alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Νεα Δημοκρατια. Λοιπον?Εσυ τι ψηφισες ;
Νεα Δημοκρατια. Λοιπον?Εσυ τι ψηφισες ;
το κομμα που μπηκε για πρωτη φορα στην βουλη το 2012Νεα Δημοκρατια. Λοιπον?
Στον επομενο εμφυλιο?μαγκες οσοι εχετε φιλους που ψηφισαν συριζα στον επομενο εμφυλιο δεν εχετε δικαιολογια, όπως οι γιαγιάδες μας που δεν ηξεραν τι είναι κομμουνισμος.
με τα αποχξ και ακυρο συριζανελ ψηφισε 1 στους 4Ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου. Κανείς δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το 2015.
Χρυση Αυγη λοιπον. Δεν καταλαβαινω γιατι ντρεπεσαι να αναφερεις ακομη και το ονομα του κομματος και το λες περιφραστικα στο τριτο ποστ. Υποθετω οτι συμβαινει επειδη εισαι καπου στα 25.το κομμα που μπηκε για πρωτη φορα στην βουλη το 2012
Και να συμπληρωσω οτι οποιος δεξιος ψηφισε Συριζα επειδη του βαλανε 500 ευρω ΕΝΦΙΑ, ωστε να πανηγυριζουν το 2015 οι νεοκομμουνιστες και να φωναζουν ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ και να τριζουν τα κοκκαλα των σφαγμενων απο τους κομμουνιστες παππουδων του,
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ.
Γιατι θιχτηκες τύπε?Γαμιεται οποιος δεξιος ψηφισε ΕΝΦΙΑ - Σαμαρα
Χρυση Αυγη λοιπον. Δεν καταλαβαινω γιατι ντρεπεσαι να αναφερεις ακομη και το ονομα του κομματος και το λες περιφραστικα στο τριτο ποστ. Υποθετω οτι συμβαινει επειδη εισαι καπου στα 25.
Τελος παντων.
Λοιπον, αντι να επαγγελλεσαι επαναστασεις, καλο θα ηταν να ψηφιζεις κατι που θα αποτρεπει την πρωτια των νεοκομμουνιστων.
Αυτη τη στιγμη αυτο το κατι ειναι η ΝΔ.
Ειλικρινα σου λεω οτι αν στη θεση της ΝΔ ηταν το ΠΑΣΟΚ αυτο που θα διεκδικουσε την πρωτια απο τον Συριζα, θα ψηφιζα ΠΑΣΟΚ.
Το πρωταρχικο ειναι να εκμηδενιστουν εκλογικα οι νεοκομμουνιστες.
με τα αποχξ και ακυρο συριζανελ ψηφισε 1 στους 4
ΚΥΡΙΩΣ γυναικες πολιτικαλ κορεκτ.
ενω εδω στο σαητ ειναι κυριως αντρες οποτε σε αναλογα γκαλοπ θα δεις εδω να παιρνει μεγαλυτερα ποσοστα απο τα πραγματικα η χρυση αυγη ή ο αθεϊσμος.
στο σαητ του κοσμοπολιταν μπορει συριζα να ψηφισαν οι μισες,
στου λιφο που ειναι γκεη φριεντλι εκει συριζα 70%
Η εξιλεωση του ελληνικου λαου θα ειναι να δωσει τρεις συνεχομενες αδιαταρακτες τετραετιες στη ΝΔ.
Η εξιλεωση του ελληνικου λαου θα ειναι να δωσει τρεις συνεχομενες αδιαταρακτες τετραετιες στη ΝΔ.Μην κουράζεσαι τύπε. Πράγματι, μας τους φόρτωσαν στην πλάτη όσοι απείχαν και άλλοι τόσοι gay friendly.
Μόνο που τα λάθη πληρώνονται και η ιστορία γράφει.
Με τις υγείες μας.
:S
Δεν ντρέπομαι άπλα έχουμε χούντα και είμαι σαράντα οι επαναστάσεις ειναι στο αίμα μου είμαι ΣουλιώτηςΧρυση Αυγη λοιπον. Δεν καταλαβαινω γιατι ντρεπεσαι να αναφερεις ακομη και το ονομα του κομματος και το λες περιφραστικα στο τριτο ποστ. Υποθετω οτι συμβαινει επειδη εισαι καπου στα 25.
Τελος παντων.
Λοιπον, αντι να επαγγελλεσαι επαναστασεις, καλο θα ηταν να ψηφιζεις κατι που θα αποτρεπει την πρωτια των νεοκομμουνιστων.
Αυτη τη στιγμη αυτο το κατι ειναι η ΝΔ.
Ειλικρινα σου λεω οτι αν στη θεση της ΝΔ ηταν το ΠΑΣΟΚ αυτο που θα διεκδικουσε την πρωτια απο τον Συριζα, θα ψηφιζα ΠΑΣΟΚ.
Το πρωταρχικο ειναι να εκμηδενιστουν εκλογικα οι νεοκομμουνιστες.
Μητσοτακη και στους δυο γυρουςΠοιον είχες ψηφίσει για Αρχηγό του κόμματος το 2016?
Και γιατι απο τα 18 εως τα 34 δεν ψηφιζες?Δεν ντρέπομαι απλα εχουμε χουντα και ειμαι σαραντα
Τι να ψήφισα ;Και γιατι απο τα 18 εως τα 34 δεν ψηφιζες?
Και τι σχεση εχει τι θα κανουν οι σκοπιανοι με το αν θα κηρυχθει παρανομη η ΧΑ?καλα κανεις και κρυβεσαι καλλιμαχε.
όπως κρυβοταν οι κομμουνιστες.
σε λιγο θα κυρηχτει παρανομο το κομμα και θα είναι υπο διωγμο οι χρυσαυγιτες και επισημα στην "δημοκρατια" μας.
νομιμα και ωραια θα ερχονται σκοπιανοι να μας λενε στα μουτρα ότι είναι μακεδονες και μιλανε μακεδονικα
Φιλε μου ξερεις τι ειναι τεσσερα χρονια μεσα στην κοκκινη φωλιακαλα κανεις και κρυβεσαι καλλιμαχε.
όπως κρυβοταν οι κομμουνιστες.
σε λιγο θα κυρηχτει παρανομο το κομμα και θα είναι υπο διωγμο οι χρυσαυγιτες και επισημα στην "δημοκρατια" μας.
νομιμα και ωραια θα ερχονται σκοπιανοι να μας λενε στα μουτρα ότι είναι μακεδονες και μιλανε μακεδονικα
Εντάξει, μπορεί να του πήραν τα σώβρακα στην διαπραγμάτευση αλλά στο τέλος του έδωσαν γραβάτα!