BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
ο πρωτος ανθρωπος στο φεγγαρι ηταν Σκοπιανος και κατι τετοιες μαλακιες...
Αυτό το έχω ακούσει και από Αλβανούς
ο πρωτος ανθρωπος στο φεγγαρι ηταν Σκοπιανος και κατι τετοιες μαλακιες...
Τωρα τα γυριζεις.Η χώρα ΔΕΝ θα ονομάζεται Σλαβομακεδονία αλλά Μακεδονία του Βαρδάρη ακριβώς επειδή υπάρχουν μέσα και οι Αλβανοί. Ο σλαβικός πληθυσμός της χώρας θα ονομάζονται Σλαβομακεδόνες και η γλώσσα τους Σλαβομακεδονική.
Ασε ρε μεγαλε, που βριζεις ολον τον κοσμο ολη μερα και θιχτηκες που σε ειπα ασχετο.Άσχετος είσαι και φαίνεσαι βλάκα.
Σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία ως γεωγραφικό προσδιορισμό και ρητή δήλωση στο σύνταγμά τους ότι είναι Σλάβοι που δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες. Το έθνος και η γλώσσα θα ονομάζονται Σλαβομακεδονικά.
Τωρα τα γυριζεις.
Το αστειο ειναι οτι συζηταμε αν εμεις θα δεχθουμε συνθετη ονομασια, ενω δεν ειναι διολου βεβαιο οτι την δεχονται αυτοι.Δεν παιζει αυτο που λες
Ο Ζαεφ εχει οριακη πλειοψηφια για αλλαγη συνταγματος χρειαζεται και το κομμα Γκρουεφσκι να συμφωνησει (75%) , ειδαλλως δημοψηφισμα
Και καταλαβαινεις τι θα βγαλει
Δεν παιζει αυτο που λες
Ο Ζαεφ εχει οριακη πλειοψηφια για αλλαγη συνταγματος χρειαζεται και το κομμα Γκρουεφσκι να συμφωνησει (75%) , ειδαλλως δημοψηφισμα
Και καταλαβαινεις τι θα βγαλει
Η οποια θα εχει υπηκοους σλαβους και αλβανους. Τι υπηκοοτητα θα εχουν αυτοι?Καθόλου δεν τα γυρίζω. Από την αρχή μιλάω για Μακεδονία του Βαρδάρη.
Ναι γιατι ολος ο κοσμος δεν ασχολειται με τιποτα αλλο αυτη τη στιγμη.Στα αρχίδια μας τότε. Αυτοί θα έχουν το πρόβλημα. Εμείς θα δείξουμε διαλλακτικότητα και όλος ο κόσμος θα είναι μαζί μας!
Το αστειο ειναι οτι συζηταμε αν εμεις θα δεχθουμε συνθετη ονομασια, ενω δεν ειναι διολου βεβαιο οτι την δεχονται αυτοι.
Ναι γιατι ολος ο κοσμος δεν ασχολειται με τιποτα αλλο αυτη τη στιγμη.
Ομολογω δεν εχω αντιληφθει τι πηγε να κανει ο Τσιπρας.Δεν εχεις καταλαβει οτι η συμφωνια ΠΑΠΑΛΑ απο τα αποδυτηρια
Ο τσιπρας αυτοκτονησε πολιτικα με την επιμονη του δινωντας πασα στο αχρηστο κουλη την αυτοδυναμια που μεχρι προτινος δεν τραβαγε
Τωρα θα πουλησει πατριωτιλικι και θα μαντρωσει τους παλαιους δεξιους που φυγανε απο το κομμα
Ομολογω δεν εχω αντιληφθει τι πηγε να κανει ο Τσιπρας.
Γιατι ηξερε τι εκανε με το δημοψηφισμα το 2015 κλεινωντας τις τραπεζες
Η επιστημη σηκωσε ψηλα τα χερια , αλλα του βγηκε τελικα
Αλλα μια του κλεφτη
Δυο του κλεφτη
Εσυ εχεις καποια εξηγηση? Εγω περαν του οτι προσπαθησε ετσι να παγιδεψει τη ΝΔ σε πιο ακραιες αποψεις ωστε να καρπωθει τους κεντρωους, δεν βλεπω κατι.εχεις κατι αποριες μερικες στιγμες
Ή θα εχουμε δυο υπηκοοτητες στο κρατος, σλαβομακεδονικη και αλβανομακεδονικη?