Επισκέπτης
Δε μου ακούγεται πολύ διεθνές αυτο
έχουμε παρωπίδες !Οι υπολοιποι απλώς δεν υπάρχουν !
Δε μου ακούγεται πολύ διεθνές αυτο
Ασε, το ειδα σημερα στο πρακτορειο που αναρτα τις εφημεριδες και εμεινα ξερος. Νταξ μωρε ενα λαθακι εγινε πώς κανεις ετσιΥπονοωντας?
Αμορφωτα ζωα νομιζαν οτι ειναι ο μεγαλεκος
Και έκατσες και διάβασες εσύ 120 σελίδες και διαπίστωσες ότι έχουμε δικαίωμα για νέο βέτο ?? Και όλα τα ΜΜΕ που είπαν τότε ότι χάσαμε το δικαίωμα βέτο ,το έβγαλαν απ'το μυαλό τους ?? Μάλλον εσένα δεν πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά !
Τυπε η ουρανια εχει οαρει σβαρνα τα μουσεια και εγινε πολιτικος μετα...Ασε, το ειδα σημερα στο πρακτορειο που αναρτα τις εφημεριδες και εμεινα ξερος. Νταξ μωρε ενα λαθακι εγινε πώς κανεις ετσι
με σκατόψυχα φασιστοειδή δεν ανοίγω διάλογο
Ρε νιωσε λιγο, εγω τον ρωταω την γνωμη του επειδη δηλωνει κομμουνιστης. Εκτος αν μου πει οτι ειναι περισσοτερο κομμουνιστης απο το ΚΚΕ.Παιδικές ερωτήσεις κάνεις ?? Γιατί το ΚΚΕ δεν θέλει να μπει αυτή η χώρα στο ΝΑΤΟ για να απορρωφηθεί από τη Ρωσία
Και τι κανεις τοση ωρα?με σκατόψυχα φασιστοειδή δεν ανοίγω διάλογο
Ρε νιωσε λιγο, εγω τον ρωταω την γνωμη του επειδη δηλωνει κομμουνιστης. Εκτος αν μου πει οτι ειναι περισσοτερο κομμουνιστης απο το ΚΚΕ.
Τύπε μια φορα ειχα κολλησει με το αυτοκινητο στην κινηση στις 8 το πρωι και επεσα στο ραδιοφωνο πανω στην εκπομπη του, ενα τεταρτο αντεξα να τον ακουωΤο ειπε και ο Άρης Πορτοσαλτε?
Αγαπη μου ρε παρακαλω κανε την χαρη στον εαυτο σου και πηγαινε να κανεις κατι αλλο
Μα δεν ξέρεις ότι το ΚΚΕ είναι η μήτρα όλων των ρωσόδουλων κομμάτων στην Ελλάδα ??
Αγαπη μου σε παρακαλω κανε την χαρη στον εαυτο σου και πηγαινε να κανεις κατι αλλοΟ Μπάμπης έχει πιο ωραία φωνή !
Τύπε γιατι το ΚΚΕ καταδικασε τη συμφωνια? Γιατι διαφωνεις με το ΚΚΕ? Δεν εισαι κομμουνιστης τελικα?
Μα δεν ξέρεις ότι το ΚΚΕ είναι η μήτρα όλων των ρωσόδουλων κομμάτων στην Ελλάδα ??
Ρε δεν με νοιαζει. Να μου πει αυτος θελω για το ΚΚΕ.Μα δεν ξέρεις ότι το ΚΚΕ είναι η μήτρα όλων των ρωσόδουλων κομμάτων στην Ελλάδα ??
Εξαρταται τι οριζουμε ως "φιλελευθερος".Αναρωτιέμαι αν ο Runar θεωρείται από τους υπόλοιπους συνομιλίτες ως "φιλελεύθερος"!
Συμπεριλαμβανεται και ο Συριζα στα μαρξιστικα/λενινιστικα κομματα?1ον δεν είναι κομμουνιστές μόνοι όσοι ψηφίζουν κκε υπάρχουν πολλά κόμματα μαρξιστικά/λενιιστικά