα ονομα λοιπον
Πολύ φοβασαι και δεν καταλαβαινω γιατι, οποιος θελει ας μου την πειΤο "Μιχαλοτύπισσα" ειναι πολύ ωραίο , αν και παίζεις αυτή τη στιγμή με τα νεύρα των υπολοίπων , φοβάμαι !
Ρε πιρφόρε μολις το ζητησε η πενταγιωτισσα εσπευσες??Ορίστε μπήκε και ψηφοφορία, εκφραστείτε ελεύθερα
Ρε πιρφόρε μολις το ζητησε η πενταγιωτισσα εσπευσες??
ΣωστόςΘέλω να δει ότι είναι μειοψηφία βασικά.
Ρε πιρφόρε μολις το ζητησε η πενταγιωτισσα εσπευσες??
Ορίστε μπήκε και ψηφοφορία, εκφραστείτε ελεύθερα
Θέλω να δει ότι είναι μειοψηφία βασικά.
Βάλε τον Τσίπρα να διαπραγματευτεί την τιμωρία τουλολ θα σε μαλωσω τζουτζουκο μουυυυυυ
λολ θα σε μαλωσω τζουτζουκο μουυυυυυ
Γι αυτό το όνομα χύθηκε πολύ αίμα για να έρθει ένας τσογλαναρας που το μόνο που έκανε ήταν καταλήψεις στο λύκειο και καμια εκδρομή και να πει για ακόμα μια φορά ναι σε όλα.Για τα πρακτικα να πω οτι θα ψηφιζα πολυ καλη αν το ονομα δεν ειχε μεσα τη Μακεδονια αλλα επειδη ειμαι ανθρωπος που βλεπει το δασος κ οχι το δεντρο ψηφιζω καλη.
Ο σαφης διαχωρισμος του πολιτισμου μας και η αναδιαρθρωση του συνταγματος τους ειναι ενα πολυ καλο deal για μια χωρα η οποια εδω και χρονια αποκαλειται Μακεδονια απο ολο το κοσμο!
Και δε με ενοχλει καθολου που ανηκω στη μειοψηφια!
Μαρεσει να ειμαι μοναδικη ;)
Ελα με τις οικειότητες, θα μου γκρινιάζουν τα γκομενέτα, λες και δεν ξέρεις κάνεις :S
btw: Για το καλό σου το κάνω βρε κουτό. Να μην ζεις στην κοσμάρα σου.
το εχω δει βρε..καθε χωρα εχει τους εθνικιστές της..
και η εικονα των δικων μας που πηραν τα βουνα σημερα κανει το γυρο του κοσμου..βουκινο γιναμε..