BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι πραγματικός φιλελεύθερος ενώ εσύ είσαι κολλημένος δεξιός. :-*
Είμαι δεξιός φιλελεύθερος.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι πραγματικός φιλελεύθερος ενώ εσύ είσαι κολλημένος δεξιός. :-*
ΞΥΠΝΑ βλάκα τουρκόσπορε. Απόγονος των Μογγόλων είσαι. ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχεις με τους αρχαίους Μακεδόνες.
πικερ αν μας γαμαγανε τις γυναικες οι τουρκοι πιστευω περισσοτερο από κωλο θα ηταν
Ολες οι γενετικες μελετες αποδεικνυουν οτι οι συγχρονοι Ελληνες αποτελουν συνεχεια των αρχαιων με τις φυλετικες προσμιξεις να μην ξεπερνουν το 2% του γονιδιωματος μας. Εχω πολλες παραπομπες για να κλεισω αριστερα στοματα. Η επιστημη ειναι με το μερος μας.
ναι γι αυτό οι ιταλοι λενε ουνα ρατσα ουνα φατσα στους τουρκους όπως λενε στους ελληνες.Δηλαδή οι αρχαίοι Έλληνες έμοιαζαν με γύφτους; Έχεις πάει ποτέ στη Βόρεια Ευρώπη να δεις πώς αντιμετωπίζουν τους Έλληνες; Όχι σαν τους Ιταλούς ή τους Ισπανούς αλλά σαν τους Τούρκους. Σαν μαυριδερούς γύφτους δηλαδή. Γιατί ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ μοιάζουμε και όχι με τους άλλους Νότιους Ευρωπαίους. Ξυπνήστε επιτέλους!
Παλλικαρι μου καλο οι ιδιοι τι λενε οτι ειναι? Μακεδονες η σλαβομακεδονες?
Δηλαδή οι αρχαίοι Έλληνες έμοιαζαν με γύφτους; Έχεις πάει ποτέ στη Βόρεια Ευρώπη να δεις πώς αντιμετωπίζουν τους Έλληνες; Όχι σαν τους Ιταλούς ή τους Ισπανούς αλλά σαν τους Τούρκους. Σαν μαυριδερούς γύφτους δηλαδή. Γιατί ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ μοιάζουμε και όχι με τους άλλους Νότιους Ευρωπαίους. Ξυπνήστε επιτέλους!
γιατι οποιος περναει ΕΞΩ από την μακεδονια μπορει να λεγεται και μακεδονας????Άλλο τι λένε οι ίδιοι. Οι ίδιοι λένε ότι είναι Μακεδόνες (σκέτο). Εμείς πρέπει να τους επιβάλουμε να λέγονται ΣΛΑΒΟ-Μακεδόνες.
εμενα παντως ιταλικα μου μιλουσαν ιταλακια που καναν τουρισμο , για ιταλο με περναγαν πριν ανοιξω το στομα μου.
Τι λες ρε ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ; Έχεις την ηλίθια εντύπωση ότι τα ΜΑΥΡΟΤΣΟΥΚΑΛΑ οι Έλληνες μοιάζουν καθόλου με τους Ιταλούς;
Αυτό δεν ισχύει. Με διάφορες παρέες που έχουμε έρθει σε επαφή με ξένους πάντα μας περνάνε για Ισπανούς.
Χαχαχαχαχα! Ρε θέλετε και τις λέτε αυτές τις μαλακίες;;; Οι Ισπανοί και οι Ιταλοί είναι ΑΣΠΡΟΙ. Καμία σχέση με εμάς!
οι ισπανοι είναι πιο μαυροι από τους ελληνες ειδικα οσοι είναι από περιοχες που ξεμειναν πολλοι αραβες.
γενετικα οι ελληνες βλακα πικερ ακου έναν βιολογο που εχει διαβασει 5 μελετες παραπανω από σενα,
μοιαζουν περισσοτερο
1)με τους ιταλους
2)με τους νοτιους γαλλους
3)με τους ρουμανους
4)με τους ισπανους
5)με τους αλβανους
ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΛΑΒΟΥΣ.
ΜΟΛΙΣ 10% των τουρκων είναι ελληνοσποροι, τουρκόσποροι ελληνες ουτε για δειγμα.
χοντρομαλάκας είσαι αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα