Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ο Σόρος μιλάει εκ μέρους των Ρότ-σιλντ. Και σου θυμίζω αφήνει πίσω ίδρυμα. Μόνο ο Ούγγρος πρόεδρος βγήκε και τα είπε έξω από τα δόντια....

Ας ψηφισουμε Ουγγρικά και εμεις
Η ΧΑ ειναι τριτο κομμα ας το κανουμε πρώτο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εκλογες ξανα. Μεχρι να βαλει μυαλο ο κοσμος.
Οχι παλι να ξαναζησουμε τη τριπλη του Κωνσταντινου Μητσοτακη, αρκετα. Αφου και οι ιδιοι ειχαν αγανακτησει τοτε και ειπαν ποτε ξανα το ιδιο. Οποιος συγκεντρωνει τετοιο ποσοστο, δωστε του ανθρωπου την εξουσια. Τηρηθηκε μεχρι τωρα. Δε ξερανε οτι θα βρεθουν τοσα χρονια μετα αριστεροι πολιτικοι καιροσκοποι που θα παιζουν με εκλογη Προεδρου Δημοκρατιας και εκλογη Πρωθυπουργου μονο και μονο για το συμφερον τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο Σόρος μιλάει εκ μέρους των Ρότ-σιλντ. Και σου θυμίζω αφήνει πίσω ίδρυμα. Μόνο ο Ούγγρος πρόεδρος βγήκε και τα είπε έξω από τα δόντια....
Ναι βεβαια, εμας για το κακο το ριζικο μας, παντα καποιος αλλος φταιει, οχι οι μαλακιες που κανουμε

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ψηφιστε ΧΑ να κανετε πρωτο κομμα τον Τσιπρα

Ο Κούλης δεν ειναι καλύτερος

http://[URL unfurl="true"]www.topontiki.gr/sites/default/files/article/2016-12/kyriakos_mitsotakis.jpg[/img[/URL]]

Και στο ξαναλεω Αλεξ
Το σημαντικοτερο ειναι να μην γινει η χώρα μας λαθροαποικια
Δεν υπαρχει ανακαμψη απο αυτο

[img]https://afinde-production.s3.amazonaws.com/uploads/1493889091442.jpg

Επισκέπτης
Οποιος ειναι δεξιος ψηφιζει ΝΔ.
Toν κακό σου τον καιρό εσένα και του αλλουνού του @@ρα με τις ψοφοφορίες της ντούντας για το ποιος είναι μίστερ μινάρας...........
Καλά έχουμε τον τζώνυ64 με το ΠΑΣΟΚ από τη μία μεριά, από την άλλη έχουμε εσάς τους 2.........
Που θα κλάσετε πατάτες ρε παλιοκουραδάδες αν γίνει μπαμ............
Εμένα στην ντούντα μου ρε κουράδες, δεν έχω τίποτα να χάσω, τα είχα γράψει και παλιότερα εδώ μέσα, εσείς οι παλληκαράδες το έχετε σκεφτεί καν;
Καλά σας ψέλνει κατά καιρούς ο Αχιλλέας και ώρες-ώρες είχε και ο βάγκον δίκιο σε κάποια πράγματα...
Αλλά σας έμεινε καθόλου μυαλό να σκεφθείτε;
Δεν νομίζω!!!
Φτιάξε κανένα κλωνάρι γιατί ήδη ξεπέρασες τα 100Κ ποστς...........
Ο άλλος ο αρχιμαλάκας που μας το παίζει γαμιάς κάθεται και σπαμμάρει στου πίκερ, βέβαια έχει ~17Κ σχόλια, αλλά βλέπουμε πόσες κριτικές έχετε εσύ και δαύτος.......
Το ότι είμαι αντικουμμουνιστής δεν σημαίνει ότι μπορώ να διαβάζω τις όποιες μαλακίες.........
Και συνάμα είμαι και Χίτης (τα έγραψα αν δεν τα έχουν σβήσει - κάνε μπακ το προφίλ μου να δεις 2 ποστς πριν)...........
Όχι αυτοδυναμίες, όχι ένα κόμμα εξουσία, να πάνε να γαμηθούνε όλοι να κάτσουν και να τα βρούνε........
Οι αυτοδυναμίες μας γαμήσανε τόσα και τόσα χρόνια..........
Να μπουν 2 και 3 κόμματα για Κυβέρνηση.........
Κι ας είναι όποια γουστάρουν............
Π-Ο-Λ-Υ-Φ-Ω-Ν-Ι-Α  ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................
Το ότι είμαστε σε ένα χαλαρό φόρουμ δεν σημαίνει ότι δεν κρίνεται ένα κόμμα από αυτούς που το υποστηρίζουν (εσύ κι ο Αρχιμήδης).......
Κάτι μυαλά σαν τα δικά σου έφεραν το ΠΑΣΟΚ αυτοδυναμία κάποτε και τώρα εσυ θες να ξαναβγεί η ΝΔ;
Το ποιόν των ψηφοφόρων του κάθε κόμματος φαίνεται κι από τούτο φόρουμ.
Τράβα να βατέψεις μερικές γκόμενες (πάρε και τον άλλον) κι όταν ξελαμπικάρετε θα ξανασυζητήσω πολιτικά μαζί σας..........
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Toν κακό σου τον καιρό εσένα και του αλλουνού του @@ρα με τις ψοφοφορίες της ντούντας για το ποιος είναι μίστερ μινάρας...........
Καλά έχουμε τον τζώνυ64 με το ΠΑΣΟΚ από τη μία μεριά, από την άλλη έχουμε εσάς τους 2.........
Που θα κλάσετε πατάτες ρε παλιοκουραδάδες αν γίνει μπαμ............
Εμένα στην ντούντα μου ρε κουράδες, δεν έχω τίποτα να χάσω, τα είχα γράψει και παλιότερα εδώ μέσα, εσείς οι παλληκαράδες το έχετε σκεφτεί καν;
Καλά σας ψέλνει κατά καιρούς ο Αχιλλέας και ώρες-ώρες είχε και ο βάγκον δίκιο σε κάποια πράγματα...
Αλλά σας έμεινε καθόλου μυαλό να σκεφθείτε;
Δεν νομίζω!!!
Φτιάξε κανένα κλωνάρι γιατί ήδη ξεπέρασες τα 100Κ ποστς...........
Ο άλλος ο αρχιμαλάκας που μας το παίζει γαμιάς κάθεται και σπαμμάρει στου πίκερ, βέβαια έχει ~17Κ σχόλια, αλλά βλέπουμε πόσες κριτικές έχετε εσύ και δαύτος.......
Το ότι είμαι αντικουμμουνιστής δεν σημαίνει ότι μπορώ να διαβάζω τις όποιες μαλακίες.........
Και συνάμα είμαι και Χίτης (τα έγραψα αν δεν τα έχουν σβήσει - κάνε μπακ το προφίλ μου να δεις 2 ποστς πριν)...........
Όχι αυτοδυναμίες, όχι ένα κόμμα εξουσία, να πάνε να γαμηθούνε όλοι να κάτσουν και να τα βρούνε........
Οι αυτοδυναμίες μας γαμήσανε τόσα και τόσα χρόνια..........
Να μπουν 2 και 3 κόμματα για Κυβέρνηση.........
Κι ας είναι όποια γουστάρουν............
Π-Ο-Λ-Υ-Φ-Ω-Ν-Ι-Α  ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................
Το ότι είμαστε σε ένα χαλαρό φόρουμ δεν σημαίνει ότι δεν κρίνεται ένα κόμμα από αυτούς που το υποστηρίζουν (εσύ κι ο Αρχιμήδης).......
Κάτι μυαλά σαν τα δικά σου έφεραν το ΠΑΣΟΚ αυτοδυναμία κάποτε και τώρα εσυ θες να ξαναβγεί η ΝΔ;
Το ποιόν των ψηφοφόρων του κάθε κόμματος φαίνεται κι από τούτο φόρουμ.
Τράβα να βατέψεις μερικές γκόμενες (πάρε και τον άλλον) κι όταν ξελαμπικάρετε θα ξανασυζητήσω πολιτικά μαζί σας..........
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.........
Τύπε εχεις κανενα σιγουρο για το μουντιαλ? Ασε τα πολιτικα για κανεναν αλλον. Μην ανακατωνεσαι.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ο πατερας σου μιλησε σαν λογικος δεξιος. Ολα τα υπολοιπα ειναι αρλούμπες. Νεα κομματα, χρυσες αυγες και ασημενια απογευματα. Αρκετα.

Ακριβώς το αντίθετο.

Όσο μεγαλύτερο είναι συνολικά το ποσοστό των κομμάτων που δεν θα πιάσουν το 3% και επομένως δεν θα μπουν στην Βουλή τόσο κατεβαίνει ο πήχης για την αυτοδυναμία.

Επομένως τους ενθαρρύνεις με κάθε τρόπο να ψηφίσουν Φαήλο, Βελόπουλο, Κυνηγούς, Λεβέντη και φυσικά Πανάρα που θα μείνει έξω από την Βουλή. Μωρέ και ο Καρατζαφέρης να κατέβει μόνος του.

Το ίδιο ισχύει για Ζωή, Παναγιώτη (Λαφαζάνη), Χιροχίτο (εεεεε, Καζάκη ήθελα να πω), Οικολόγους και λοιπές δυνάμεις της ευρύτερης Αριστεράς.

Δεν βλέπεις πως εγώ το φέρνω λάου - λάου στον σύντροφο μου για να ψηφίσουμε τον τιτανοτεράστιο Γιάνη;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ακριβώς το αντίθετο.

Όσο μεγαλύτερο είναι συνολικά το ποσοστό των κομμάτων που δεν θα πιάσουν το 3% και επομένως δεν θα μπουν στην Βουλή τόσο κατεβαίνει ο πήχης για την αυτοδυναμία.

Επομένως τους ενθαρρύνεις με κάθε τρόπο να ψηφίσουν Φαήλο, Βελόπουλο, Κυνηγούς, Λεβέντη και φυσικά Πανάρα που θα μείνει έξω από την Βουλή. Μωρέ και ο Καρατζαφέρης να κατέβει μόνος του.

Το ίδιο ισχύει για Ζωή, Παναγιώτη (Λαφαζάνη), Χιροχίτο (εεεεε, Καζάκη ήθελα να πω), Οικολόγους και λοιπές δυνάμεις της ευρύτερης Αριστεράς.

Δεν βλέπεις πως εγώ το φέρνω λάου - λάου στον σύντροφο μου για να ψηφίσουμε τον τιτανοτεράστιο Γιάνη;
Και τι να κανουμε τωρα ρε τύπε, να ελπισουμε να παρουνε δεκα κομματα 2,9% ωστε η ΝΔ να παρει 180 εδρες με 30%?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Οτι τα περισσοτερα απο τα κομματιδια ειναι δεξιας προελευσης και τελικα θα ξαναβγει πρωτος ο ζαβος

Κατι πηγε να κανει για την συνενωση ο Μπαλτακος, αλλα η ΝΔ προτιμησε να πασοκοποιηθει
Ας προσεχαν οι ΝΔκρατες τώρα οι πραγματικοι δεξιοι την εγκαταλειπουν

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οτι τα περισσοτερα απο τα κομματιδια ειναι δεξιας προελευσης και τελικα θα ξαναβγει πρωτος ο ζαβος

Πρώτος αποκλείεται να βγει.

Να παρακαλάς μόνο να μην μπει στη Βουλή η μουρλέγκω και όλα θα βρεθούν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κατι πηγε να κανει για την συνενωση ο Μπαλτακος, αλλα η ΝΔ προτιμησε να πασοκοποιηθει
Ας προσεχαν οι ΝΔκρατες τώρα οι πραγματικοι δεξιοι την εγκαταλειπουν
Αντε παλι η παπαρια με τους "πραγματικους δεξιους".

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
«Δεν πρέπει να διχάσουμε τους Ελληνες. Είμαστε όλοι ενωμένοι όταν πρέπει», ανέφερε και πρόσθεσε πως οι Μακεδόνες βουλευτές θα πρέπει να μελετήσουν πολύ τι θα υπογράψουν καθώς, όπως είπε, «μέσα σε αυτή τη συμφωνία υπάρχουν πράγματα που αύριο μεθαύριο θα στερούν από τα παιδιά μας την ελευθερία κινήσεων».

Αφού, όπως λέει ο Τσίπρας, με το "Βόρεια Μακεδονία" είμαστε καλύτερα μιας και πριν όλοι τους είχαν αναγνωρίσει ως "Μακεδονία" σκέτο, γιατί ξαφνικά άρχισαν να ανησυχούν οι συμπολίτες μας για πράγματα που δεν ανησυχούσαν πριν;

poutsapali

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Αντε παλι η παπαρια με τους "πραγματικους δεξιους".

Δηλαδή οι χρυσαυγίτες του Μιχαλολιάκου με τους φιλελεύθερους του Τζίμερου και τους χριστιανο-ταλιμπάν του Καρατζαφέρη και του Καμμένου χωράνε όλοι μαζί στη ΝΔ;
Γιατί; Για να μη χάσει την κουτάλα ο Μητσοτάκης το σόι του;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δηλαδή οι χρυσαυγίτες του Μιχαλολιάκου με τους φιλελεύθερους του Τζίμερου και τους χριστιανο-ταλιμπάν του Καρατζαφέρη και του Καμμένου χωράνε όλοι μαζί στη ΝΔ;
Γιατί; Για να μη χάσει την κουτάλα ο Μητσοτάκης το σόι του;
Ε ναι, γιατι να χωρανε? Καποτε ειχε το ΠΑΣΟΚ καθε καρυδιας καρυδι και τωρα ο Συριζα εχει απο μαοϊστές μεχρι πασοκους, αλλά στη ΝΔ δεν χωρανε ολοι, ειναι στενοι οι καναπεδες. Ρε δεν γαμιομαστε λεω γω.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αυτο που ο ΣΥΡΙΖΑ βαζει υπο τη σκεπη  του καθε αποβρασμα σαν  τον  Καρανικα που μιλαει για εθνικια και βριζει χυδαια συλληβδην τους συμμετεχοντες στα συλλαλητηρια και ειρωνευεται αλλα παραλληλα αλλοι εξω απο τη ΝΔ της κουνανε το δακτυλο και κανονιζουν ποιος μπορει να ειναι σ αυτην και ποιος οχι, κατανταει γελοιο.

poutsapali

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Ε ναι, γιατι να χωρανε? Καποτε ειχε το ΠΑΣΟΚ καθε καρυδιας καρυδι και τωρα ο Συριζα εχει απο μαοϊστές μεχρι πασοκους, αλλά στη ΝΔ δεν χωρανε ολοι, ειναι στενοι οι καναπεδες. Ρε δεν γαμιομαστε λεω γω.

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά υπάρχει και κόσμος που δε ξεχνά και δεν είναι διατεθημένος να πέσει στα σκατά, πόσο μάλλον για ένα κόμμα που τον έχει απογοητεύσει πολλάκις στο παρελθόν.
Τους ΠΑΣΟΚους μη μας τους φέρνεις σα παράδειγμα. Στο 5% έφτασαν. Εκεί θες να πας;
Α, και την "αντι-Τσίπρα καραμέλα" δώστη σε τίποτα πιτσιρίκια να τη φάνε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτο που ο ΣΥΡΙΖΑ βαζει υπο τη σκεπη  του καθε αποβρασμα σαν  τον  Καρανικα που μιλαει για εθνικια και βριζει χυδαια συλληβδην τους συμμετεχοντες στα συλλαλητηρια και ειρωνευεται αλλα παραλληλα αλλοι εξω απο τη ΝΔ της κουνανε το δακτυλο και κανονιζουν ποιος μπορει να ειναι σ αυτην και ποιος οχι, κατανταει γελοιο.
Και να αυτοαποκαλονται αυταρεσκα και "πραγματικοι δεξιοι".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom