Επισκέπτης
Ξεχνάς όμως ότι το ΠΑΣΟΚ, κυβέρνησε από το 1993 έως και το 2004, άρα τι έκ(λ)ανε επί 11 χρόνια?τα παντελονια κατεβαινουν παντα επι δεξιας
Πολύ ωραία σου απάντησε ο s/milfakias.
Ξεχνάς όμως ότι το ΠΑΣΟΚ, κυβέρνησε από το 1993 έως και το 2004, άρα τι έκ(λ)ανε επί 11 χρόνια?τα παντελονια κατεβαινουν παντα επι δεξιας
συγγνώμη αλλά αυτό γιατί το αναφέρεις τώρα ;;;;
Για να μάς πείς ότι κακώς ο Μητσοτάκης δεν διέταξε την ελληνική εισβολή στα Σκόπια από κοινού με την Σερβία , που τότε είχε ήδη 2-3 μέτωπα ανοιχτά ;;
όχι, το γνωρίζω, είναι αλήθεια.ΟΚ, δεν το γνωρίζεις, αλλά πριν γίνεσαι σαρκαστικός, ρίξε μια ματιά πρώτα.
Παππούδες/γιαγιάδες φίλου μου πήγαν φυλακή επειδή δεν ήθελαν να στείλουν τα παιδιά τους σε Ελληνόγλωσσο σχολείο.
είσαι περίπτωση ε ;; Αν δεν τρολάρεις, είσαι Συριζαίος.ρε παλληκαρι εδω ο δρακουμελ ειπε οτι θα ξεχαστει σε 10 χρονια και περασαν 25
αχρηστοι ανικανοι
τι στο διαολο αγοραζουμε τοσα οπλα που δεν προκειται να χρησιμοποιηθουν ποτε
για το ταρατζουμ στις παρελασεις;
εχουμε πλακα
ΟΚ, δεν το γνωρίζεις, αλλά πριν γίνεσαι σαρκαστικός, ρίξε μια ματιά πρώτα.
Παππούδες/γιαγιάδες φίλου μου πήγαν φυλακή επειδή δεν ήθελαν να στείλουν τα παιδιά τους σε Ελληνόγλωσσο σχολείο.
τι στο διαολο αγοραζουμε τοσα οπλα που δεν προκειται να χρησιμοποιηθουν ποτε
για το ταρατζουμ στις παρελασεις;
Tα κονσερβοκούτια, τώρα εσύ το πήγες ακόμη μακρύτερα λες και δεν τα ξέρουμε τα ορφανά του Στάλιν.Το πατριωτικο κκε τι γνωμη ειχε το 1940?
Ωραία, αφού το γνωρίζεις, μήπως είναι και ευγενικό να ζητήσεις συγγνώμη για τον σαρκασμό σου προηγουμένως, που με έκανες να φαίνομαι συνωμοσιολόγος;όχι, το γνωρίζω, είναι αλήθεια.
Μήπως ήθελες να παίζουμε με τους κομιτατζήδες και τους αφελείς ματσεντόνες τη στιγμή που από πάνω μας είχαμε την Βουλγαρία και την Γιουγκοσλαβία να διεκδικούν την Μακεδονία του Αιγιαίου ;; Θα παίζουμε με τους γενίτσαρους και τους κομιτατζήδες !
Και με τους τσάμηδες . Ασε τώρα.
Γιατί αδερφέ; Όλοι άνθρωποι δεν είμαστε σε αυτήν την γη;φυλακή? μαλακια...έπρεπε να είχαν εκτελεστεί ή έστω να τους ξεριζωθούν οι γλώσσες τους.
Γιατί αδερφέ; Όλοι άνθρωποι δεν είμαστε σε αυτήν την γη;
Γιατί κάποιος να υποχρεωθεί για κάτι που δεν θέλει;
Γιατί είσαι ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ μονόφθαλμος, δεν βλέπεις παραπέρα από το ΠΑΣΟΚ.
Στο μόνο που συμφωνούμε (αν σε κατανόησα) είναι ότι πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις τα γαμίδια (τα όπλα). Αλλιώς βάλτα για υπόθετα.
Δεν έκανα τέτοιο επιχείρημα, που το είπα αυτό;
Μα δεν το είπα για αυτό, το είπα για τους Σλαβόφωνους που υποχρεώθηκαν να γίνουν Ελληνόφωνοι στις αρχές του 20ου αιώνα.Εγραψες "Γιατί κάποιος να υποχρεωθεί για κάτι που δεν θέλει;"
Εμεις οι εκατονταδες εκατομμυρια Ευρωπαιοι που δε θελουμε να γινουμε αλαχ ακμπαρ μεχρι το τελος του αιωνα που διανυουμε, γιατι να το υποχρεωθουμε;
Αυτο που λεω εγω ειναι πολυ πιο σοβαρο αλλα δυστυχως το 99% του πληθυσμου δε βλεπει περα απο τη μυτη του.
Τύπε να το κανω υπογραφη αυτο?
Μα δεν το είπα για αυτό, το είπα για τους Σλαβόφωνους που υποχρεώθηκαν να γίνουν Ελληνόφωνοι στις αρχές του 20ου αιώνα.
Τύπε να το κανω υπογραφη αυτο?γιατι υπαρχει κατι καλυτερο περα απο το πασοκ;
Όχι, άρα συμφωνείς μαζί μου πως είναι κακό πράγμα, σωστά;Ε και; Οι ελληνοφωνοι που εκτουρκιστηκαν και εγιναν Γενιτσαροι το ηθελαν;
Ε και? Οι χιλιαδες Ελληνες που εξισλαμιστηκαν και αναγκαστηκαν να τουρκεψουν δεν μετρανε στην εξισωση?Μα δεν το είπα για αυτό, το είπα για τους Σλαβόφωνους που υποχρεώθηκαν να γίνουν Ελληνόφωνοι στις αρχές του 20ου αιώνα.
Το ιδιο ειναι Ελληνας και Τουρκος ποιοτικα? Για πες?Όχι, άρα συμφωνείς μαζί μου πως είναι κακό πράγμα, σωστά;
Δεν είναι σωστό να πούμε πως, όταν το έκαναν οι Οθωμανοί ήταν κακό, ενώ όταν το έκαναν οι Έλληνες ήταν καλό, έτσι δεν είναι;
Δεν πρέπει να έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά, όταν κάτι είναι ανήθικο από τον Α στον Β, είναι το ίδιο ανήθικο από τον Γ στον Δ.
Λέω κάτι λάθος;