Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Ολες οι γενετικες μελετες αποδεικνυουν οτι οι συγχρονοι Ελληνες αποτελουν συνεχεια των αρχαιων με τις φυλετικες προσμιξεις να μην ξεπερνουν το 2% του γονιδιωματος μας. Εχω πολλες παραπομπες για να κλεισω αριστερα στοματα. Η επιστημη ειναι με το μερος μας.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.113
Πόντοι
41.129
ΞΥΠΝΑ βλάκα τουρκόσπορε. Απόγονος των Μογγόλων είσαι. ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχεις με τους αρχαίους Μακεδόνες.  :uglystupid:

πικερ αν μας γαμαγανε τις γυναικες οι τουρκοι πιστευω περισσοτερο από κωλο θα ηταν  :cheesy:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ολες οι γενετικες μελετες αποδεικνυουν οτι οι συγχρονοι Ελληνες αποτελουν συνεχεια των αρχαιων με τις φυλετικες προσμιξεις να μην ξεπερνουν το 2% του γονιδιωματος μας. Εχω πολλες παραπομπες για να κλεισω αριστερα στοματα. Η επιστημη ειναι με το μερος μας.

Δηλαδή οι αρχαίοι Έλληνες έμοιαζαν με γύφτους; Έχεις πάει ποτέ στη Βόρεια Ευρώπη να δεις πώς αντιμετωπίζουν τους Έλληνες; Όχι σαν τους Ιταλούς ή τους Ισπανούς αλλά σαν τους Τούρκους. Σαν μαυριδερούς γύφτους δηλαδή. Γιατί ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ μοιάζουμε και όχι με τους άλλους Νότιους Ευρωπαίους. Ξυπνήστε επιτέλους!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δηλαδή οι αρχαίοι Έλληνες έμοιαζαν με γύφτους; Έχεις πάει ποτέ στη Βόρεια Ευρώπη να δεις πώς αντιμετωπίζουν τους Έλληνες; Όχι σαν τους Ιταλούς ή τους Ισπανούς αλλά σαν τους Τούρκους. Σαν μαυριδερούς γύφτους δηλαδή. Γιατί ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ μοιάζουμε και όχι με τους άλλους Νότιους Ευρωπαίους. Ξυπνήστε επιτέλους!
ναι γι αυτό οι ιταλοι λενε ουνα ρατσα ουνα φατσα στους τουρκους όπως λενε στους ελληνες.
μπουφιδη.
1 στους 3 ιταλους της μεγαλης ελλαδας ελληνικη καταγωγή δειχνουν οι γενετικες αναλυσεις , όχι τουρκικη ή καποια διαφορετικη αρχαιοελληνικη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εμενα παντως ιταλικα μου μιλουσαν ιταλακια που καναν τουρισμο , για ιταλο με περναγαν πριν ανοιξω το στομα μου.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Παλλικαρι μου καλο οι ιδιοι τι λενε οτι ειναι? Μακεδονες η σλαβομακεδονες?

Άλλο τι λένε οι ίδιοι. Οι ίδιοι λένε ότι είναι Μακεδόνες (σκέτο). Εμείς πρέπει να τους επιβάλουμε να λέγονται ΣΛΑΒΟμακεδόνες.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Αυτό δεν ισχύει. Με διάφορες παρέες που έχουμε έρθει σε επαφή με ξένους πάντα μας περνάνε για Ισπανούς.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Άλλο τι λένε οι ίδιοι. Οι ίδιοι λένε ότι είναι Μακεδόνες (σκέτο). Εμείς πρέπει να τους επιβάλουμε να λέγονται ΣΛΑΒΟ-Μακεδόνες.
γιατι οποιος περναει ΕΞΩ από την μακεδονια μπορει να λεγεται και μακεδονας????
ας τους επιβαλουμε να λεγονται σλαβο-βαρδαριωτες.
και φυλετικα και γεωγραφικα τους προσδιοριζει μια χαρα.
οποιοδήποτε λεξη περιεχει τον ορο μακεδονια δημιουργει συγχυση με τους αρχαιους μακεδονες που είναι ελληνες, οποτε είναι λαθος.

τι δεν καταλαβαίνεις πια μπουμπουνα?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
εμενα παντως ιταλικα μου μιλουσαν ιταλακια που καναν τουρισμο , για ιταλο με περναγαν πριν ανοιξω το στομα μου.

Τι λες ρε ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ; Έχεις την ηλίθια εντύπωση ότι τα ΜΑΥΡΟΤΣΟΥΚΑΛΑ οι Έλληνες μοιάζουν καθόλου με τους Ιταλούς;  :uglystupid:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Τι λες ρε ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ; Έχεις την ηλίθια εντύπωση ότι τα ΜΑΥΡΟΤΣΟΥΚΑΛΑ οι Έλληνες μοιάζουν καθόλου με τους Ιταλούς;  :uglystupid:

οχι βέβαια οι νότιοι ιταλοί είναι αρκετά πιο σκούροι απο μας πίκατσου

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αυτό δεν ισχύει. Με διάφορες παρέες που έχουμε έρθει σε επαφή με ξένους πάντα μας περνάνε για Ισπανούς.

Χαχαχαχαχα! Ρε θέλετε και τις λέτε αυτές τις μαλακίες;;; Οι Ισπανοί και οι Ιταλοί είναι ΑΣΠΡΟΙ. Καμία σχέση με εμάς!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Χαχαχαχαχα! Ρε θέλετε και τις λέτε αυτές τις μαλακίες;;; Οι Ισπανοί και οι Ιταλοί είναι ΑΣΠΡΟΙ. Καμία σχέση με εμάς!

Καλά λέω ότι δίνεις ρεσιτάλ μαλακίας. Αυτό που σου λέω γίνεται.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οι ισπανοι είναι πιο μαυροι από τους ελληνες ειδικα οσοι είναι από περιοχες που ξεμειναν πολλοι αραβες.
γενετικα οι ελληνες βλακα πικερ ακου έναν βιολογο που εχει διαβασει 5 μελετες παραπανω από σενα,
μοιαζουν περισσοτερο
1)με τους ιταλους
2)με τους νοτιους γαλλους
3)με τους ρουμανους
4)με τους ισπανους
5)με τους αλβανους

ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΛΑΒΟΥΣ.
ΜΟΛΙΣ 10% των τουρκων είναι ελληνοσποροι, τουρκόσποροι ελληνες ουτε για δειγμα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
παρε να εχεις και σε εικονα πικερ,
αν μπορεις να το καταλάβεις ως γενετικη αποσταση.
προσεχε μην μπερδεψεις τους βασκους της γαλλιας με τους γαλλους , οι γαλλοι είναι αυτοι που είναι πιο κοντα σε εμας από ότι οι τουρκοι.
τοσκανοι ειναι οι ιταλοι του κεντρου, αρχαιοι ετρουσκοι-τυρρηνοι με καταγωγη απο το ελληνικο νησι της λημνου

Συνημμένα

• genetic_map_of_europe.png
    genetic_map_of_europe.png
    159,1 KB · Εμφανίσεις: 15

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μα πόσο μαλάκες μπορεί να είστε; Έχω τρελαθεί με την ασχετοσύνη σας ρε μαλάκες. Πηγαίντε στην Πλάκα να δείτε κανένα γκρουπ από Ισπανούς ή Ιταλούς μπας και ξεστραβωθείτε λίγο. Άσπροι και καστανοί, ΚΑΜΙΑ σχέση με τους Έλληνες δεν έχουν!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
οι ισπανοι είναι πιο μαυροι από τους ελληνες ειδικα οσοι είναι από περιοχες που ξεμειναν πολλοι αραβες.
γενετικα οι ελληνες βλακα πικερ ακου έναν βιολογο που εχει διαβασει 5 μελετες παραπανω από σενα,
μοιαζουν περισσοτερο
1)με τους ιταλους
2)με τους νοτιους γαλλους
3)με τους ρουμανους
4)με τους ισπανους
5)με τους αλβανους

ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΛΑΒΟΥΣ.
ΜΟΛΙΣ 10% των τουρκων είναι ελληνοσποροι, τουρκόσποροι ελληνες ουτε για δειγμα.

Ενδιαφέροντα αυτά, μήπως μπορείς να παραθέσεις μελέτες ;
Αν δεν είναι δύσκολο.

Πάντως συμφωνώ στο εξής : Όταν πήγα για πρώτη φορά
στην Κωνσταντινούπολη για τουρισμό, νόμιζα ότι
θα έβλεπα τούρκους που θα έμοιαζαν με ελληνες.
Η έκπληξή μου είναι ότι δεν είδα ΟΥΤΕ ΕΝΑ (1) τούρκο
που να τον πέρναγα  έλληνα, και όσοι έμοιαζαν με έλληνες
ήταν ...έλληνες τουρίστες !
Έχω πάει 5 φορές στην Κωνσταντινούπολη για τριήμερο
ταξίδι, για τουρισμό, και ΔΕΝ είδα τούρκους που
να μοιάζουν με έλληνες.
Επίσης στα τούρκικα σήριαλ ΔΕΝ μοιάζει κανένας ηθοποιός
με έλληνα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom