jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Άρα λοιπόν δεν έχετε κανένα πρόβλημα να συνεχίσουν να ονομάζονται Μακεδονία και να τους αποκαλεί όλος ο κόσμος έτσι όπως γίνεται τώρα !
εχουμε
Άρα λοιπόν δεν έχετε κανένα πρόβλημα να συνεχίσουν να ονομάζονται Μακεδονία και να τους αποκαλεί όλος ο κόσμος έτσι όπως γίνεται τώρα !
Πότε το ειπε αυτο?
ότι πλαν b ειχαν και οι τουρκοι μεχρι το 1974 που το εφαρμοσαν στην κυπρο.H Eλλάδα από το 1995 υποτίθεται συζητάει για σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία και ο διάλογος ξεκινάει με αυτή τη βάση. Πως τώρα αυτό θα ανατραπεί και θα λέμε άλλα ? Συνεπώς αυτοί που λένε καθόλου "Μακεδονία", χωρίς plan B είναι μη σκεπτόμενοι.
Λες να μην είναι το ερμαφρόδιτο ? Δύσκολο...Δεν έχει νόημα η άποψή μου αφού δεν είμαι εγώ πρωθυπουργός. Αν ήμουν απλά θα μετέτρεπα τη διεθνή τους ονομασία σε Άνω, Βόρεια Μακεδονία ή κάτι τέτοιο και θα απαιτούσα να περιορίσουν την αρχαιολαγνεία σε αγάλματα, σχολεία κλπ. και όποιες ανιστόρητες διεθνείς αναφορές. Επιπλέον θα ζητούσα να υπέγραφαν ότι θα έχει και η Ελλάδα δικαίωμα να εμπορεύεται προιόντα με το όνομα Μακεδονία, διότι αλλιώς προηγείται η κρατική οντότητα σε τέτοιες περιπτώσεις...αυτά και θα τελείωνε εκεί η ιστορία...
Αν ήμουν εγώ Τσίπρας θα άλλαζα μόνο το διεθνές τους όνομα (όχι το συνταγματικό) σε Άνω ή Νέα Μακεδονία ή κάτι τέτοιο και θα έκανα συμφωνία να περιοριστεί εκεί η αρχαιοπληξία και κάποιες ανιστόρητες αναφορές σε σχολεία και διεθνή site τους. Επίσης θα έκανα ειδική συμφωνία για να μπορούμε να εμπορευόμαστε και εμείς προιόντα με τον όρο Μακεδονία, διότι διαφορετικά μπορεί να ισχύσει μόνο η κρατική οντότητα και να πάθουμε και τέτοια ζημιά. Αυτό και θα τελείωνε εκεί...
Και τι κερδίζει δηλαδή η Ελλάδα αν δεν μπουν αυτοί στο ΝΑΤΟ ? Που κάποτε θα μπουν δηλαδή, αν είμαστε εμείς οι αδιάλλακτοι... Γι'αυτό σου λέω, δεν αντέχουν σε καμία λογική αυτά που λέτε...Το ζήτημα είναι χαμένο !
Στην παρακάτω φωτογραφία είναι δεν είναι καμιά 200αριά άτομα.
Και τι κερδίζει δηλαδή η Ελλάδα αν δεν μπουν αυτοί στο ΝΑΤΟ ? Που κάποτε θα μπουν δηλαδή, αν είμαστε εμείς οι αδιάλλακτοι... Γι'αυτό σου λέω, δεν αντέχουν σε καμία λογική αυτά που λέτε...Το ζήτημα είναι χαμένο !
τι χανει η Ελλαδα αν κατσουν ως 'Μακεδονια' χωρις αναγνωριση απο την Ελλαδα? Στα ΗΕ, στην ΕΕ, στο Νατο το κρατιδιο λεγεται FYROM, μεσα δε μπαινουν αν δε δωσει οκ η Ελλαδα. Απομωνομενοι ειναι, η μιση οικονομια τους ειναι οι τυροβρωμικουλες Ελληνες που πανε εκει για καζινο και φτηνα, ε ας κατσουν ετσι.
Θα διαλυθουν απο τους αλβανοφωνους και τους βουλγαρους δεν θα αντεξουν για πολυ ακομα , δεν θα μας χαλασει ως χωρα αυτο το σεναριο
Κοινως εις τα εξ ων συνετεθη
Θα διαλυθουν απο τους αλβανοφωνους και τους βουλγαρους δεν θα αντεξουν για πολυ ακομα , δεν θα μας χαλασει ως χωρα αυτο το σεναριο
καλυτερα λοιπον λιμπεραλ να μπουκαρει ο ελληνικος στρατος, κυρωσεις ξεκυρωσεις, το ξυλο θα το φανε, και η ελληνικη γη θα ελευθερωθεί.
και για την βορειο κυπρο υπαρχουν ένα σωρο ψηφίσματα στον οηε και κλαμα οι τουρκοι, χεστηκαν
Εσύ ρε μαλάκιςμένο ερμαφρόδιτο που έφαγες το μπάν γιατί ξαναγράφεις;Κούνια που σε κούναγε...η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα για άλλο βέτο στο ΝΑΤΟ, λόγω καταδικαστικής απόφασης στη Χάγη. Και αν το κάνει θα έχει σοβαρές κυρώσεις !
Εσύ ρε μαλάκιςμένο ερμαφρόδιτο που έφαγες το μπάν γιατί ξαναγράφεις;
δηλαδή εσυ ποτε εισαι μεσα για πολεμο???Καλά εσύ είσαι για δέσιμο !!
δηλαδή εσυ ποτε εισαι μεσα για πολεμο???
ουτε το 1821 που είχαμε απέναντι μια αυτοκρατορια?
ουτε το 1940 που είχαμε τον αξονα?
ουτε όταν υπηρχε το σιδηρουν παραπέτασμα.
ε τωρα που είναι πιο ξεβράκωτοι από ποτε παλι δεν θες να ελευθερωθουν ελληνικα εδάφη????
πες μας τι φοβάσαι?
παθανε τιποτα οι τουρκοι που εισβαλανε στο βορειο ιρακ χωρις την εγκριση των αμερικανων?
εμας τι θα μας κανουν?
συνελθε λογικε.
Δεν ξερω αν ομως μας χαλαει να εχουμε απο πανω μας μια μεγαλυτερη Αλβανια και μια μεγαλυτερη Βουλγαρια.Θα διαλυθουν απο τους αλβανοφωνους και τους βουλγαρους δεν θα αντεξουν για πολυ ακομα , δεν θα μας χαλασει ως χωρα αυτο το σεναριο
Κούνια που σε κούναγε...η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα για άλλο βέτο στο ΝΑΤΟ, λόγω καταδικαστικής απόφασης στη Χάγη. Και αν το κάνει θα έχει σοβαρές κυρώσεις !
χιλιες φορες καλυτερα,Δεν ξερω αν ομως μας χαλαει να εχουμε απο πανω μας μια μεγαλυτερη Αλβανια και μια μεγαλυτερη Βουλγαρια.