Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
image.jpg

Κοπρίτη Νικολιό, πριν ποστάρεις υψιπετείς μεγαλοστομίες για αλλαγή το κόσμου, δεν προσπαθείς πρώτα να αλλάξεις την αναμονή των ηλικιωμένων στο τηλεφωνικό κέντρο που εργάζεσαι και έχει φτάσει στο 90λεπτο;
Καλές οι αριστερόστροφες μαλακίες σου αλλά κάνε και κανένα φράγκο δουλειά.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Γιά όσους άπό σάς δέν βλέπετε τήν σοβαρότητα καί τίς έπιπλοκές τού Σκοπιανού θέματος καί βλέπετε μόνο μισθουλάκια, συνταξούλες καί τέτοια, ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ.

Αν σκεφτόταν έτσι καί ό Γέρος τού Μωριά καί ΟΛΟΙ οί τότε ΗΡΩΕΣ μας, δέν θά είχαμε έλευθερωθεί ποτέ...

Βέβαια πολλοί άπό σάς θά τό προτιμούσατε αύτό...σάς άρέσει τό όθομανικό, εεε;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
Γιατι συνδεεις το οικονομικο; Επειδη το συνδεουν οι αντιδραστικοι; Μα αυτοι ειναι μονιμως στη κλαψα. Ο Γρηγοροπουλος δηλαδη απο τη ζαπλουτη οικογενεια, πατερα και μητερα, ηταν αναρχικος παλιοπαιδο επειδη ηταν φτωχος η επειδη ηταν του  μεροκαματου;

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Συμφωνώ.

Τα μεροκάματα στην Ελλάδα είναι υψηλότατα σε σχέση με γειτονικές ανταγωνιστικές χώρες και ακόμα υψηλότερα συγκρινόμενα με αυτά της κίνας ή της ινδίας.

Οποιοσδήποτε δίκαιος άνθρωπος θα υποστήριζε τα συμφέροντα του χειμαζόμενου κινέζου και ινδού εργάτη ενάντια στον πλουτοκράτη έλληνα συνάδελφο του.

Όμως το κατεστημενο φασισταριό Από Ανταρσύα μέχρι Χρυσή Αυγή - ρατσιστές μέχρι το κόκκαλο - δεν ενδιαφέρεται παρά για την διατήρηση των συντεχνιακών προνομίων της Ελλαδικής Εργατικής Πλουτοκρατίας, ενάντια στα συμφέροντα τόσο των ελλήνων ανέργων όσο και του διεθνούς εργατικού κινήματος.

επίσης είναι και τα χαμηλότερα στην ευρωπαική ένωση που τόσο αγαπάς
δεν νομίζω ο βασικό μισθός του έλληνα να συγκρίνεται με αυτό του ηνωμένου βασιλείου της ολλανδίας της γαλλίας η της ελβετίας
επίσης ο μισθός έχει να κάνει με το κόστος διαβίωσης
στην ελλάδα με τον ισχύοντα βασικό μισθό με το ζόρι καλύπτεις τις βασικές σου ανάγκες σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χώρες όπου με το βασικό μισθό έχεις καλύτερη ποιότητα ζωης

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ο πατριωτισμός των φασιστών έχει τόση σχέση με την πατρίδα, όση σχέση μπορεί να έχουν με τον πατριωτισμό τα άλογα επειδή συμμετέχουν στις παρελάσεις -Μάνος Χατζιδάκι

27459488_1739600859440079_3199919278066454549_n.jpg

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
να ενας καλος λογος για να μη λυθει το Σκοπιανο

σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σκοπιανής ραδιοτηλεόρασης «ΜΡΤ» ο Ερντογάν  δήλωσε πως: «Τούρκοι και "Μακεδόνες" είναι αδέλφια» και πως «Η Τουρκία θα βρίσκεται πάντα πίσω από την "Μακεδονία"».

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Γιατι συνδεεις το οικονομικο; Επειδη το συνδεουν οι αντιδραστικοι; Μα αυτοι ειναι μονιμως στη κλαψα. Ο Γρηγοροπουλος δηλαδη απο τη ζαπλουτη οικογενεια, πατερα και μητερα, ηταν αναρχικος παλιοπαιδο επειδη ηταν φτωχος η επειδη ηταν του  μεροκαματου;

Καλημέρα φίλε μου. Έγώ δέν συνέδεσα κανένα οίκονομικό...

Άλλοι τό κάνανε αύτό, καί γι'αύτό έγραψα, "...γιά όσους άπό σάς..."

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
επίσης είναι και τα χαμηλότερα στην ευρωπαική ένωση που τόσο αγαπάς
δεν νομίζω ο βασικό μισθός του έλληνα να συγκρίνεται με αυτό του ηνωμένου βασιλείου της ολλανδίας της γαλλίας η της ελβετίας
επίσης ο μισθός έχει να κάνει με το κόστος διαβίωσης
στην ελλάδα με τον ισχύοντα βασικό μισθό με το ζόρι καλύπτεις τις βασικές σου ανάγκες σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χώρες όπου με το βασικό μισθό έχεις καλύτερη ποιότητα ζωης

Η χωρα έχει τις δυνατότητες να παράσχει αρκετό πλούτο σε όλους. Το ότι Έλληνες εργαζόμενοι δεν αξιοποιούν αυτές τις δυνατότητες διαχρονικά είναι ζήτημα δικό μας και όχι της ΕΕ ή οποιουδήποτε άλλου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Ειναι ενα ειδος αναπτυξης και αυτο. Καταναλωση. Εσυ η μονη παραγωγη που κανεις ειναι της μαλακιας.  Αντε τωρα τραβα στην τρυπα σου Νονα μου.  :2on1: :2on1: :2on1:

Τύπε, για τη βλακεία σου έχουν δώσει και πτυχίο;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.316
Πόντοι
3.936
Τύπε, για τη βλακεία σου έχουν δώσει και πτυχίο;
Μας εβγαλες εκτος συναγωνισμου. Με το που σε ειδαν το εδωσαν απευθειας σε σενα. Στην τρυπα σου ξανα και γρηγορα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Στα σοβαρά τώρα, δε θα μάθουμε ποτέ πόσοι ήταν, αλλά οι εικόνες μένουν.

27750219_1790710530980188_3728408119748719292_n.jpg

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Καλημέρα φίλε μου. Έγώ δέν συνέδεσα κανένα οίκονομικό...

Άλλοι τό κάνανε αύτό, καί γι'αύτό έγραψα, "...γιά όσους άπό σάς..."
Ναι, γενικοτερα μιλωντας για αυτους που αναφερονται σε εργατικη ταξη, αδικια, φτωχεια κλπ. Διαρκως διαψευδονται, συνεχως γελοιοποιουνται. Παντα με επιχειρηματα. Σαν τους αλλους που επιτεθηκαν σε εναν ευελπι. Τι τους φταιει τωρα ο ευελπις. Τον πιασανε επ αυτοφορω οι αστυνομικοι και βρηκανε στο σακιδιο του αντιεξουσιαστη ενα σφυρι. Κοτζαμ μαντραχαλος δηλαδη κυκλοφοραει στο σακιδιο αντι με καμια μπαλα μπασκετ, με σφυρι! Και τον ειχαν φακελωμενο οτι πριν λιγα χρονια ειχε ξανασυληφθει επειδη εσκισε μια ελληνικη σημαια. Τοπος διαμονης Πευκη. Γνωριζεις απο Πευκη φανταζομαι τι ταξης ανθρωποι κατοικουν. Μηχανικοι, εκπαιδευτικοι, δικηγοροι, δημοσιοι υπαλληλοι. Μεσαιας ταξεως τουλαχιστον. Και επειδη υπαρχει μια διαλυμενη οικογενεια εβγαλε το καμμενο αναρχοσκυλο  που δε θα εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του, ας ειναι καλα οι πλουσιοι γονεις και μπραβο του, να ξημεροβραδιαζεται με τα απαντα της αναρχιας. Αρρωστημενες καταστασεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
Σε μενα σιγουρα δεν το ειπες....καπου αλλου το ειπες και σε ευχαριστω για το δωρακι που μου εστειλες.Θα την προσεχω με πολυ στοργη σαν να ηταν μητερα μου.

Ωραία, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.316
Πόντοι
3.936
Nα πας να γαμηθείς σου είπα ή το άφησα για αργότερα;
Σε μενα σιγουρα δεν το ειπες....καπου αλλου το ειπες και σε ευχαριστω για το δωρακι που μου εστειλες.Θα την προσεχω με πολυ στοργη σαν να ηταν μητερα μου.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
να ενας καλος λογος για να μη λυθει το Σκοπιανο

σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σκοπιανής ραδιοτηλεόρασης «ΜΡΤ» ο Ερντογάν  δήλωσε πως: «Τούρκοι και "Μακεδόνες" είναι αδέλφια» και πως «Η Τουρκία θα βρίσκεται πάντα πίσω από την "Μακεδονία"».
ξεκάθαρα πλέον η Τουρκία κάνει κουμάντο στα Βαλκάνια και η Αμερική δεν μπορει να τη σταματήσει,αυτη ειναι η νέα πικρή πραγματικότητα που πρέπει να προσαρμοστεί η Ελλάδα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.316
Πόντοι
3.936
Ωραία, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.
Και να ηθελα δεν μπορω εισαι μοναχοφαγας και σαρεσει πισωγλεντι πιτσιρικα. Τραβα στο λαγουμι σου και να ποσταρεις μονο εκει που σε παιρνει βλαχαδερο.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Ναι, γενικοτερα μιλωντας για αυτους που αναφερονται σε εργατικη ταξη, αδικια, φτωχεια κλπ. Διαρκως διαψευδονται, συνεχως γελοιοποιουνται. Παντα με επιχειρηματα. Σαν τους αλλους που επιτεθηκαν σε εναν ευελπι. Τι τους φταιει τωρα ο ευελπις. Τον πιασανε επ αυτοφορω οι αστυνομικοι και βρηκανε στο σακιδιο του αντιεξουσιαστη ενα σφυρι. Κοτζαμ μαντραχαλος δηλαδη κυκλοφοραει στο σακιδιο αντι με καμια μπαλα μπασκετ, με σφυρι! Και τον ειχαν φακελωμενο οτι πριν λιγα χρονια ειχε ξανασυληφθει επειδη εσκισε μια ελληνικη σημαια. Τοπος διαμονης Πευκη. Γνωριζεις απο Πευκη φανταζομαι τι ταξης ανθρωποι κατοικουν. Μηχανικοι, εκπαιδευτικοι, δικηγοροι, δημοσιοι υπαλληλοι. Μεσαιας ταξεως τουλαχιστον. Και επειδη υπαρχει μια διαλυμενη οικογενεια εβγαλε το καμμενο αναρχοσκυλο  που δε θα εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του, ας ειναι καλα οι πλουσιοι γονεις και μπραβο του, να ξημεροβραδιαζεται με τα απαντα της αναρχιας. Αρρωστημενες καταστασεις.

Άκριβώς...

Όπως έχω ξαναπεί, στήν Έλλάδα τού 2018 μέ τόσα πού έχουμε πάθει, τόσα πού γίνωνται γύρω μας καί μ'αύτά πού έρχονται, ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θά έπρεπε νά είναι ή άκρα άριστερά...

Vaggos77

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Παμε απ το κακο στο χειροτερο δυστυχως! :embarrased:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ο Τζίμης Πανούσης , προβοκάροντας τον εαυτό του αλλά και πρόσωπα και καταστάσεις της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας, σημείωσε με νόημα: « Είμαι ο πλέον ενθουσιασμένος με την κυβέρνηση της Αριστεράς που ούτε στα πιο τρελά μου αναρχικά όνειρα δεν περίμενα να καταργήσει την ατομική ιδιοκτησία , αφού με τον ΕΝΦΙΑ κατέστησε τους Έλληνες ενοικιαστές στα σπίτια τους. Ο Αλέξης θα κυβερνάει για πάντα , ο Κυριάκος και η Φώφη που ως γόνοι πολιτικών οικογενειών θα ήθελα να κυβερνήσουν , δεν πρόκειται να δουν φως , σε ένα κόσμο όπου ο νέος πλανητάρχης λέγεται «Ντόναλντ» και ο Ελλαδάρχης «Γκούφυ».
Η θεωρία του κομμουνισμού μπορεί να συνοψισθεί σε μια πρόταση: κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας.
Η Λογική υπήρχε πάντα, αλλά όχι πάντα σε λογική μορφή.
Δεν είμαι Μαρξιστής!

Καρλ Μαρξ:Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα.
H LEPIDA HRTHE «Γκούφυ»
Μικροαστική Καταστροφή & Πούστευε και μη Eρεύνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom