Νέα

4 Φεβρουαρίου! Η τελικη μαχη για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως κρίνεται την συμφωνία ?

• Πολύ Καλή

Ψήφοι: 36 11,9%
  • Καλή

Ψήφοι: 30 9,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 26 8,6%
  • Κακή

Ψήφοι: 34 11,3%
  • Πολύ Κακή

Ψήφοι: 156 51,7%
  • Δεν μου καίγεται καρφάκι

Ψήφοι: 20 6,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    302

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
το σκεπτικο θελω να μαθω

ακουω συνεχεια τι θελουν τα σκοπια οι αμερικανοι το νατο

και μεις εκει απο πισω μην τυχον και μας κανουν ντα

να τα δωσουμε ολα

ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το μυαλο ορισμενων

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Ρε τυπε σοβαρεψου. Ούτε αναρχικος ειναι ουτε αριστερος. Προσοχη ζηταει. Εσεις φταιτε που του απαντατε.

Εγω νομιζω οτι οντως ειναι αναρχοβλακας. Επειτα, δεν υπαρχει κουμπι Ignore για να μη βλεπουμε τις αναρτησεις του;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Η «γείτονα χώρα» λέγεται Μακεδονία.
Το οτι αυτο-βαφτηστηκανε ετσι ,δεν τους κανει να ειναι κ ολας.
Κανονικα θα επρεπε να λεγεται Παιονια,αλλα κ εκει τους προλαβαμε μιας κ υπαρχει αντιστοιχος Δημος στο Κιλκις...
Η αρχαια Παιονια καλυπτε γεωγραφικα σχεδον ολο το τμημα της Πρωην Γιουγκοσλαβικης Δημοκρατιας.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ρε τυπε σοβαρεψου. Ούτε αναρχικος ειναι ουτε αριστερος. Προσοχη ζηταει. Εσεις φταιτε που του απαντατε.

δεν ξερω τι ειναι

αλλα δεν συμφωνω πρεπει να δινονται απαντησεις γιατι κατι τετοιες νοοτροπιες μας κατσικωσαν 3 χρονια τωρα τους συμμοριτες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγω νομιζω οτι οντως ειναι αναρχοβλακας. Επειτα, δεν υπαρχει κουμπι Ignore για να μη βλεπουμε τις αναρτησεις του;
δυστυχως οχι γιατι ειναι φορουμ και οχι τσατ.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Ρε παιδιά, εμένα αυτό το θέμα γιατί μ αφήνει παγερά αδιάφορο;
Μας έχουν ζαλίσει η μακεδονομάχοι, εγώ λέω ότι είμαι Ελληνας, όχι Μοραΐτης...

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Ρε παιδιά, εμένα αυτό το θέμα γιατί μ αφήνει παγερά αδιάφορο;

Γιατι δεν εισαι Μακεδονας οπως ειμαι εγω. Αν εισαι απο Πελοποννησο ομως και τα Σκοπια ηθελαν να ονομαστουν Βορεια Πελοποννησος ή Νεα/Ανω Πελοποννησος, θα σε ετσουζε πολυ, καταλαβες; Εκτος πια αν εισαι τοσο αναρχοκομμουνι, που δε σε νοιάζει τιποτα περα απο το... ταξικο μισος και τις μαλακιες που σας ταιζουν στην ΚΝΕ. Εκει το θεμα ειναι ψυχιατρικου ενδιαφεροντος πλεον.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Γιατι δεν εισαι Μακεδονας οπως ειμαι εγω. Αν εισαι απο Πελοποννησο ομως και τα Σκοπια ηθελαν να ονομαστουν Βορεια Πελοποννησος ή Νεα/Ανω Πελοποννησος, θα σε ετσουζε πολυ, καταλαβες; Εκτος πια αν εισαι τοσο αναρχοκομμουνι, που δε σε νοιάζει τιποτα περα απο το... ταξικο μισος και τις μαλακιες που σας ταιζουν στην ΚΝΕ. Εκει το θεμα ειναι ψυχιατρικου ενδιαφεροντος πλεον.
όχι, δεν θα με πείραζε καθόλου, έχει και η Λιβύη Τρίπολη...
ούτε κομμουνιστής είμαι,,,

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
και ο λιβανος εχει τριπολη   

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
και ο λιβανος εχει τριπολη   
εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοπροσδιορίζεστε ως μακεδόνες; και όχι ως Ελληνες; Αλώστε πόσοι είναι πραγματικοί μακεδόνες, ο άλλος τελειώνει το ονομά του σε ίδης και λέει ότι ειναι μακεδόνας

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοπροσδιορίζεστε ως μακεδόνες; και όχι ως Ελληνες; Αλώστε πόσοι είναι πραγματικοί μακεδόνες, ο άλλος τελειώνει το ονομά του σε ίδης και λέει ότι ειναι μακεδόνας
εγω φιλε μου υποστηριζω οτι το μακεδονικο ζητημα δεν προκειται να λυθει απο εμας εαν δεν μεριμνησουν δυστυχως οι ξενες δυναμεις
καποτε ειχαμε ηγετες που θα μπορουσαν να λυσουν το ζητημα αυτο  τωρα δυστυχως ολοι τους ειναι υπολογοι στους αμερικανους αγγλους ρωσους

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
όχι, δεν θα με πείραζε καθόλου, έχει και η Λιβύη Τρίπολη...
ούτε κομμουνιστής είμαι,,,

Η Τριπολη εκεινη ειναι ονομα πολης, οχι χωρα. Το ιδιο ειναι; Τριπολιτικη γλωσσα και εθνοτητα υπαρχει; Οχι βεβαια.
Εδω δε μιλαμε μονο για ονομασια χωρας ομως. Μιλαμε και για γλωσσα και για εθνοτητα.

Αμα ηθελαν οι Σκοπιανοι να λεγονται Βορειοι Πελοποννησιοι και οτι ζουν στην Βορεια Πελοποννησο και μιλουν την πελοποννησιακη γλωσα, θα συμφωνουσες; Ελπιζω οχι, εκτος αν εισαι φρενοβλαβης.

Ετσι ειναι τα πραγματα. Δε φθανει που αποκαλουν το κρατος τους μακεδονικο. Αποκαλουν τη βουλγαρικη διαλεκτο τους μακεδονικη και την εθνικοτητα τους μακεδονικη.

Το ζητημα ειναι συνθετο λοιπον.

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6

Ποιος στο ειπε αυτο; Ελληνες ΚΑΙ Μακεδονες αυτοπροσδιοριζομαστε. Οι Θεσσαλοι δηλαδη πως πρεπει να αυτοπροσδιοριζονται; Μονο Ελληνες; Και οι Κυκλαδιτες μονο Ελληνες; Θα μας κοψεις και τους προσδιορισμους δηλαδη;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
sorras.jpg

το αμαξι που σπαστηκε εχθες στην πορεια για την καταληψη
με τις αφίσες του φασίστα Σώρρα...

Χαιρεσαι που σπάσατε ενα εγκατελειμενο αυτοκινητο ρε καημένε...
Τρέχατε σαν τα ποντίκια να σωθήτε οταν μπουκάραμε στην φωλιά σας και την κάψαμε
Ρούφα μίστερ μαλάκα

URL]]

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Έχω μία συμβουλή γι'αύτούς πού δέν βλέπουν πρόβλημα μέ τά σλαβοβουλγαρικά κατακάθια πού λένε ότι είναι Μακεδονία/Μακεδόνες κλπ., γιατί δέν φτιάχνετε ένα ποτό, όνομάστε το κόκα-κόλα, βάλτε το σ'ένα μπουκάλι καί νά δείτε άντίδραση Άμερικάνων καί τά λέμε μετά πάλι.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εγω φιλε μου υποστηριζω οτι το μακεδονικο ζητημα δεν προκειται να λυθει απο εμας εαν δεν μεριμνησουν δυστυχως οι ξενες δυναμεις
καποτε ειχαμε ηγετες που θα μπορουσαν να λυσουν το ζητημα αυτο   τωρα δυστυχως ολοι τους ειναι υπολογοι στους αμερικανους αγγλους ρωσους

Εγώ λέω να γαμήσουμε τις σκοπιανές μέχρι να εξηλληνιστούνε
Μερικές ειναι δυνατά μωρά

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Εγώ λέω να γαμήσουμε τις σκοπιανές μέχρι να εξηλληνιστούνε
Μερικές ειναι δυνατά μωρά

Αυτο για να γινει, πρεπει πρωτα να προσαρτησουμε το κρατιδιο τους. Θα χαλασουμε ομως τη ρατσα μας ετσι. Θα σλαβοποιηθουμε εμεις εν μερει, σε αυτην την περιπτωση, οχι πολιτισμικα αλλα φυλετικα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αυτο για να γινει, πρεπει πρωτα να προσαρτησουμε το κρατιδιο τους. Θα χαλασουμε ομως τη ρατσα μας ετσι. Θα σλαβοποιηθουμε εμεις εν μερει, σε αυτην την περιπτωση, οχι πολιτισμικα αλλα φυλετικα.

Η τωρινή κοπέλα μου ειναι απο Βαλτική.
Νομίζω πως αν κάναμε απογόνους θα εβγαινε καλό αποτέλεσμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom