Οποιος ειναι δεξιος ψηφιζει ΝΔ.
Toν κακό σου τον καιρό εσένα και του αλλουνού του @@ρα με τις ψοφοφορίες της ντούντας για το ποιος είναι μίστερ μινάρας...........
Καλά έχουμε τον τζώνυ64 με το ΠΑΣΟΚ από τη μία μεριά, από την άλλη έχουμε εσάς τους 2.........
Που θα κλάσετε πατάτες ρε παλιοκουραδάδες αν γίνει μπαμ............
Εμένα στην ντούντα μου ρε κουράδες, δεν έχω τίποτα να χάσω, τα είχα γράψει και παλιότερα εδώ μέσα, εσείς οι παλληκαράδες το έχετε σκεφτεί καν;
Καλά σας ψέλνει κατά καιρούς ο Αχιλλέας και ώρες-ώρες είχε και ο βάγκον δίκιο σε κάποια πράγματα...
Αλλά σας έμεινε καθόλου μυαλό να σκεφθείτε;
Δεν νομίζω!!!
Φτιάξε κανένα κλωνάρι γιατί ήδη ξεπέρασες τα 100Κ ποστς...........
Ο άλλος ο αρχιμαλάκας που μας το παίζει γαμιάς κάθεται και σπαμμάρει στου πίκερ, βέβαια έχει ~17Κ σχόλια, αλλά βλέπουμε πόσες κριτικές έχετε εσύ και δαύτος.......
Το ότι είμαι αντικουμ
μουνιστής δεν σημαίνει ότι μπορώ να διαβάζω τις όποιες μαλακίες.........
Και συνάμα είμαι και Χίτης (τα έγραψα αν δεν τα έχουν σβήσει - κάνε μπακ το προφίλ μου να δεις 2 ποστς πριν)...........
Όχι αυτοδυναμίες, όχι ένα κόμμα εξουσία, να πάνε να γαμηθούνε όλοι να κάτσουν και να τα βρούνε........
Οι αυτοδυναμίες μας γαμήσανε τόσα και τόσα χρόνια..........
Να μπουν 2 και 3 κόμματα για Κυβέρνηση.........
Κι ας είναι όποια γουστάρουν............
Π-Ο-Λ-Υ-Φ-Ω-Ν-Ι-Α ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................
Το ότι είμαστε σε ένα χαλαρό φόρουμ δεν σημαίνει ότι δεν κρίνεται ένα κόμμα από αυτούς που το υποστηρίζουν (εσύ κι ο Αρχιμήδης).......
Κάτι μυαλά σαν τα δικά σου έφεραν το ΠΑΣΟΚ αυτοδυναμία κάποτε και τώρα εσυ θες να ξαναβγεί η ΝΔ;
Το ποιόν των ψηφοφόρων του κάθε κόμματος φαίνεται κι από τούτο φόρουμ.
Τράβα να βατέψεις μερικές γκόμενες (πάρε και τον άλλον) κι όταν ξελαμπικάρετε θα ξανασυζητήσω πολιτικά μαζί σας..........
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.........